Du svarer på indlægget:
Nej, men man kan lade være med at indkøbe flere spillere, til de samme roller.


Så du mener vi skal benytte spillere som bredde der A: ikke har vist sig gode nok tidligere B: ikke ønsker at være her og som derfor nok ikke har den fornødne motivation til at levere.

Nu har jeg læst et par sider tilbage her, og jeg må indrømme, at der er god logik i OC og Kims indlæg om, at det er meningsforladt at købe ind til en bredde, når vi i forvejen har spillere til den bredde, som vi ikke kan komme af med.


Jeg må give FD ret her, de her brugere har brokket sig over nævnte spillers manglende niveau i nu flere sæsoner (med rette), men fordi det nu passer ind i deres narrativ så giver det ligepludselig mening at bruge dem som reserver. Det er edme noget af en kovending. Når man har sagt A må man også sige B.

Er Kolarov bedre end dem vi havde i forvejen? Ikke bedre end Young, ikke bedre end Bastoni. Hvad skal Inter så med ham, når der er Dalbert m.fl. til bredden i forvejen?
Er Vidal bedre end Barella, Gagliadini og Brozo? Måske Gags men er Ninja ikke en tro kopi af Vidal, som vi så kan hive frem i bussen?


Kolarov´s niveau er sådan set lidt irrelevant hvad angående overstående kovending, man mente før det nærmest kun kunne gå for langsomt med at erstatte nævnte spillere pga. deres respektive niveau, men nu er det okay at beholde dem fordi man angiveligt kun kan lave et kvalitetsmæssigt sidelæns skridt. Jeg syntes undskyld mig det virker lidt for belejlig.

Jeg har for i øvrigt givet mit besyn om Kolarov og Vidal, så det er vist ingen hemmelighed hvad jeg mener om dem. Men det gør sandelig ikke at jeg syntes det så giver mening at beholde det vi har på bænken.
0