Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Er Conte generelt ikke sådan rimelig ferm til at rotere? Jeg synes, der var noget med en grundstamme (målmand og de tre midterforsvarere, samt måske registaen), men ellers fint med rotation på de øvrige pladser.

Men jeg skal ikke udelukke, jeg husker forkert.

Anyway, det giver fint mening med Alexis og Lautaro som to "reserver" for hinanden, hvor Esposito så må forventes at være en slags back-up for de tre primære angribere. Det forlyder dog, at Esposito enten ventes at starte ind mod Lecce eller i al fald får rigeligt med spilletid, i og med Lukaku ikke helt endnu er der hvor han skal være.

På midten forventer jeg også, at der vil være godt med rotation om Brozovic; Sensi, Barella, Vecino og Gagliardini skal nok alle få rigeligt med spilletid, alt afhængigt af modstanderen. Så med hhv. Asamoah og Dalbert/Biraghi på venstrewingback og Candreva og Lazaro på højrewingback (med D´Ambrosio som alternativ), er vi efterhånden fint dækket ind på de fleste pladser.

Eneste spiller, der lidt falder udenfor er Politano.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Ludski
Synes at alle de der rygter om, at esposito kommer til at starte imod lecce, fordi Lukaku ikke er i form, virker lidt tynde. Tror Lukaku-lautaro starter. 1. Lukaku kommer jo i bedre form af at "spille". 2. Lukaku i mindre god form er stadig langt bedre end esposito i god form. 3. Lukaku-martinez partnerskabet skal jo spilles igang før eller siden.

Derudover synes jeg at Sanchez-handlen er en lille perle fra Marotta. Hvis vi (eftersigende) får ham på lån, med kun en del af hans løn at betale og med en lav købsoption, så er det en handel der ikke rigtig kan gå galt, for en mand, der for 2-3 sæsoner siden var en af de beste i Premier league.

Derudover er Sanchez en spiller, der når han er i form, gennem sin teknik og hurtighed, kan skabe noget offensivt. Noget vi har manglet længe efter min mening.

I mine øjne et lang bedre og billigere alternativ end 33-årige Dzeko.

Synes nu at denne sommer har været et godt stykke arbejde fra ledelsen og conte. Dog lige på nær det faktum, at Icardi stadig er i Klubben. Men det kan godt være, at det kun skyldes ham selv.
Inter Amala!
Skrevet af Slettet(511433202601)
FD: Conte roterer ikke så meget. Ihvertfald ikke i hans tid i Juve og Chelsea. Han kan godt give sine spillere pauser, men ikke rotere for andet. Tror han på et tidspunkt spillede 11 kamp i træk med samme spillere.

Skricardi: Ja og nogen er bare for positive med alt hvad klubben gør. De sidste 9 år har ikke vist at man skal være alt for positiv. Ny træner el bestyrelse har ikke ændret noget tidligere. Jovist har ejerskiftet til suning tegnet gode ting, men siden Marotta er kommet ind har jeg ikke set det store lys tværtimod.
Derudover så har jeg kun brokket mig over Lukaku købet og været skeptisk omkring Godin.
Sensi håber jeg kan blive en gevinst, selvom hans størrelse ikke tiltaler mig.
Barella ser jeg som en god handel. Især med at det kun er leje og såvidt jeg husker så ingen obligation af køb.
Lazaro syntes jeg ser spændende ud på de videoer jeg har set med ham, men han er ukendt for mig. Selvom jeg så os købe en der har et højere niveau end Dambro.
Til gengæld syntes jeg det er de forkerte spillere vi er kommet af med fra førsteholdstruppen.
Havde hellere set vi var kommet af med Mario, Candreva, Rano og Valero end Miranda, Ninja og Perisic. Kun pga niveauet.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Interforlivet
@FD: Ja, Politano er lidt svær at få til at passe ind. Men forhåbentlig (og sandsynligvis) har Conte ikke lige så svært ved det som vi har. Mon ikke han ser ham som et alternativ i angrebet?

Jeg er i øvrigt helt enig i at vi med Sanchez i folden vil være rigtig godt dækket ind over hele banen.

Bortset fra miseren med Icardi har jeg kun ros til overs for Marotta og co.s arbejde med at få sammensat en trup der kan løfte os niveaumæssigt og skabe seriøs grobund for at tage det sidste skridt op på siden af de absolutte tophold i Europa.

For fanden hvor jeg glæder mig til på mandag!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg fatter ærligt talt ikke den her idé med, at man "kommer af med" spillere. Det er jo ikke FM, det her. Grunden til at Valero, Mario, Ranocchia, Dalbert og alle de andre, der så respektløst bliver omtakt som nulbonner, stadigvæk er i klubben, er fordi A: ingen klubber er interesserede i dem og B: de ikke er villige til at opsige deres kontrakter og blive arbejdsløs (logisk nok).

