Du svarer på indlægget:
@I4L

Økonomi fylder mere og mere i fodboldverden. Det er en forretning. Og for en gammel fodboldromantiker som mig har det taget noget tid at acceptere det. Men det har jeg gjort.

Og derfor har jeg efter bedste evne forsøgt at sætte mig ind i det - ganske godt hjulpet af, at jeg som udgangspunkt har en fornuftig matematisk og økonomisk tæft kombineret med at jeg fra mit erhvervsliv har forretning, finans og økonomi tæt inde på livet.

Derudover kan jeg anbefale dig løbende at besøge Calcio e Finanza. Udover at deres fodboldstof er ret pålideligt, har de tit og ofte mange gode økonomiske og finansielle betragtninger og analyser. Det er desværre kun på italiensk og det er til tider kompliceret stof, hvor også mit italienske til tider kan komme til kort. Men hvis du bruger Chrome, kan du få en habil dansk oversættelse af siden.

Sidst, men ikke mindst, er det ikke tosset at læse indlæg fra @Lentini i Milan-tråden. Indlæggene er desværre efterhånden lidt sporadiske. Men han er også ganske ferm udi de økonomiske aspekter af fodboldverden.
0