Du svarer på indlægget:
@Interforlivet:

Jeg kan bare stadig ikke lade være med at synes at den generelle tendens til udelukkende at se på hvordan transfers belaster budgettet årligt er en lille smule farlig.


Det er jo fordi spillerindkøb belaster klubbens regnskab ved afskrivning af spillerens værdi over den samlede kontraktperiode. Fodboldklubber er en business og det er sådan man fører regnskab. Det er ikke Football Manager. Den generelle tendens er sådan, fordi det er sådan en fodboldklub fungerer. At alle medier laster top-10 lister over "net spend" for den ene og anden klub, liga eller hvad ved jeg, betyder ingenting i forhold til, hvordan klubbers regnskab hænger sammen og dermed ikke FFP.

Det er jo ikke nogen ny ting, som pludselig er kommet frem eller blevet "populært". Sådan har det altid fungeret. Det er bare blevet mere "offentligt kendt" i den senere tid pga. FFP. Det er jo bl.a. også derfor, at italienske klubber i årenes løb har været kreative med bogføringen, såsom 50/50-ejerskaber, længere spillerlån med optionersaftaler eller tvungne aftaler efter 1-2 år.
0