Du svarer på indlægget:
Hej Al, velkommen til.

Prisen for en fodboldkamp på Italiens flotteste stadion (hver anden weekend...), er helt afhængigt af hvad du gør ud af det.

Vil du bare rejse dertil, se kampen, have en overnatning og flyve tilbage igen, kan det nok godt gøres relativt billigt. Hvor billigt, ved jeg ikke, fordi jeg har aldrig selv valgt den løsning. Milano er en fed by, så vi bruger altid mindst et par dage der. Det hænger også lidt sammen med, at flybilletterne kan være ret dyre, så man kan lige så godt få noget ud af det.

Jeg kan ikke præcis huske hvad vi gav sidste gang, men det var under alle omstændigheder mere end 1200 per person, tur retur.

Billetterne til kampene er til gengæld overkommelige og i øvrigt helt afhængige af modstander og pladser. Vil du se Derby della Madonnina på første rød, er det selvsagt dyrere end at se Hellas fra anden grøn. Kan du "nøjes" med at sidde lidt væk fra banen, sparer du hurtigt 20-30 € (tror jeg), mens oplevelsen ikke bliver mindre af den grund.

Og så overnatningerne... Her handler det igen om valg. Kan du nøjes med hostel og streetfood, så skal det nok være billigt. Men hvis du gerne vil have hotel og spise på restaurant, så er Milano altså en dyr by.

Infrastrukturen er dog (lige med resten af Italien) både godt og overskueligt, så hvis du bare vil på stadion, kan du jo nøjes med at finde et sted at sove udenfor byen og tage toget ind til Porta Garibaldi eller Centrale, og derfra tage den lilla linje til GM.
0