Du svarer på indlægget:
Der er masser af ting der godtgøre illoyalitet, jeg kan snildt lave en meget lang liste! Men det her er sandelig ikke en af dem, så langt er jeg dog enig, jeg syntes dog selvom kritikken ikke er i den blide ende af skalaen at der er tale om noget der er blæst op til noget det ikke er.

Svage? Det er da vist en tolkning! Han sagde at hvis man gentager de samme fejl så er det skørt og at man skal lære af disse og vokse, at ham og spillerne ikke fik nok beskyttelse og anerkendelse samt inddirekte hentydninger til muldvarper. Der er ingen som i ingen kommentar om at klubben er svag.

Han har for i øvrigt intet sagt om ejerkredsen. Der bliver tolket helt vildt på det han sagde.

At Conte så nok ikke får æren af at være træner i mange år, er hvad det er, men er nu ret overbevist om han holder en sæson mere og vi nok skal ende i top 3 igen og så er det da sandsynligt vejene skilles efterfølgende, men det er direkte usansynligt en mand med en gage på 12m euro bliver fyret, det kommer ikke til at ske. Suning/ Zhang virker ikke som en ejer der fyre trænere for et godt ord eller midtvejs i sæsonen, det er direkte ude af hold med nogen virkelighed at de skulle ændre stil, de havde masser af grunde til at fyre Spalletti i de to vintre hvor holdet ikke spillede i mdr. men intet skete, det samme her med Conte, igen vil man ikke bare fyre. Oveni har Marotta i sine 23år vel reelt kun afskediget Spalletti og aldrig nogen midtvejs i sæsonen.
0