Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Kondogbia er en glimrende spiller i de rette rammer. Dem har han tydeligvis ikke fundet i Inter. I pre-season viste han også sin farlighed på langskud.

https://www.youtube.com/watch?v=RJKcvv5JDLU

Murillo tror jeg umiddelbart passer fint ind, men jeg har aldrig været overbevist om talentet. Han minder lidt om Gabriel i Arsenal, som også rygtes til, og ham havde Marcelino jo stort held med at tøjle. Ikke den mest intelligente type, som ofte hellere vil vinde bolden end dække af.

"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Flying Dutchman
Det Bosse skriver, passer fint.

Kondo har masser af talent, men Inter har i hans tid været for omtumlet. Psykisk er han ikke forfærdeligt stærk - hvilket hans sidste lille stunt også understreger.

Murillo er ganske arbejdssom, og talentet er også stor nok - jeg tror bare ikke, han passer til den noget mere taktiske Serie A. Han startede egentlig fint nok, men det blev progressiv ringere og ringere. La Liga - og dermed Valencia - passer ham nok meget godt, så ham skal I nok få glæde af.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Både Kondogbia og Murillo er egentligt talentfulde nok (Kondogbia er selvf. Den klat mest talentfulde). Problemet har i langt højere grad været at de begge i Inter har vist nogle personlighedstræk, der kunne pege i retningen af at de begge ikke har den mentale psyke der skal til for at håndtere de tilstande der kan herske i en klub som Inter. Jeg har heller ikke været imponeret af de to spillers taktiske forståelse, der syntes jeg egentligt begge er faldet en hel del igennem, så i min bog egner de sig begge bedre til den taktisk svagere spansk liga.

Kondogbia har også fået kritik af at han ikke forstår og er i stand til at eksekvere basale taktiske opgaver. Ikke mindst viste han også mod Chelsea at han til tider fuldstændig taber hovedet, og det er ingen tilfældighed at sådan noget kommer fra hans fod.
Skrevet af D.Silva
Okay. Mange tak for den fine respons i tre.
#Amunt
Skrevet af Flying Dutchman
Vi skulle efter sigende være i gang med at forsøge at sikre os City´s Mangala og/eller Otamendi, enten på lån eller køb - i hvert fald hvis man spørges CdS. I skrivende stund har vi Miranda og Skriniar som startere, Medel solgt, Murillo formentlig solgt og Frøen skadet og ringe - hvilket efterlader os med Vanheusden og i yderste tilfælde Santon (der dog vist nok også er skadet), skulle uheldet ske med de to primære. Det er rimelig ringe dækning.

Mangala er en spændende spiller, men han har det med at lave Murillo´ske dumme beslutninger. Så hellere Otamendi, der er noget mere solid i det. Vi er også nede på uhørte to sølle argentinere i truppen... Mere asado!

EDIT: CdS melder dog også, at Ezequiel Garay (+ en pose penge) kunne indgå i en handel, hvor Kondogbia så sendes den anden vej. Garay ville nu også være en mere end fin back-up.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Vi mangler helt sikkert forstærkninger i forsvaret eller ihverfald backups da vi er tyndt besat i tilfælde af skader. Kender ikke mangala men af hvad du beskriver så er otamendi ikke et hak bedre . Han skøjtede rundt i sidste sæson for City og havde en helt vanvittig dårlig placeringsevne. For han kan sagtens tackle og noglelunde teknisk og ret fysisk men for pokker hvor stod han bare forkert så ofte . Men det kan være han kan lære det i Italien . Pep er jo ikke ligefrem kendt for at vægte det aspekt af spillet særlig højt - han har sågar udtalt at han ikke gider lære og træne folk til at lære at forsvar da han forventer folk kan det på det niveau .
Men otamendi spiller da pt for City så medmindre de køber en ny tvivler jeg på de lejer ham ud for ellers er de godt nok selv tyndt besatte i midterforsvaret. Håber umiddelbart vi kigger andetsteds
Forza Inter
Skrevet af jensriis
Ville det desuden ikke være super oplagt at sende pinamonti på udlån til Sampdoria. Vi vil gerne have schick - de vil gerne sælge men mangler en backup. Han kunne få masser af spilletid og førsteholdserfaring. Og han har vist han besidder talent.

