Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Måske. Men det udelukker jo ikke, at vi kan gøre selvsamme.
Nej da. Som du ganske rigtigt pointerer i din analyse, er deres forudsætninger anderledes end vores, og det bør vi naturligvis lukrere på rent taktisk. Så stiller de sig tilbage til at starte med, forventer jeg skam ikke at vi så vil komme buldrende. Stillingen in mente bør vi have den største tålmodighed med hensyn til kampens udvikling - ingen tvivl om det. Og det forventer jeg dermed også at vi vil se. Det vil som sagt bare ikke overraske mig hvis Juventus åbner kampen med et afventende udgangspunkt.
Skrevet af Interforlivet
@KasperNissen:
Hvis vi starter som lyn og torden, så tror jeg Juventus får det svært. Det kommer selvfølgelig an på startopstillingen...
Jeg tror det vil vise sig at være en fejl, hvis vi vælger at komme buldrende fra start. Men ja lad os se. Det bliver i hvert fald spændende at se om Spalletti giver Karamoh endnu en start, eller om han vælger at trække på rutinen og lade Candreva glide tilbage i startopstillingen. Jeg forventer personligt at Candreva starter, men vælger han Karamoh vil det da helt sikkert være et tegn på, at vi ikke går til opgaven med et defensivt mindset.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Enig.

Jeg forventer i øvrigt også, at Candreva starter ind, i og med han har flere og større defensive dyder, end den unge franskmand. Endvidere skal man ikke kimse af erfaring i sådan en kamp.

Jeg forventer noget á la: San; Dambro, Miranda, Skriniar, Cancelo; Vecino, Brozo; Perisic, Rafinha, Candreva; Pinam... nå nej, Maurito

Kampen på midtbanen bliver ikke uvæsentlig, så vi skal have en ind der kan give en smule fysisk gas i form af Vecino. Endvidere bliver duellen mellem Costa og den pågældende back spændende. Endvidere skal der sættes låg på Dybala - så Marcelo "Kilometerspiseren" Brozovic kommer nok også på en opgave.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Interessant.
Måske tager jeg fejl på lørdag, men jeg er generelt ikke tryg ved, at vi starter langsomt ud, men lad os se, ja. :)

Candreva starter formentlig inde, ja. Karamoh mangler i den grad erfaring, men jeg synes han er inde i en god stime, så jeg kunne godt unde, at han fik lidt spilletid. Det ville i den grad hjælpe med udviklingen.

Fin startopstilling FD men tror du Spalletti starter med Vecino fremfor Valero?
Jeg er med på at Vecino bidrager med mere, men manden har ikke spillet sammenhængende længe :(

Brozo kommer til at arbejde, og offensiven skal bare ikke have en offday på lørdag, please!
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Fin startopstilling FD men tror du Spalletti starter med Vecino fremfor Valero?
Jeg er med på at Vecino bidrager med mere, men manden har ikke spillet sammenhængende længe :(

Jeg synes nu ikke, at Valero bidrager med mindre end Vecino - han er blevet brugt forkert (og for meget) på banen, i mangel af bedre. I de Gagliardini´s fravær har han gjort det mere end bare fint på den plads han er bedst.

Vecino er bare en anden type. Valero har ikke sine forcer i det fysiske; og her menes ikke kun kropsstyrke. Han er simpelthen ikke den oplagte duelspiller, som for eksempel Gagliardini brillerer i. Der er Vecino til gengæld noget skarpere. Så når vi skal spille overfor en Juventus-midtbane, der består af Pjanic, Khedira og Dybala, så tror jeg, det er fornuftigt at have en enforcer derinde, der ligesom kan tage de slåskampe, Valero ikke kan tage.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Vecino bidrager netop med mere på den plads end Valero rent fysisk, så vi er sådan set enige, men min formidling var måske ikke helt den bedste.

Valero er en bedre playmaker på den plads, men mangler fysikken som du også nævnte.
Det skal så også lige siges, at jeg er enig med dig i, at han er blevet brugt forkert på 10´er positionen. Han er bedre bagud på banen, og Rafinha er heldigvis dygtig, så mon ikke Valero kommer til at agere endnu mere backup næste sæson. (Kommer selvfølgelig an på CL.)

Brozovic og Vecino har bedre chancer for, at lykkes end Valero og Brozo.
Juventus har alt og tabe, og det samme har vi. Derfor er det en atypisk kamp, men hvis jeg var Allegri ville jeg være ret nervøs lige pt. Et nederlag til Napoli, hvor man ikke spillede særlig godt, og kaptajnen i forsvaret ude. Plus man er et point foran Napoli, og mangler Inter og Roma. Den er ikke for god.

