Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Perisic fantastisk sejr!!!!!
Skrevet af Flying Dutchman
Klasseforskel. Magtdemonstration. Intet mindre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af RecobaNerazzurri
Fin frisparks variant her til sidst . Ren fornøjelse i dag .
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hold op vi spillede godt og Brozovic er hjørnestenen og derfor MOM, selvom både Perisic, Rafinha og Karamoh alle har en god kamp.

Valero var okay, men stadig syntes jeg lidt han er det svage led
Skrevet af Interforlivet
Fremragende indsats i dag - intet mindre. Det er sjældent jeg har set en så dominerende indsats. Cagliari havde ikke én chance i hele kampen!

Kom så Fiorentina. Immobile er muligvis ude. Det er sgu langt fra umuligt at Lazio taber point i morgen.
Skrevet af OC
Update fra Milano: Karamoh har lagt byen på den anden ende.

Sov godt.
La prende Vecino.
Skrevet af DenBlaaDelAfMilano
Nu kender jeg OC personligt, og vi havde en fremragende tur på Meazza i aften. Karamoh viste virkelig format og gjorde valget af Candreva i startopstillingen de seneste lange stykke tid til skamme. I aften spiller vi som et ægte tophold, der uden nåde for modstanderen simpelthen kværner på i 90 minutter. Forrygende underholdning.
Andrea Ranocchia - Frøen fra Assisi
Skrevet af Acheron 3
God kamp af jer i aftes. Eneste manko er vel at i burde have scoret det dobbelte antal mål.

Vi skal gøre, hvad vi kan for at snuppe points fra Lazio i aften.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af KasparNissen
Det ville være dejligt ;)

Spændende kamp om EL også, men i har haft en god tur efter dødsfaldet (R.I.P).
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, Karamoh spillede en god kamp. Det er også fedt med en spiller, der gerne vil underholde lidt og prøve nogle ting ad. Spalletti var lidt ud med riven over, at Karamoh lavede den der hælefinte - han synes, det er respektløst; jeg synes, fodbold skal være underholdende. Hvis det så samtidigt har den effekt, at Castan bliver tosset, er det jo bare bonus.

Så en fin kamp fra Karamoh, der bør resultere i en god sjat spilletid mod Chievo.

Jeg vil egentlig også gerne fremhæve vores alles yndlings frenemy, Borja Valero. Han har spillet under niveau siden Jul - men jeg synes faktisk at han i går var tilbage til sit sædvanlige arbejdsomme niveau (der så, som altid, går lidt ubemærket og upåskønnet henne). Han var konstant spilbart og konstant i bevægelse for at være spilbart. Det ser så simpelt ud, men det er så vigtigt for et hold, at have sådan en spiller. Det er netop også derfor, at jeg synes, kritikken af ham, har været ud af proportioner (selvom dele af det selvfølgelig har været berettigede). Valero er ikke 10´er og skal ikke bedømmes som sådan - men når han spiller på sin vante plads, bidrager han stadigvæk med en del.

Kampens spiller for mig var dog Brozo. Kæft en opblomstring - og hvor gør det bare en forskel, når han er med. At Rafinha så samtidig også var i hopla (fik han i øvrigt ikke, for første gang i mands minde. 90 minutter?), så flyder vores offensive spil noget bedre.

NB! Det skal i øvrigt bemærkes, at Icardi er den første Interspiller siden Zlatan i 08/09 sæsonen til at score 25+ mål i ligaen - og blot den tredje i historien, sammen med Ronaldo og altså Zlatan til at gøre det. Og alligevel kan han ikke bruges på det argentinske landshold...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Når nu vi er ved Icardi, synes jeg også det er interessant at nævne hans bevægelsesmønstre som i den grad har ændret sig på det seneste. Spalletti har længe talt om at udvikle den del af Icardis spil da han gerne ser ham være mere uforudsigelig - i stedet for blot at befinde sig i feltet hele tiden. Jeg synes det er tydeligt at se at Icardi bliver bedre og bedre til at gå med i det opbyggende spil. I går var han suveræn, og hans bevægelse ned i banen skabte konstant plads til løb omkring sig fra kanterne og midtbanen. Det er et vigtigt element vi får tilføjet den offensive del af spillet, og det er fedt at se en type som Icardi bygge endnu mere på sit allerede fantastiske spil.

