Du svarer på indlægget:
FD:

Kunne man måske tænke i, at juve praktiserede, kalkuleret kontra fodbold i returen her?

Som du skrev kan man sagtens stå dybt defensivt og spille på kontra og det er ikle antifodbold.
Er det egentlig ikke det juve gjorde, DOG uden at blæse til angreb/kontra hver evig eneste gang de fik bolden, hvilket også ville være hul i hovedet.

Det ville være hul i hovedet, i og med ALLE calcio fans, trænere, kommentatorer osv vidste at juve ville stille sig ned og forsvare 2-1 føringen hjem. Af den grund vidste man også at juve kun ville angribe på kontra og dermed bør man også forestille sig at Conte har vidst, at de allerstørste chancer for Inter ville byde sig, hvis man fik opsnappet bolden fra juve ved en mislykket kontra. DERFOR vælger pirlo (måske) at sige til drengene, at de ikke skal sætte alt over styr og blæse til kontra HVER gang men kun ved ‘store’ muligheder (fx når Inter er ude af balance og har mange folk på modsat banehalvdel) og ikke bare fordi lukaku mister bolden og der fortsat er nogle Inter spillere der står godt HVIS bolden skulle opsnappes tilbage fra juve?

Derfor så du boldtrilleri nogengange, hvor du måske så mener man bør kører kontra.

Det vil jeg mene er kalkuleret kontra og rigtig taktisk smart. - hvis du vil kalde dét antifodbold, så fred være med det :)
0