Du svarer på indlægget:
@paolomaldini:
No bother - det kan være en jungle med de forskellige skattefordele i specielt Italien og Spanien. Og nej, jeg kan ikke se for mig, at Vidal blive i Inter i 5 år. Min kommentar gik primært på den årlige omkostning.
Det er jeg med på. Det var derfor jeg krøb til korset. Jeg kan bare stadig ikke lade være med at synes at den generelle tendens til udelukkende at se på hvordan transfers belaster budgettet årligt er en lille smule farlig. Det er og bliver jo altså samtidig ret så væsentligt hvor længe den her årlige udgift vil gøre sig gældende (og ja, jeg er selvfølgelig med på at det med den årlige belastning relaterer sig rigtig meget til FFP-reglerne).

Milan har jo den fordel med Tonali, at hans værdi formentlig (eller forhåbentlig) stiger i hans kontraktperiode. Ikke at det nødvendigvis bliver aktuelt - alt efter hvor længe han vil blive og Milan kan holde på ham.
Det er rigtigt, og jeg synes da sagtens man kan skrive "formentlig". Men der er jo altså også den mulighed at han render ind i en grim skade eller stagnerer i sin udvikling. Netop derfor vil jeg stadig mene at en Tonali-transfer i jeres situation er lidt svær at se fornuften i - specielt når jeres bedste spiller (efter min mening) render rundt og besætter den plads på banen som jeg går ud fra at han er tiltænkt.
0