Du svarer på indlægget:
Sponsorer er ikke forpligtiget til noget som helst udover de aftaler de har indgået, så medmindre der er klausuler eller bonusser der aktiveres ved tilgang af prominente navne, så skal vi ikke sætte næsen op efter så meget som en femmer mere, slet ikke i disse tider, sponsorer kan blot gnide sig i hænderne over den merværdi deres sponsorkroner ligepludselig får.

Den eneste måde er at vi står stærkere forhandlingsmæssige når der skal findes en ny sponsor eller gamle skal fornyes, men der går vel og mærket et år mere før Nike og Pirelli udløber og de giver næppe mere, især når det efterhånden er slået fast at begge er blevet vist døren og de begge køre på deres sidste sæson, så de vil ikke have nogen interesse heri.

Stadion indtægter vil også være minimalt så længe vi losser bold på det kommunale stadion, så er det blot de offentlige der tjener på det.

Messi vil have navnerettigheden der bliver ikke meget at hente der.

Det er hele kernen i problemet at vi ikke står med store sponsorater der udløber denne sommer, så medmindre vi kan få nogle til at købe sparebande sponsorerne ud (ja jeg hentyder især til Pirelli og Nike) så er vi ikke nogen synderlig gunstig situation. De sidste økonomiske opgørelse viste jo heller ikke ligefrem en klub der har økonomien til et sådan fantasi projekt.

FD jeg skrev ikke vil, jeg skrev at den økonomisk satsning kunne føre os i økonomiske problemer, nuance forskelle! Det er en enorm satsning så medmindre vores sponsorindtægter bliver markant forbedret så er det rent uholdbart.

0