Du svarer på indlægget:
Spillet flød ikke i hele anden halvleg i dag, hvor et drømmehug redder os og ej i kampen mod Parma, hvor vi fik plads, fordi de trak sig langt tilbage i anden halvleg. Dortmund var mega ringe og det udnyttede vi til UG, uden at være mega imponerende. Mod Sassuolo får vi 2 straffe og det redder dagen. Vi var dem ikke overlegne.

Jeg går selvfølgelig med til, at vi i anden halvleg i dag ikke spillede flydende - men jeg er ikke ubetinget enig, det var tilfældet mod Parma. At Dortmund var ringe, skal jo ikke tage fra os, at vi, taget in mente at de ikke ville noget som helst, spillede en fin kamp.

At vi ikke var Sassuolo overlegne - indtil de reducerer første gang i den 74. minut - er jo direkte løgn.

Jeg er med andre ord helt uenig. Jeg synes ikke, at én dårlige halvleg og ét dårligt kvarter konstituerer en formnedgang eller at "spillet ikke er flydende længere".

Desuden er det jo heller ikke første gang i sæsonen, at vi spiller en dårlige kamp eller dårlige halvleg, og stadigvæk får resultatet. Eksempelvis var det også temmelig ringe mod Udinese og til tider mod Lazio. Det betegner vel et tophold; at man også vinder, selvom man ikke spiller godt eller overbevisende.
0