Du svarer på indlægget:
Jeg synes den er svær.
Man kan jo af gode grunde ikke forudsige fremtiden - og hvis man ikke giver kontrakt på hvad der er præsteret, i årene forinden, så er det da utrolig dumt at give Eriksen så mange penge som man har gjort!

Helt enig i at man også, forsøger at forudsige fremtiden, med hvilken rolle han skal indtage. Men det må nu engang være med størst vægt på, hvad der har været præsteret, og han var en ledende spiller i Tottenham, og (er) en stjerne på det danske landshold. Derfor fik han også den størrelse på kontrakten han fik.

Størrelsen på kontrakten bør ikke være et argument for om det er ydmygende at blive skiftet ind så sent som han blev. Derimod bør debatten i højere grad spores ind på, om Eriksen skal afsted, og relationen mellem Conte og Eriksen, noget vi jo af gode grunde ikke ved noget om. Deri mener jeg den reelle konflikt ligger.

Jeg hører dog til dem der mener at det var en utrolig unødvendig handling af Conte, og at jeg håber ledelsen har været inde på hans kontor og tale med store bogstaver. For det var uanset hvordan man vender og drejer det, en meget unødvendig handling af Conte.

Jeg synes det er en spændende debat, og tak for at holde den gode tone og saglige tilgang. Det nyder jeg at følge med i.
0