Du svarer på indlægget:
Nu er det ret stor forskel på urealistisk og at det nok ikke kommer til at ske. Der har som sagt nærmest ikke kommer noget fra nogen pålidelige kilder i forhold til Gosens og det ser mere ud til at stamme fra en udtalelse om man ikke ville sælge ham for under 30m euro. Det er rene aka Inter mangler en VB og man i Atalanta lejeren afviser ikke et salg = så må Inter være interesseret boldgaden, det kan næsten ikke blive meget mere tyndt og spekulativt.

Indtil der kommer noget mere konkret og vedvarende end sådan hjerne prutter, så er det nok ikke videre sandsynligt det sker. For i øvrigt kunne jeg forestille mig at skulle han komme i spil som et salgsemne vil Atalanta nok gøre hvad de kan for ikke at styrke en direkte rival.

GDS nævner ham heller ikke med et ord i deres overvejelser vedr. Emner til VB her er det Alonso, Palmieri og Firpo som de varme emner.

For i øvrigt ser det ud til Perisic vender tilbage, hvilket ikke just øger chancerne for at man lige spendere yderligere 30-50m euro i den side. Oveni kunne jeg forestille mig at hele affæren med Asamoah også skal nå sin endelige konklussion inden for ikke at have for meget balast.
0