Du svarer på indlægget:
Nå, vi skal op mod Leverkusen i kvartfinalen - kampen afvikles allerede på mandag.

Leverkusen er, sammen med Sevilla og Manchester United, én af de tunge drenge tilbage i turneringen. Heldigvis kan vi først rende ind i de to sidstnævnte i en eventuel finale.

Leverkusen endte på en temmelig solid femteplads i Bundesligaen, blot to point fra Mönchengladbach på fjerdepladsen og med god afstand til Hoffenheim på sjettepladsen. Udover kampen mod Rangers i dag, har de ellers ikke spillet en kamp siden starten af juli, hvor de tabte DFB-pokalfinalen mod Bayern. Om det er en fordel eller en ulempe, skal jeg lade være usagt...

Jeg ser lidt Bundesliga, når tiden er til det, og det bliver ingenlunde en nem kamp, såfremt de præsterer som de gjorde i sæsonen. De har et temmelig sammentømret og sammenspillet hold, med Havertz, Volland og Bender-brødrene som klare profiler. Desuden har de også en ubehagelig hurtig venstrekant, i form af Leon Bailey, som godt kunne give os mareridt. Endvidere har de en gammel halvkending i forsvaret; Aleksandar Dragovic, som vi for mange år siden var sat i forbindelse med.

Umiddelbart tænker jeg, kampen er en 50/50, selvom bookmakerne har os som svage favoritter. Jeg tror dog bestemt ikke, at Leverkusen er super begejstrede for at møde os.
0