Du svarer på indlægget:
I4L:
Tak. Jeg synes da også det er svært. Men jeg anser mig selv for at være en rigtig god, hvis ikke verdensklasse sofamanager og derfor mener jeg at jeg ved hvad der forgår og hvad der er bedst (Spøg til side)
Jeg er selvsagt træt af rygterne, men forsøger helt generelt at være positivt stemt.

Men du har også ret. Jeg skriver nemlig ud fra, hvordan det helt reelle billede er pt.

Ang. Kante. Det er rent taget ud af ongoing rygter, som efterhånden synes at være endog meget reelle - og måske er det her kæde hopper af, fordi vi anskuer rygter forskelligt?
Så nej, selvfølgelig er der intet givet endnu, og jeg kunne lige så godt skrive Gag i stedet for Kante. Fred være med det. Om det så er noget værd eller jubeloptimistisk, det vil jeg lade være helt op til jer.

Jeg synes dog ikke jeg er dobbeltmoralsk, da jeg ikke kalder nogle decideret dommedagsprofet. Jeg skriver at der ingen grund til dommedagsprofeter endnu.
Hvis du, OC, føler sig ramt over at være dommedagsprofet, så er der måske noget om det? (ka´ jeg lige spørge retorisk) - men jeg kalder dig det ikke. Der er forskel.

Personligt er jeg typen der sætter regler for mig selv, og det er, f.eks. ikke at agere på nettet, som jeg ikke vil andre skal agere overfor mig. Derfor er jeg meget bevidst omkring hvad jeg skriver. Jeg beklager selvfølgelig hvis nogle føler sig stødt over dommedagsprofet, udtrykket. Jeg mener bare at der ingen GRUND er til at være det endnu.

Går transfervinduet helt bersherk og vi ender endnu dårligere end vi kom ind, så kan det da godt være jeg hopper med på vognen. Jeg tror det ikke, for som jeg før har argumenteret med, så tror jeg på tillid over taktik - og her kommer min verdensklasse erfaring som sofamanager mig til ret. (Igen spørg til side)
0