Du svarer på indlægget:
FD:
Helt enig. SMS, er urealistisk, omend stadig et personligt håb. Han passer SÅ godt ind imo.

Tonali er spændende, og også et sats værd synes jeg. Castrovili er også spændende, jeg synes bare ikke der er det samme udviklingspotentiale i ham, som i Tonali. Både fordi han er ældre (23 år?), men også fordi at Tonali i mine øjne passer bedre ind og dækker både Mezzala og Regista rollen rigtig godt, regista rollen dog bedst, og dermed er han også den oplagte afløser til Brozo.

Vidal: Jeg synes egentlig at han giver god mening, han er skræddersyet til 3-5-2, og er en lejesoldat for Conte, med vindermentalitet. Derudover er han en super breddespiller for os. Og formentlig ikke så dyr en herre, som Godin f.eks, lønmæssigt that is.

Ang. Venstre wingback, håber jeg stadig lidt på et bytte med Dalbert og Biraghi. Jeg kan simpelthen godt lide Biraghi. Jeg synes han fighter og så har han løftet hans niveau post corona helt vildt. Plus han er af egen avl.
Dog ser jeg ham ikke som fast starter, men som breddespiller. Men jeg ved simpelthen ikke hvem jeg ønsker mig som fast starter. Palmieri er et OK bud, uden at være prangende efter min mening. Spørgsmålet er bare, hvem er bedre og som passer ind i projektet?

EDIT:
Doh.. Jeg tænkte ikke på Gosens. Han er selvfølgelig at foretrække. Helt klart.
0