Du svarer på indlægget:
@Rosso: Jeg taler vel at mærke ikke blot om rutinerede spillere. Jeg taler om dygtige og rutinerede spillere. Det jeg mener, er:

Er Tonali starter, så betyder det at han er den bedste på sin plads på holdet (firkantet sat op, men jeg er sikker på du forstår). Det er så det du plæderer for i henhold til hans udvikling.

Er Tonali ikke starter men derimod rotationsspiller, så betyder det at der er bedre spillere end ham på hans plads - i dette tilfælde eksempelvis Brozovic. Dét mener jeg at Tonali kan lære mindst lige så meget af hvis ikke mere end at blive fast mand med det samme for en anden klub.

Godin er generelt set en både rutineret og dygtig forsvarsspiller som Bastoni i dén grad har kunnet - og stadig kan - læne sig op af. At Godin har skulle bruge ekstra tid på at omstille sig til 3-mands-forsvaret og at Bastoni har vist sig at blive Inter-parat tidligere end man kunne have forestillet sig, ændrer ikke på den pointe. Jeg vil til enhver tid påstå at Godin er en dygtigere forsvarsspiller end Bastoni. Og jeg gætter i øvrigt på at Bastoni vil give mig ret.

At Brozo har spillet så mange kampe, kan jo i øvrigt lige så vel være et tegn på at man ikke har en Tonali som på at Tonali får svært ved at få spilletid. Og jeg føler mig som sagt overbevist om at en tilføjelse af Tonali vil ændre Brozos samlede mængde af spilletid. Jeg vil endda gå så vidt som at kalde en Tonali-handel et forsøg på netop at ændre det aspekt.
0