Du svarer på indlægget:
Vi er enige om at det er mentalt, den er helt gal.

Ser man på vores sidste 10 sæsoner, har vores bredde af spillere været rigtig skidt, og endvidere har vores kvalitet af spillere været tvivlsom.

Som jeg ser det, så er det netop det, der stadig sidder i kulturen og mentaliteten vi har skabt. Vi har fået skabt en kultur af middelmådighed med middelmådige spillere (og trænere) ... Skal det ændres så kræver det tid.

Har vi tid så? Kan vi være tålmodige og vente på at det ændres?

Efter min mening, ja. Vi har ikke noget valg. De sidste 10 sæsoner har ikke vist os andet, end os der stadig holder med Inter, at vi har tålmodighed.

Hvad så hvis der ikke sker noget næste sæson? Så må vi vente igen. Men det gør vi jo gerne, fordi vi elsker Pazza Inter.

Jeg tror dog personligt på at næse sæson bliver bedre end denne her, fordi vores bredde bliver kvalitativt bedre, og vores startende spillere ser også ud til at blive bedre, og her tænker jeg selvfølgelig på Candreva Vs. Hakimi.

Jeg håber personligt på at Vidal kommer, fordi han passer så godt til systemet, og vil styrke vores bredde. Men det er spekulativt, det ved jeg, derfor er det også blot mit håb.
0