Du svarer på indlægget:
Den simpleste statistisk af dem alle peger på Immobile. Så nej.

Det står dig frit for at synes. Det er heller ikke så vigtigt at du synes det, i og med Opta kigger på mere end mål. Personligt kan jeg selv også bedre lide angribere der kan mere end bare at score mål. Mon ikke du også selv kan det, hvis vi skulle spørge dig en anden gang? Det tror jeg.

Jo, det har jeg jo så implicit når jeg på forrige side i først omgang skriver, at jeg hellere vil have Immobile på holdet. Tungen lige i munden, og alt det.

Det har du hverken implicit eller eksplicit. Dit eneste argument for Immobile er at han har scoret tretten mål mod Lukaku´s tolv. Det er det. Så at du nu også ud af det blå synes, at han "har spillet bedre" kom som en overraskelse for mig. Men uddyb gerne; hvordan har Immobile spillet bedre i de første nitten kampe end Lukaku?

Enten vurderes spillerne i et fuldkomment vakuum, ellers kan vi også begynde at kigge på, hvordan spillerne fungerer som en del af holdet. Her er alt eksempelvis bygget om om Lukaku, og stadig synes han at have nytårstømmermænd, og er en del af en angriber-konstellation som tydeligvis ikke fungerer.

Du ser til stædighed ikke ud til at have forstået, at holdet ikke er bygget op omkring hvad der er sket siden nytår. Det er egentlig lidt fjollet, da jeg har påpeget det et par gange efterhånden.

Desuden har du tilsyneladende heller ikke læst hvad jeg skriver. Jeg vurderer hverken Lukaku eller De Vrij og Skriniar i et fuldkomment vakuum. Jeg kan allerede nu pege på de første fem indkasserede mål, som ikke falder for fødderne af de to, hvorfor dit ene argument mod de to selvfølgelig heller ikke holder.
0