Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis du rent faktisk læste det, jeg skrev, så ville du vide, at påstanden om at jeg "[...] forholder [mig] for positivt over for Conte, men negativt over for Sarris indflydelse" er det reneste vrøvl. Det har jeg ikke skrevet.

Det eneste jeg postulerer, er at med den kæmpe omvæltning der sker i begge klubber, at det er for tidligt og for dumt at skrive, at Juventus bare er lysår foran os.

At du så i øvrigt nok en gang føler en trang til at drage Icardi ind i en diskussion, der ikke vedrører ham, må stå for egen regning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Lad os nu være ærlige her. Det er meget muligt, at Juventus endte 21 point foran os i tabellen og jeg ved ikke hvad - men de overbeviste jo på intet tidspunkt på banen. Jo jo, de fik de sejre, de skulle bruge, men jeg kan ikke huske én eneste god Juventus kamp i år i Serie A. De har spillet ad helvede til, på trods af at de har været pokkers effektive og pragmatiske.

Hvilket ligesom fører mig tilbage til min pointe: det er spændende hvad der kommer til at ske efter sommeren. Enten får Sarri Juventus til at spille noget fedt fodbold, der, kombineret med deres allerede eksisterende kynisme, vil gøre dem til mestre. Ellers fucker han med hele lortet og ødelægger en velsmurt pointmaskine. Desuden skal man ikke helt underkende, at flere af Juventus´ bedste spillere i 18/19 egentlig er i deres karrieres efterår.

Vi får derimod én af de største pragmatikere i italiensk fodbold til. En mand der egentlig gerne vil spille noget fedt fodbold (set fra en gammel midterforsvarer), men som allerhelst vil have et godt resultat. Han kommer til en trup, der med enkelte indkøb henover sommeren, kan være skræddersyet til den slags fodbold. Igen, det kan blive en dreng eller en pige; enten får Conte succes med sin tilgang - eller han gør ikke.

Hvilket ligesom var og er min pointe; der er simpelthen alt, alt, alt for mange usikkerheder hos os og hos ruberne til bare at konstatere, løbet allerede er kørt nu. Det kan gå alle veje, som jeg ser det - hvilket er min anke ved Z4E´s indlæg.

For fanden, vi er ikke engang gået i gang med sommertransferperioden endnu og allerede nu er folk ved at give op.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Nu er der ingen, der siger vi ikke har en chance, men du påstår at vores trup er næsten lige så stærk som Juves. Det er det rene volapyk.
Der hvor vi er bedre end Juve er på målmandsposten og vores midterforsvar er på niveau med deres, men ellers er vi dårligere på alle andre positioner pånær:
Hvis man ser Ronaldo som topangriber, så er Perisic bedre end deres venstre kant, men ser du Ronaldo som venstre kant, så er Icardi bedre end deres topangriber.

Derudover, så skal Sarri fandme ændre på meget for at fucke det helt op.
Conte kan jeg ikke se ændre på meget, selv med de "såkaldte" forstærkninger som rygtes, så kommer vi ik nærmere Juve.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Flying Dutchman
Nu er der ingen, der siger vi ikke har en chance

Det skriver Z4E, så det passer ikke.

[...] men du påstår at vores trup er næsten lige så stærk som Juves. Det er det rene volapyk.

Nej, det er ikke det rene volapyk. Det er min mening.

Derudover, så skal Sarri fandme ændre på meget for at fucke det helt op.

Tja, lidt ligesom David Moyes fuckede alt op, som Ferguson skabte? Lopetegui efter Zidane?

Hell, vi kan da bare tage Den Fede Tjener som eksempel - det var ikke meget han fik ud af Mourinhos fremragende hold...

Pointen? To delt. A) Alt har en ende - også Juventus´ dominans. B) Bare fordi man har en velsmurt maskine, skal der kun udskiftning af én element til, for at fucke det hele op.

Bemærk at jeg ikke skriver, at det bliver i næste sæson, at Juventus´ dominans slutter, ej heller at Sarri kommer til at fucke det hele op.

Bare lige for at undgå flere misforståelser...

Conte kan jeg ikke se ændre på meget, selv med de "såkaldte" forstærkninger som rygtes, så kommer vi ik nærmere Juve.

Okay. Jamen, det må være nemt. Så kan du passende lade være med at se næste sæson. Det hele er givet på forhånd jo!

PS: Hvordan stemmer sidste sætning overens med den første sætning, du skriver i selv samme indlæg?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
Juvetus bliver gode lige meget hvad. Jeg tror dog på, at vi nok skal indhente nogle point, men om vi kan kæmpe med om titlen, det er svært at se, men håber da på det.
Synes dog, at hvis Napoli henter Manolas, James og Lozano, så vil de i mine øjne godt kunne byde Juventus op til dans og mere til. Så hvis de kan holde på deres stjerner og tilføre nævnte spillere, så bliver de i mine øjne favorit til at vinde serie a.
Det er også set udfra, at både inter og juventus har fået nye trænere.

Hvad tænker I?
Skrevet af Flying Dutchman
Selvfølgelig er Juventus da favorit til at vinde Serie A i næste sæson. Når man har vundet otte år i streg, ville alt andet være underligt. Det har slet ikke været min pointe.

