Du svarer på indlægget:
@FD:
Der er vel intet "meget overilet" i at konstatere, at Lautaro, udover i enkelte glimt, stort set intet har vist i hele 2020.
Det synes jeg der er. Hans alder taget i betragtning synes jeg hans snit for mål/assists er ganske udmærket. Samtidig er han med sin bevægelighed med til at gøre livet lettere for vores angrebses. Sådan noget dukker ikke op på stats sheets, men det skal selvfølgelig stadig tages med i en bedømmelse af hans præstationer. Overordnet set er jeg tilfreds med hans præstation indtil videre i denne sæson.
Lige nu er de 111 mio. € en grotesk overpris, selv i pre-Corona markedspriser.
Det kan vi sådan set godt blive enige om. Men det er nu engang heller ikke den pris der skal afgøre hvorvidt vi kan bruge ham eller ej. Du skrev: "[...] et tilpas højt bud". Hvis du mente "[...] på 111 mio. euro", er jeg enig med dig i at vi bør sælge ham. Men det var ikke nødvendigvis sådan jeg forstod det.
Synes du i øvrigt Young gør det godt da?
Nej. Men på trods af sin formnedgang synes jeg stadig han udgør et yderst brugbart medlem af vores trup. Og med tanke på at han er 35 år, så vil jeg mene at det alene gør at hans tilstedeværelse er berettiget.
0