Du svarer på indlægget:
@Rosso:
Af nysgerrighed, hvorfor i al verden kaster du dig så ud i en påstand om et emne som du, efter eget udsagn, ikke har så meget forstand på?
Fordi jeg interesserer mig for fodbold - i særdeleshed italiensk fodbold. Derfor bruger jeg tid herinde på at diskutere ting relateret til netop italiensk fodbold - herunder altså Milans økonomi.

Måske du lige skal få hele billedet med. Dette var jo fremsat som modsætning til netop påstanden om at Conte var dygtig til at tilpasse sit system til modstanderen.

Og ja, jeg har set og hørt masser af Chelsea-fans kritisere Conte for at være fastlåst i sit koncept. Det må du jo tage for gode varer eller lade vær. Det gør mig ikke det store.
Det er særligt i forbindelse med denne type udsagn at du bliver rigtig tung at danse med. Du er ligeglad med om jeg tager det for gode varer eller ej. Hvis min mening er ligegyldig, hvorfor så overhovedet diskutere med mig?

I øvrigt må du egentlig gerne lige bruge et par linjer mere på at forklare mig logikken bag at du kan komme med påstande uden at tage dig af de kritiske spørgsmål mens jeg ikke kan det samme. Det fremstår nemlig alt andet end logisk.

Forkert.
At jeg ikke synes/mener/tænker (subjektiv holdning), at Conte er dygtig (fleksibelt begreb) til at tilpasse sin taktik, kan ikke sammenlignes med det faktum at Milan kan købe Tonali uden at komme i problemer med FFP.
Altså, jeg har ærlig talt svært ved at se dette som andet end dig der rygcrawler. Jeg forsøger ikke at gå dig på klingen med din egen forståelse af Conte som træner. Jeg anfægter din påstand om at det er velkendt at Contes stærke side ikke er det taktiske. Når du bruger sådan et ord, er vi naturligvis langt væk fra din subjektive vurdering. Så taler vi om dig der fremsætter en påstand om at mange fodboldkendere anser Conte for ikke at være nogen nævneværdig dygtig taktiker. Hvem er de fodboldkendere? Hvis det er velkendt, må der være mange af dem jo. Indtil videre er det kun dig og "mange Chelsea-fans" som du så ikke har kunnet finde. Ham Chelseafanen der var herinde i tråden og sige at du tager fejl, tæller naturligvis ikke med.
0