Jeg synes, der fortsat er for mange ukendte faktorer hos både os og ruberne til bare at afskrive os på forhånd, samt tage skridtet videre fra at kalde Juventus favoritter og allerede nu skrive, at de vinder titlen, så sikkert som amen i kirken.

Som jeg ser det, så bliver det spændende hvad der kommer til at ske. Jeg tror ikke, man vil finde mange Juventus fans, der vil benægte, at det har været en jævn sæson - især spillemæssigt. Jeg synes, de sprudlede i returkampen mod Atletico, men ellers har det været en ørkenvandring. Set i det lys giver tilgangen af Sarri også god mening - han vil jo gerne spille offensivt fodbold.

Spørgsmålet er dog om Juventus og deres spillere, efter otte år med først Conte og siden Allegri kan stille om til det. Kan de det - altså, kombinere Sarri´s offensive tilgang med deres velkendte defensive pragmatisme - så er de endnu større favoritter end de har været i mange år.

Kan de ikke? Tja, så bliver det jo meget spændende for de øvrige hold.

Det forudsætter dog også, at Conte får den her ikke uefne trup til at fungere som et hold.

Så vi er igen der, hvor der, for mig, er for mange spørgsmålstegn til at jeg allerede nu vil afskrive os eller erklære Juventus som mestre. Og de spørgsmålstegn har jeg nok stadigvæk når vi rammer september. De første par runder bliver meget indikativ.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Oriali skulle være tilbage på bænken ved siden af Conte. Det gør mig lidt fortrøstningsfuld, at en Intermand skal sidde tættest på Conte, så det netop ikke bliver Juve 2.0
Skrevet af Flying Dutchman
Helt enig. Lele Oriali bløder blåt og sort.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er en super nyhed!
Skrevet af Urban
Lige lidt off-topic. Men er der nogle der kan forklare mig, hvordan at Milan bliver "straffet" ved ikke at skulle i EL, og så næste sommer kan bruge flittigt af pengepungen igen - mens at vi har været 3 år på sanktioner?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Facchetti
FFP - det er meningen, det ikke skal give mening!
Skrevet af Flying Dutchman
Det giver ikke mening. Der bliver forsvaret noget så febrilsk fra Milan-lejren - men jeg er ikke overbevist.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Okay, fedt nok............... Man bliver simpelthen så træt!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD det er direkte løgn, jeg har mange gange også peget på andre ting, at det mentale så også har været ret afgørende for at holdet ikke har leveret bedre burde alle kunne se i dag. realiteten er jo stadig den at vi i mange af årene massivt underpræsterede, dermed ikke skrevet denne underpræstation ville have gjort os til mesterskabs aspirant, men den har hvertfald haft en betydning for holdets manglende top 3/4 indtil for to sæsoner siden.

Vi har intet at bygge mesterskabs ambitioner op på, på stående fod. hvad med at tage et skridt af gangen, næste skridt må blive top to-tre og og når vi har vist vi er i stand til det kan vi snakke om mesterskabet, men ikke et sekund før.

Ærligt talt tillægger du træneren alt alt for stor betydning, en træner udøver ikke mirakler, han/hun kan måske rykke den et skridt i hver sin retning alt efter formåen, altså medmindre personen er komplet inkompetent, men det er jo ikke sådan at Conte får det nuværende hold til at præstere 20p bedre, det er hvertfald lige lovligt meget at afkræve og forvente.

Sarri gør jo heller ikke at juve præster 20p dårligere, hvorvidt han er det rigtige match kan diskuteres men din forhåbninger om at han resultere i en komplet juve nedsmeltning er noget optimistisk for ikke at skrive naiv.

Dit konstant gå efter manden aka tillægge folk bestemte ting, må du godt pakke sammen det høre ikke hjemme... det er fair nok du er uenig men med din baggrund skulle man tro du ville formå det.
Skrevet af Flying Dutchman
Du ser ud til stadigvæk ikke at have forstået det første af min pointe. Læs nu hvad jeg skriver. Jeg skriver ingen steder, at Sarri vil gøre Juventus 20 point dårligere. Jeg skriver heller ikke, at han ikke vil. Jeg skriver heller ikke, at Conte retter op på det sidste og gør os til scudetto-kandidater. Jeg skriver heller ikke, han ikke vil.

Det eneste jeg skriver, er at med tilgangen af Sarri og en hel anden spillestil hos Juventus potentielt kan blive spændende for os.

Så er det altså heller ikke sværere. Bare husk at læse hvad jeg skriver, fremfor bare at konkludere en masse.

Dit konstant gå efter manden aka tillægge folk bestemte ting, må du godt pakke sammen det høre ikke hjemme.

Tag dig sammen eller mand dig i det mindste op.

