Du svarer på indlægget:
@Facchetti:
Han har selv udtalt, hele det her transferhalløj, især i sommer, har gjort noget ved ham
Interessant. Det synes jeg som sagt også at man kan se i hans spil. Og det er der vel et eller andet sted heller ikke noget at sige til. Han er jo ikke just en ego-tripper men nok mere en type der har brug for tryghed for at trives.
Sensi er en god Serie A-spiller. Eriksen er en international topspiller, der har præsteret i toppen af Premier League. Det er to meget forskellige ting. Hvem der kan gøre det bedst for Inter vides ikke, men lad da Eriksen få chancen :)
Der er ingen tvivl om at Eriksen har bevist en del mere end Sensi. Men ser man på deres præstationer i denne sæson, jamen så synes jeg nu egentlig at Sensi har været den bedste af de to. Men det er selvfølgelig også en lidt omsonst diskussion som Z4E også er inde på. De er jo to vidt forskellige steder i deres karrierer. Sensi er lige kommet til en storklub og står foran sit (forhåbentlig) store gennembrud mens Eriksen allerede har præsteret utrolig flot i mange år i en af verdens bedste ligaer og samtidig har stået i en CL-finale.
0