Du svarer på indlægget:
Jeg har som sagt ikke så meget forstand på økonomi...

Af nysgerrighed, hvorfor i al verden kaster du dig så ud i en påstand om et emne som du, efter eget udsagn, ikke har så meget forstand på?

Du skrev eksplicit at der eksisterer en udbredt holdning om at manden har taktiske mangler. Du skrev også at han ofte blev kritiseret for netop dette i sin tid i Chelsea. Ergo er der altså ikke tale om at du skal bevise en negativ.

Måske du lige skal få hele billedet med. Dette var jo fremsat som modsætning til netop påstanden om at Conte var dygtig til at tilpasse sit system til modstanderen.

Og ja, jeg har set og hørt masser af Chelsea-fans kritisere Conte for at være fastlåst i sit koncept. Det må du jo tage for gode varer eller lade vær. Det gør mig ikke det store.

Christian Eriksen var i øvrigt ude og sige netop dette den anden dag.

Og nej, det har naturligvis ikke relevans for diskussionen omkring Milans økonomi, men det får principiel relevans når du skyder mig i skoene at jeg påstår ting uden at basere det på fakta. For så gør du dig jo skyldig i hykleri.

Forkert.
At jeg ikke synes/mener/tænker (subjektiv holdning), at Conte er dygtig (fleksibelt begreb) til at tilpasse sin taktik, kan ikke sammenlignes med det faktum at Milan kan købe Tonali uden at komme i problemer med FFP.
0