Du svarer på indlægget:
"Og grunden til at Elliott overhovedet kunne indgå et relativt mildt forlig, var netop at fundamentet for økonomien allerede så mere robust ud med de nye ejere.

Milan er i øvrigt den eneste klub i ligaen der ikke har gæld."


Det er lidt ude for jeres diskussion, men (og ret hvis jeg tager fejl) er jeres "robuste" økonomi og ingen gæld ikke direkte forårsaget af at Elliot har taget et kæmpe økonomisk lussing ved at indfri gælden? - noget de kunne fordi de fik klubben til spotpris, og dermed stadig få en god business case ud af det. Og ikke et resultat af klubbens faktiske økonomiske ageren og revenue stream både før og efter Elliot. Det er jo ikke just gået op af med det kommercielle aspekt , men I har lavet nogle udmærket salg ift. capital gain, men der er da også blevet brugt i den anden ende adskillige gange.

Det lyder meget, som om den sportslig ledelse bare har haft styr på det hele med økonomien, men er faktum ikke, at hvis Elliot ikke havde indfriet gælden, så var snakken en anden? Eller tager jeg helt fejl? Jovist I har gang i det rigtige med skære løn-budgetterne
0