Jeg tror der er en lille chance for, at Juventus mentalt godt kan falde lidt sammen, hvis vi er heldige med en scoring eller nogle kendelser. CL nederlaget gjorde også ondt, så vi taler om et hold med kniven for struben pt.
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Valencia er stort set sikker på Champions League i næste sæson, så diverse kilder melder, at de agter at indfrie deres købsoption på Kondogbia - i.e. 25 mio. €.

Det sætter så samtidig Ausilio i gang med at forhandle om Cancelo. Vores option på ham lyder på 35 mio. €, så der er en forskel på 10 mio.. Det forventes, at Ausilio enten vil forsøge at få Valencia til at sænke prisen (mod andre ydelser, selvfølgelig), eller låner Cancelo i en sæson mere, hvor der så formentlig vil være en indbygget købsobligation.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Fornuftigt. Cancelo er god og dynamisk.
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Det forlyder, at kampen på lørdag bliver udsolgt, med 5 mio. € i billetsalg som følge deraf - det er en ny rekord for Derby d´Italia. Samtidigt betyder det også, at Inter krydser én million solgte billetter i indeværende sæson - hvilket nok en gang gør os til rækkens med afstand bedst besøgte hold. Det er i øvrigt også første gang siden 2010/11, at vi rammer over en million.

Så er det jo bare trist, vi ikke tjener en tøddel på det...

I dag er i øvrigt også tyveårs-dagen for, at Mark Iuliano fik lov til at smadre Rigtige Ronaldo ned i eget felt, uden at der blev dømt straffespark. Det giver kampen i overmorgen bare endnu et lille twist.

Jeg glæder mig faktisk! Nok fordi der for begge hold er enormt meget på spil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
De fleste medier melder om en startopstilling med Vecino og Candreva plus "de sædvanlige". Jeg ærgrer mig over at vi må undvære Gaglia, men ellers er der sgu ikke så meget at brokke sig over, hvis det holder stik. Jeg er spændt på at se Vecino tage arbejdshandskerne på og på at se om han lykkes med at slå Juventus´ spil på midten af banen i stykker. Og så håber jeg at han kan finde tilbage til den fornuftige boldomgang som han viste tidligt på sæsonen, men som han altså har manglet de sidste par gange, han har været på banen.

Jeg glæder mig så lidt mindre til at se på Cuadrado som generelt også forventes at starte. Hader det fjols.

PS: Som om at mindet fra sæsonfinalen i Rom mod Lazio i 2002 ikke var nok - så skal man lige mindes om Iulianos ustraffede wrestler-tackling også!
Skrevet af TR1986
Held og lykke iaften!
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Gustenv@rius
Tak.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Interforlivet
Tak TR! Vi er mange fodboldfans der håber inderligt at vi kan give jer en hjælpende hånd i aften.
Skrevet af anders.hede
Helt enig. Det er ulideligt at se Juventus år efter år. Der er så meget mere passion i Napoli
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg fucking hader Bambi. Det svin kommer formentlig til at score mod os i aften, kun for at pisse mig - og kun mig! - af.

Nerverne er så småt begyndt at vise sig hos mig her i det jyske.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Haha FD! I know the feeling:)

Vi stiller op som forventet.

Forza ragazzi!!!
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, helt som forventet:

San; Dambro, Miranda, Muro, Cancelo; Vecino, Brozo; Ivan, Rafinha, Candreva; Maurito

Fint med Candreva ind i stedet for Karamoh - førstnævntes erfaring og disciplin er vigtig i sådan en kamp. Også fint med Vecino på midten, der kan tage den fysiske slåskamp.

Til gengæld er Rubentus´ holdopstilling en smule mere overraskende:

Buffon; Sandro, Rugani, Barzagli, Bambi; Matuidi, Pjanic, Khedira; Mandzukic, Den Tykke, Costa

Jeg forstår i og for sig fint fravalget af Dybala, der har været skidt kørende på det sidste - men et midterforsvar uden ellers rimelig fastspillende Benatia? Bambi i stedet for Höwedes? Juventus blæser da til angreb.

Oy, jeg er nervøs, mand.

EDIT: Næh, det ser ud til, Benatia erstatter Barzagli. Dejligt!. Næh, ikke alligevel!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jenson
Hvad stod der på tifoen?
Skrevet af Emilfu
Alt alt for hårdt dømt.

Dommeren har ikke styr på kampen overhovedet
Skrevet af OC
Game over
La prende Vecino.
annonce
0