Burde være sportsdirektør istedet for en fluffy UX designer ;)
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror, det ender med, Éder bliver del af den handel - såfremt der sker noget. Han vil gerne tilbage til at spille fast, fremfor at være andenviolin til Perisic, Icardi og Mario. Det er ved at være en måned eller to siden, men jeg læste at Spalletti åbenbart ser Pinamonti som første reserve til Icardi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så er Kondogbia blevet væk fra træningen igen... nu må hammeren over ham snart falde meget hårdt. Han burde fratrækkes hele lønnen i perioden og få endnu en klækkelig bøde på mindst nogle millioner euro for brud på kontrakten. Hvis han bliver solgt bør man seriøs overveje at sagsøge knægten for kontraktbrud og for en evt. reducering af markedsværdi som følge heraf.

Føj ingen morale, jeg væmmes. Lige før vi bare skal nægte og så lade ham rådne op på tribunen de næste 3år og degradere ham til primavera spiller
Skrevet af Flying Dutchman
Det ville også være min første impuls - men lad os nu bare lave en "Juventus" og få ham skibet af sted, mens vi stadigvæk kan få en solid pose penge for ham.

Den knægt bliver aldrig til noget - i hvert fald ikke med hans nuværende indstilling.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der bliver i de italienske medier nu spekuleret i, at Inter har trukket stikket i Murillo forhandlingerne, som konsekvens af Kondogbias udeblivlivelse fra træningen. Peddula oplyste ellers tidligere i dag at en aftale på plads mellem parterne men at der kun manglede det endelige grønne lys, men den seneste udvikling med Kondogbia har måske gjort Inter så rasende at man har stoppet videre forhandlinger indtil Valencia møder prisen for Kondogbia.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg så da også meget hellere, at vi beholdte Murillo. Han er ikke super stabil i forhold til Miranda og Skriniar, men kan bruges på flere pladser - og vi ejer ham ligesom i forvejen. Desuden har han vist, at han kan præstere på det her niveau - bare ikke lige på det sidste.

Folk er edersparkme også sur på Kondo - og med rette! Der er dælme også meget af det pjat i omløb for tiden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Passer mig fint, hvis vi holder på Murillo knægten har talent han skal bare have banket noget fodboldforståelse ind i knolden. Men mons tro ikke den går igennem i sidste time.

Det er også i den grad forståeligt, med den opførsel. Spalletti har fuldstændig ret i, når han siger Kondogbia vil have det let....
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt klart også med på ideen om at holde på Murillo. Som jeg har skrevet før, anser jeg vores (manglende!) bredde på CB skulle vi sælge Murillo, for intet andet end håbløs. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at vi skal gå ind til en så vigtig sæson (jeg kalder den "så vigtig" fordi det er den næste, og fordi der nu igen er 4 CL-pladser at spille om) med Ranocchia som 1. reserve til midterforsvaret. I det hele taget synes jeg det er bekymrende for ikke at sige angstprovokerende at vi overhovedet befinder os i en situation, hvor dette er et forholdsvis plausibelt scenarium.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Spalletti er nu heller ikke ovenud begrjstret for nu at sige det som det er. Han har krævet at ingen af vores centrale folk sælges før der er hentet fuldgode erstatninger ind!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror også, at, ligesom med Perisic, tiden er ved at rende ud.

Murillo ville være en smule lettere at erstatte end Ivan, men der er jo for pokker lidt under seks dage til kampen mod Fiorentina fløjtes i gang. Hvis nu uheldet skulle være ude, og enten Miranda eller Skriniar af én eller anden grund enten ikke kan spille eller ikke kan fuldføre kampen, så ville det bedste scenarie være en spiller, der er helt ny i klubben, og som skal ind og være en integral del af holdet.

Det holder selvfølgelig ikke. Valencia bliver straffet for deres nøl - ris til egen røv. De må prøve igen til januar.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Mor synes endegyldigt at være fejet af bordet, og vi kan alle ånde lettet op.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det rygtes nu at hvis Kondogbia udebliver for endnu en træning får han karantæne på ubestemt tid... det kan jeg kun bakke op om...
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Jubelstemning! Ingen Summer Of Mor...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Wuhu det skal fejres
annonce
0