PS: @DenBlaaDelAfMilano og OC: Fedt for jer med en forårstur til Milano koblet sammen med en tur på GM for at overvære Inters vel nok bedste hjemmekamp i sæsonen. Så bliver det bare ikke bedre:)
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er nemlig rigtig positivt at der arbejdes med de aspekter, en af de få kritik punkter der har været på Icardi har været at han var for statisk og ikke bidrog nok i det opbyggende spil. Men det kræver også et eller andet sted at omstændighederne er der, jeg syntes godt man kunne se i aftes hvor meget en type som Karamoh kan hjælpe i den retning, det gør at Icardi i højere grad kan få en mere fri rolle og kan medvirke i det opbyggende spil.

Karamoh skulle selvf. have scoret på en af de tre kæmpe chancer, men det var åbenlyst at når han bruges rigtig dvs. ikke som fløj så giver det vores spil en trussel vi ikke har haft nærnest hele sæsonen og man sidder lidt og undre sig over hvorfor det tog så lang tid at benytte den trussel.

Karamoh bør starte inde næste kamp, men skulle ikke undre mig han bænkes for de afbrændinger og hælafleveringen. En skam at de finter som karamoh står for og som gør fodbold så underholdende er så lidt værdsat af så mange trænere i Italien.
Skrevet af Flying Dutchman
Det ville tværtimod ikke undre mig, at Karamoh starter ind mod Chievo. Til dels fordi han med sin fart og teknik kan volde Chievo´s noget statiske dybe forsvar problemer (noget Spalletti også benævner), men mest af alt fordi jeg forventer, at Candreva skal være helt klar til d´Italia - hvilket i øvrigt også være det kloge valg.

Hvis jeg skulle gætte, så tror jeg, at Karamoh får noget der ligner en time fra start, hvorefter Candreva kommer ind for at holde kampformen ved lige.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Flot præstation. Men der er ikke langt fra helvede til himlen - og retur igen - her i tråden :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Tror pokkers når vi er så svingende, vi går fra at spille som et mesterskabshold til under midterhold og det er nogle gange i løbet af en uge
Skrevet af Flying Dutchman
@ Mag

Nej, hvad i alverden mener du da med det?

Intertråden er bipolar. Sådan er det bare.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Ambivalente følelser er bare en del af tilværelsen, som Inter fan i nutidens verden, Mag.

Brozos hashtag <3
#VogliamoLaChampions

God kamp i går, og nu skal Cheivo bare køres midt over, så vi har en god attitude inden slutspurgten (som allerede er i gang). Forhåbentligt smider Lazio point mod Viola. :)
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Haha bipolar ligefrem
Skrevet af Interforlivet
@Mag: Ja det kan godt fremstå temmelig fjollet engang imellem (ligesom fx i optakten til gårsdagens kamp). Men ja som de andre skriver så er det vist bare sådan det er i denne tråd.
Skrevet af jensriis
http://app.football-italia.net/?referrer=http%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2Fnews#article/footballitalia-120114&menu=news-all

Slet ikke enig med Bergomi, som i øvrigt har det med at være Captain hinsight og irriterende bedre vidende i medierne .

Prisen for Cancelo er høj , men for en gang skyld har vi fundet en velfungerende back , som også kan tage vores dødbolde . Desuden er han ung og kan lære at blive lidt bedre til at forsvare . Hvis ikke vi indfrier ham ender vi med spilde en masse penge på at finde en ny back og skal i gennem en masse dalbert´er i den søgen .
Forza Inter
annonce
0