Du svarer på indlægget:
Close talkere, sponge worthiness, Puddy, normer for hvornår man hjælper folk med at flytte og suppenazier er sjove - pissehamrende sjove!

...

Æh...

...

Som sagt kan jeg sagtens acceptere at humoren ikke er dig. Det ændrer bare ikke på at seriens generelle bidrag som kunst stadig er indiskutabelt - altså hvis man lige ser bort fra at det på et teoretisk plan ikke er!

Jeg har retteligt heller ikke på noget tidspunkt forsøgt at underspille Seinfelds rolle i kulturen - faktisk tværtimod. Jeg er dog ikke enig i, vi er helt deroppe, hvor Seinfeld ligger til grunde for al hvad der er sket i humor og stand-up, siden 90´erne.

Jeg kan bare ikke leve med karakteristikken af serien som "fladpandet".

Jeg er bange for, du er nødt til at finde på en måde, at leve med det :)

Hvis du nærer dybe følelser for Pink Floyd, vil du nok også reagere bare lidt skarpt på at jeg fx sammenligner deres kunstneriske niveau med Ankerstjernes ditto.

Det er en skæv sammenligning. Jeg taler ikke om niveau - jeg taler om en form for humor, der ikke appellerer til mig.

Hvis jeg for eksempel havde skrevet, at Seinfeld er på niveau med How I Met Your Mother, så havde du med rette kunne spytte en hulens masse kaffe over dit tastatur. Men det er jo ikke det, jeg gør. Jeg skriver blot, at jeg synes, humoren i Seinfeld er fladpandet tøhø humor.

Så overført til dit eksempel, så tager du jo grusomt fejl, når du sammenligner én af verdens største bands nogensinde med en dansk "rapper", som er nødt til at supplere sin indkomst med at være dommer på X-Factor (hvor musik går hen for at dø). De er ligesom i to vidt forskellige universer. Hvis du derimod havde skrevet, at Pink Floyd ikke er dig og at du hellere vil høre på noget Ankerstjerne, så havde jeg ikke haft én eneste indvending mod det. Og det er trods alt det, jeg skriver; Seinfeld er ikke mig - jeg foretrækker andre former for humor.

Det står dig nemlig frit for, ikke at synes godt om Pink Floyd, af hvilke årsager du nu måtte finde - lige så vel det står mig frit for at synes, at Seinfeld er fladpandet tøhø humor.
0