Du svarer på indlægget:
Så du mener vi skal benytte spillere som bredde der A: ikke har vist sig gode nok tidligere B: ikke ønsker at være her og som derfor nok ikke har den fornødne motivation til at levere.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at sælge de spillere, som man ikke synes er gode nok. Kan man ikke ubetinget bare købe nye. Det er en forretning. At købe nye spillere, som heller ikke er gode nok til at gøre truppen bedre, det ser jeg ingen logik i.

Jeg må give FD ret her, de her brugere har brokket sig over nævnte spillers manglende niveau i nu flere sæsoner (med rette), men fordi det nu passer ind i deres narrativ så giver det ligepludselig mening at bruge dem som reserver. Det er edme noget af en kovending. Når man har sagt A må man også sige B.

Det samme kan man sige om, hvis man har købt en spiller. Har man sagt A (købt Dalbert) så må man også sige B (bruge ham som breddespiller).

Jeg begiver mig ikke ind i en diskussion om kovendinger eller ej. Jeg har rent businesslogik ikke forståelse for, hvad der sker i øjeblikket.
0