Du svarer på indlægget:
Jesus

Stop nu dig selv, jeg har ikke råbt bål og brand, uagtet hvor meget du end måtte insistere på dette. Bologna kampen var for i øvrigt ikke et enestående tilfælde som Conte også pænt har hentydet til, den lå mellem kampe hvor vi præsterede helt og særdeles horribelt og den led med samme tendenser som adskillige gange under sæson, med at man mister koncentration, laver mange dumme personlige fejl og ikke møder mentalt op til kampen eller mister den under vejs. Når Conte selv hentyder til det som et vedvarende problem, så det klart det efter en sådan fadæse bliver vendt og hvorfor Conte og Marotta tog en snak med truppen i en time efter kampen, det var jo tydeligt de ikke tog det her som et enkeltstående tilfælde men som en konsekvens hvor det gik helt galt pga. et vedvarende problem. At du fuldt og holdent ser det her som pga. en kamp, så er der nogle ting du grundlæggende har misforståstået, det her er et gennemgående problem vi har haft i 9-10år, det er givet blevet bedre under Conte, men vi laver stadig alt, alt for mange af de her slip op, skal vi være med om mesterskabet så går den form for mentale dyk ikke, for så bliver vi ved med kun at kæmpe om top 2-4. Havde vi taget os sammen i de tre kampe hvor vi spilmæssigt og mentalt faldt fra hinanden, så havde vi ligger nr. 1 i serie A nu!

Jeg gjorde det også klart at jeg ikke troede vi ville fortsætte med at spille som en pose rådne kartofler, at du belejligt ignorer dette for at få det til at passe ind i dir snævre narrativ er uforståeligt. Når jeg igen gang på gang har forsvaret manden og sagt det er på den lange bane han skal levere og oveni brugt Klopp som et eksempel herpå.

Som jeg skrev jeg udelukker intet med det her hold, vi er notorisk ustabile og uforudsigelige og har været det siden start af 90´erne. Vi har en lang forhistorisk med at være vores egen værste fjende, noget man gerne vil fjerne fra klubben men som også vist i indeværende er vi et godt stykke fra at være i mål.
0