Du svarer på indlægget:
@ I4L

Så er der jo reelt set blot tale om at vi to har forskellige perspektiver hvad angår Eriksens status i fodboldverdenen. I min optik er Eriksens lønseddel i Inter et klokkeklart signal om at han tilhører "eliten" om må så må sige.

Det er lidt en svær konklusion, synes jeg.

Hans lønseddel indikerer jo ikke, at Eriksen tilhører eliten. Den indikerer, at Inter, da ledelsen tilbød ham kontrakten, troede han ville være en ledende spiller på det her hold. Sådan gik det jo ikke, ikke mindst på baggrund af Eriksens præstationer. Hans præstationer står ikke og har aldrig stået til måls med hans lønseddel.

Derudover synes jeg ikke, at Eriksen nogensinde tilhørte "eliten". Der var en overgang, hvor han var blandt de bedste på sin plads - men der er dælme også en grund til, at det også var begyndt at skrænte i hans sidste tid i Spurs.

Egentlig er det også lidt et ligegyldigt tema, i mine øjne; eliten altså. Det var en kæmpe klap på skulderen, at vi kunne tiltrække en spiller fra en engelsk topklub - men i sidste ende betyder præstationerne i Inter for mig langt mere, end hvad han gjorde i Spurs og hvor mange nuller der står på hans lønseddel. Målt på begge disse, er Eriksen selvfølgelig ikke del af eliten. Han er lige pt. breddespiller - og de bliver altså en gang i mellem skiftet ind i de døende minutter.

Jeg vil i øvrigt også mene at hans spillemæssige niveau i Inter er milevidt fra at kandidere til en sådan nedgradering - selvom vi sagtens kan blive enige om at han ikke har præsteret særlig godt.

Er det ikke lidt selvmodsigende, det her? Altså, jeg er meget enig i sidste del - men jeg kan ikke gen kende første del. Jeg synes, netop at han er faldet så meget i niveau, at hans status som breddespiller er mere end fortjent. Andre har været bedre.

Sammenligningen med Rano synes jeg i øvrigt er lidt fjollet. På trods af hans meritter i Inter er han jo altså meget langt fra at have samme status i fodboldverdenen som Christian Eriksen har. Det kan der altså ikke være to meninger om.

Meget muligt. Men Rano har faktisk spillet gode kampe i Intertrøjen - også mens Eriksen har været der. Og i sidste ende skal Conte basere sine udtagelser (blandt andet) på, hvad og hvordan spillerne præsterer i Inter, og ikke på hvad deres status er i fodboldverdenen.
0