Det er bogstaveligt talt lidt over et år siden, vi to sidst har været i klinch. Du kan sikkert huske det; vi havde lige vundet over Lazio og kvalificeret os til CL, hvor du så kommer med et eller andet negativt indlæg. Siden da har vi to ikke været i diskussion, så hvorfor du piver over, at jeg konstant går efter manden, må stå for egen regning. Hvis ikke du kan tåle tonen på et debatforum bliver lidt skarp (og lad os nu være ærlig; skarpheden i det jeg skrev var nok også til at overse...), så skal du - som altid - være velkommen til ikke at gå i samtale med mig.

Desuden er det ikke "at gå efter manden" at påpege det ganske åbenlyse, at du, af alle brugere herinde, er klart mest negativt og kontrært indstillet. Jeg forstår heller ikke hvorfor det skulle være en fornærmelse eller noget i den dur - du er vel forhåbentligt selv også klar over det? Men ligesom min positivitet en gang i mellem også bliver anfægtet, må du simpelthen kunne tåle, at det samme sker for din mere negative tilgang.

det er fair nok du er uenig men med din baggrund skulle man tro du ville formå det.

... What?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
Jeg mister mere og mere troen på, at vi ikke får Barella. Har læst at PSG gerne vil betale de 50 mil euro, som Cagliari forlanger for ham. Det tror jeg ikke vi vil betale også er det vel lige meget om han selv gerne vil spille for os.

Så er alternativet Sensi, som jeg har læst mig frem til.

Det magter jeg ikke endnu en gang, at PSG tager en spiller, som vi har en aftale med, fra os....

Skrevet af L'Imperatore
Barella må dog være skeptisk ved tanken om et skifte til PSG, når man tænker på hans landsmand Verratti er gået i stå der.

Men ja det bliver en hård nød at knække, særligt hvis vi for en gang skyld åbenbart ikke er villige til at sende nogle af vores talenter til Cagliari. Det virker enormt fjollet, hvis Conte har efterspurgt ham.

Marrotta har vist en møde i dag med cagliaris præsident. Så må vi se
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er stadigvæk rimelig fortrøstningsfuld. Ifølge samtlige kilder, vil Barella Inter og kun Inter. Det er meget muligt, at PSG overbyder os og at Cagliari, helt forståeligt, accepterer. Men så længe Barella ikke sætter sit underskrift, kan det være lige meget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD du understreger jo blot min pointe vedrørende din debatstil/diskussionsstil... du befinder der hvertfald i bunden af pyramiden hvis du forstår hentydningen.

Pointen, som du åbenlyst igen ikke kan forstå, er at det er unødvendig at inddrage personen i diskussionen/debatten. Men det gør du konstant og man ville tro en med en universitetsbaggrund som du selv tidligere har ytret at du har, skulle man tro ville vide bedre.

Manden er ikke bolden, forstå det nu, det er aldrig saglig at inddrage moddebattører.

Heri har du nok kilen til hvorfor jeg oftest undlader at debatere med dig...

For i øvrigt lad os se hvad ser sker med Barella
Skrevet af Slettet(511433202601)
PS: Hvordan stemmer sidste sætning overens med den første sætning, du skriver i selv samme indlæg?


Leicester er et bevis på et hold, der var lysår efter de andre hold kvalitetsmæssigt, men den ene sæson troede de på det og fik et mesterskab...hverken sæsonerne før eller efter har de været i nærheden af de andre tophold.

Ligesom os, ja vi har måske en chance, men det gør ikke vi kommer på niveau med Juventus.

I 8 år nu har vi været 21+ point efter Juve...endda 42 point den ene sæson...
Så nej, vi kommer ikke nærmere Juventus pga vi i en sæson kommer til at spille godt med Conte, hvor de sejler med Sarri...vi skal gøre det i en periode før vi kan måle os med Juve.

At du såmænd mener, at vi ikke er markant dårligere end dem, selvom vi er 20+ efter dem, det viser at du tænker med hjertet og ikke hjernen.

Z4E skrev:

Åben i hvilken verden er den åben, Juve er stadig suveræn det bedste hold... vi har stadig intet (officielt) gjort på markedet og det her hold har ingenlunde evnerne til at udfordre Juve, en Conte ændre ikke på det billede og Napoli viste at de ikke havde det sidste sæson heller og der er vist nul grund til at nævne Roma, Milan og Lazio der alle i bedste fald kan håbe på en tredje plads hvis alt vel og mærket flasker sig.


Det er da ikke forkert? Det har de sidste. 8 år vist os, selv med vores markante forstærkninger de sidste 2 somre, så har vi ikke vist nogen form for stabilitet som Juve har vist med deres resultater. 90+ point i de sidste 2 sæsoner og du mener vi er kommet tættere på med. eks. Spalletti. Vi sejlede stadig januar og februar som alle de andre år under ham.

Du kan da ikke bruge deres "kedelig" spil som en undskyldning for de ikke er markant stærkere end os. Man sku tro vi spillede tiki taka.

Ja, du forholder dig positiv og afskriver intet og alt kan ske, ja det er jeg enig i, men at forholde sig SÅ positiv, at man tror en Conte kan ændre på det og Sarri ødelægger det i Juve, som jeg læser mellem linjerne (Z4E nok også), der syntes jeg at du nok ikke er realist omkring tingene og at du tænker med hjertet.

Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
annonce
0