Du svarer på indlægget:
Som jeg ser det - og som jeg også har givet udtryk for tidligere - er forventningerne til Eriksen højere end for de fleste spillere. Om det er fair eller ej, skal jeg ikke gøre mig klog på, men jeg er temmelig sikker på, at hvis der havde stået et andet navn end Eriksen bag på trøjen, så havde der slet ikke været så meget snak omkring ham.

Endvidere oplever jeg en klar diskrepans mellem hvad medierne skriver og hvad Conte siger. Ifølge medierne ved Conte ikke hvad han skal med Eriksen og er sidstnævnte på vej ud igen hver anden dag - men når man ser Conte´s pressekonferencer, har piben altså en anden lyd. Her taler han snarere om, at han er tilfreds med udviklingen og at han har til opgave, at facilitere Eriksen, for at få det bedste ud af ham.

Kontekst er i min verden også vigtigt. Eriksen kom i januar og hvis det havde været et helt normalt forår, så kunne man med rette have forventet noget mere af ham. Men med til historien hører også, at han kom til, får lov til at træne med et par uger, hvorefter han skal træne alene (alt i mens han ikke har et fast sted at bo). Derefter kommer der kampe hver anden eller tredje dag, hvor der selvfølgelig bliver roteret flittigt. Det er langt fra ønskværdige omstændigheder for en ny spiller i en ny liga - og da især når nu Conte er så taktisk betonet i sit spil.

Ydermere føler jeg, at selvom Eriksen måske ikke har spillet helt op på det niveau, man med rette kunne forvente af ham, så har det altså heller ikke været decideret ringe. Han var direkte afgørende mod SPAL, har haft et par gode indhop (bl.a. mod Milan) og spillede faktisk også en fin kamp mod Genoa, inden han blev pillet ud. Her er vi så tilbage ved navnet bag på trøjen (formentlig), men han har langt fra været den, der har skuffet mest her i foråret - og er alligevel den der kritiseres mest.

Rent kynisk kommer et salg formentlig heller ikke til at ske. Eriksen var ikke dyr, men han er lige kommet ind ad døren, så for bare at breake even, skal der et bud på bordet, som mange klubber i de her Corona-tider formentlig ikke er villige til at lægge for ham.

Så kort og godt, så tror jeg at Eriksen bliver. Delvist fordi jeg ikke tror, der vil komme bud ind, men også fordi jeg tror, Conte langt fra har opgivet ham. Tilføj dertil, at Eriksen ikke er faldet igennem og i flere kampe har vist mere end bare glimt af noget ekstraordinært, og så tegner der for mig et billede af en spiller, der får 20/21 til at bevise sig.
0