Du svarer på indlægget:
Det er jo egentlig en pudsig situation omkring Tonali. Nok det mest hypede talent i italiensk fodbold og efter alt at dømme et one Horse race for hans underskrift.

Spørgsmålet er om Inter er et godt move for ham. Jeg synes flere talenter har vist, at de rent faktisk har niveauet til at steppe op når de har fået chancen. Barella et glimrende eksempel.

Med mindre man bliver træt af Brozovic´ eskapader, kommer Tonali, efter alt at dømme, til at tage en mere sekundær rolle. Eller sagt på en anden måde, han er umiddelbart ikke købt for at udfylde en rolle, han er først og fremmest købt for fremtiden. Nuvel, han skal nok få sine chancer, men jeg tror på, at hans udvikling kunne accellereres hurtigere, hvis han fik ansvar som starter.

Tonali selv har ikke noget alternativ (med mindre han åbner øjnene for udlandet). Med Brescias nedrykning, er det naturligvis ikke et reelt alternativ, at tage et ekstra år der.

Det stiller selvfølgelig også Inter i en glimrende forhandlingsposition og jeg ville ikke blive overrasket hvis vi ser en salgspris på omkring €25m.

Jeg tror i øvrigt, at Juves udmelding af ræset, skal ses i lyset af en vis Locatelli. Det ville pine mig, men Milan har naturligvis kun sig selv at takke.
0