Det er jo ikke bare et spørgsmål om at man bare kan vælge hvilke spillere, man sælger - der skal også være en køber.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Jow, det er vel næsten kun deroppe, han kan blive brugt i en 3-5-2... Han har vist nok også spillet 10´er tidligere i karrieren, men med Lautaro, Lukaku, Sanchez og talentfulde Esposito til to pladser, er det jo ikke fordi han kommer til at drukne i spilletid....

Det forlyder dog også, at han bliver brugt som brik i spillet om Biraghi. Lidt vemodigt såfremt det bliver aktuelt, da Politano var et frisk pust i især efteråret sidste år, samt virker som en fin fyr - men sådan er det jo.

For fanden hvor jeg glæder mig til på mandag!

Ditto!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Jeg er ligesom de fleste af jer, meget tilfreds med vores mercato
Sanchez kan blive fugl og fisk, men uden tvivl et bedre alternativ end Dezko, er jeg enig i.

Det bliver nogle spændende sidste dage med Icardi. Zhang har vist udtrykkeligt sagt at han ikke skal til Juve, og det virker desværre som den eneste reelle løsning pt.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det bliver godt at komme igang med sæsonen, en skam jeg ikke kan se den første kamp pga. kamptidspunktet...

Mercato har været fint, der er uden tvivl nogle spillere jeg ikke var begejstret for (Såsom Lukaku og Sanchez) og som jeg derfor stadig har en hvis skepsis overfor. Men Sensi, Barella og Godin virker hvertfald til at være en solid forbedring og glæder mig til at se dem i aktion.

Ja det er en skam at Politano i kræft af at være wing falder ud af holdet, men ærligt talt ligger jeg ikke vågen over at vi mister en Nainggolan der ikke imponerende i sidste sæson og hvor vi skal hvertfald et par sæsoner tilbage for at finde en kontinuerligt højt niveau. En Perisic der havde mistet sin skarphed og evne til at finde Icardi og som mere og mere blev en one trick pony der havde peaket. Det uden at nævne jeg aldrig kommer til at savne deres personer ligesom jeg heller ikke kommer til det i Icardi.

Ja det er da ærgerligt at vi stadig hænger på Candreva, Mario og Valero nu hvor det ser ud til at Dalbert er på vej ud, men når man kun kan leje Nainggolan og Perisic hvad er så chancen for nævnte spillere, som FD skriver kræver det ligesom der er en køber, hvilket der ikke har været, der har knop været nogle der har vist en seriøs interesse i dem.
Skrevet af Interforlivet
Candreva er mere eller mindre skræddersyet til Contes system, så ham tror jeg nok vi skal få gavn af i den kommende sæson.

Valero og Mario får vi nok ikke særlig meget brug for. Men ja, som I skriver: Er der ingen køber (der gider at betale nok), er der ikke rigtig noget at stille op.
Skrevet af JZ4
Hvis vi nu stadig mangler en moden angriber, med serie a erfaring når vi nærmer os deadline, så kunne man passende lukke mercato med et brag, og hente Maxi Lopez på en fri transfer...
Skrevet af Flying Dutchman
Hehe, den ultimative lussing til Icardi og Wanda?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Troede vi sku undgå endnu en Rocchi ;)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af L'Imperatore
Se det ville være at sende et statement :D
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Haha. Ja det ku være kønt:)
Skrevet af inter bedre end sex
Også kunne man jo også give Maxi Lopez anfører bindet bare sådan for sjov.
Skrevet af Facchetti
Barella ser jeg som en god handel. Især med at det kun er leje og såvidt jeg husker så ingen obligation af køb.

Er der noget jeg har misset? Er han ikke købt?

Politano har sin plads når Conte skal skifte til 3-4-3 med bredde i toppen. Så ryger Lautaro/Sanchez bredt og Politano ind i stedet for Sensi... siger krystalkuglen
Skrevet af Martinovic
Det er forpligtet køb jo.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(511433202601)
Ja, det er mig, der ik fik læst op da han blev offentliggjort. Det er med obligatorisk køb.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Søren F er gud
Optakt til Serie a på Mediano.
Fin podcast, der måske vigtigst af alt sætter lidt fokus på ligaen.
Skrevet af Stankovic
Måtte lige slå Maxi Lopez op, da jeg sådan set havde troet at han havde stoppet karrieren. Husker stadig dengang at Barcelona var med Ronaldinho, Giuly, Deco, Eto´o og Maxi Lopez for at nævne fronten. Det var dengang hvor Barcelona i min optik virkede sympatisk i sin ageren både på banen og udenfor banen. Nevermind, det overrasker mig at Maxi Lopez var så ung dengang når han i dag "kun" er 35.
annonce
0