Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Nu kan jeg ikke huske hvor mange chancer vi tillod dengang. Så vil ikke sammenligne. Jeg syntes bare vi stadig tillader FOR mange chancer til at kampene kan føles som sikre, især når vi kun er foran 1-0 og 2-0


Er det vitterligt den fornemmelse du sidder med?
Jeg synes netop det har været kendetegnende, at modstanderne har fået meget, meget få chancer og meget lidt at arbejde med offensivt.
Lazio var en afstikker - hvilket er forventeligt når det kommer til en af ligaens bedste offensiver - og så havde Lecce lidt. Ellers har jeg virkelig svært ved at pege på det, som værende et graverende problem.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Vores defensiv har været intet andet end imponerende. Det har ikke kun resulteret i, at vi kun har lukket to mål ind i Serie A (hvor den ene kom med en mand i undertal), men også at resten af holdet kan stole og bygge på det fundament.

Jeg føler i øvrigt en trang til at rose Conte for hans rolle i går. Med al ære og respekt til Spalletti, men det hurtige røde kort havde formentlig resulteret i et hav af sene 1:1 udskiftninger og pointtab.

Conte reagerer positivt, hurtigt og aktivt på hvad der sker og han rammer efter min mening plet i hele kampen. Første halvleg var en taktisk masterclass, hvor Sampdoria ikke fik en fod til jorden - men jeg er faktisk mest imponeret af anden halvleg.

Hans første udskiftning, hvor Lukaku kommer ind i stedet for en ellers okay spillende Lautaro Martinez, er helt rigtig. Selvfølgelig skal den store belgier ind for at holde bare lidt pres på Sampdoria´s bagkæde. En spiller, der kan holde bolden op og gør, at man enten får et indkast eller frispark højt op på banen, eller når at komme med op. Lukaku spillede for så vidt jeg kan se hans bedste kamp i trøjen i går.

Den anden udskiftning, hvor Candreva ryger ud til fordel for Dambro, er også helt rigtigt set. Candreva spillede en god kamp, men D´Ambrosio gav en mere solid defensiv tilstedeværelse på den højreside, hvor Murru og Jankto gav den gas. Desuden er den gode Dambro også et fint offensivt kort.

Den tredje udskiftning er også godt set. Sensi spillede ligeledes en kanon kamp, men Barella er bare lidt mere en felt-til-felt spiller, der knokler og tackler i den defensive fase, alt i mens han også kan sætte noget op rent offensivt. Ved den indskiftning, afstivedes midtbanen lidt mere, alt i mens man ikke mistede den offensive drive.

Brozovic får (fortjent) meget ros for kampen i går og bliver almindelig set som kampens spiller - men for silvan, hvor var Conte bare vigtig i går.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Fx føler jeg mig ret overbevist om at vi i sidste sæson havde reageret helt anderledes på det røde kort plus efterfølgende scoring i Genoa end vi gjorde i går. Lige dér ser jeg personligt en klar forskel fra Contes Inter og så Spalletti og Mancios.


Det er jeg enig i. Det er også den største forskel jeg syntes han har gjort og det skal han have ros for. Manden har arbejdet med deres vindermentalitet. Spørgsmålet er bare hvordan det vil fungere, når vi rammer den dårlige stime, for den kommer nok på et tidspunkt.


PS: Sådan noget er selvfølgelig individuelt, så det er ikke fordi jeg prøver at betvivle din påstand.


Lige præcis. Det er meget subjektivt hvordan man tolker "chance".
Jeg tæller et optræk til en afslutning, som en chance. Syntes der flere gange er blevet spillet let igennem midtbanen og takket være vores midterforsvar, så er det ikke blevet til en afslutning.

Ja modstanderen er ikke kommet til vanvittige mange afslutninger. Faktisk kom Lecce til flere end både Udinese, Lazio, Milan og Cagliari.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Stankovic
Hvordan går det egentlig med din helt i Paris?
Skrevet af Slettet(511433202601)
Lidt svært at sige, når man ikke der deres kampe...
Men han er lige kommet tilbage fra endnu en skade...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Flying Dutchman
Dalbert ligner hos Fiorentina mere og mere den spiller, vi troede, vi købte.

Godt for ham!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
@km

Må indrømme at det er svært at se, at du holder med inter. Du har stort set aldrig noget positivt at sige. Alt er enten negativt eller bare ikke godt i forhold til hvad du mener er godt, hvilket er virkelig svært at sige hvad er......

At vi ikke spiller flydende hele tiden med så mange nye spillere, det siger vel sig selv. Men at vi har haft den bedste start siden 66/67 sæsonen, det ser jeg som positivt. Men på en eller måde, så for du det vendt til noget negativt. Det er super underligt, at du altid ser negativt på alt inter gør.....
Fint nok, at man er skeptisk, men man må da også være lidt glad på holdets vegne.. så få nu de positive briller på...

Forza inter:-).
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu snakker jeg om den periode...Jeg har altid været modstander af Spalletti og han beton fodbold...Conte har samme stil


Samme stil?

De spiller meget forskelligt det kan selv en hovedløs kylling vel se.

Vi fik point på kontoen men dette var i brodpart af de 16 kampene et resultat af en grotesk kynisme, spilmæssig var det sjældent synderligt flot andet end nogle kampe her og der og det var ikke med det overskud og den sikkerhed vi har set i indeværende.

Nu var optimismen lige så høj da Spalletti blev ansat og man snakkede om at vi nu kunne udfordre Juve og Napoli.


Nogle snakkede om det, langtfra alle, jeg har for i øvrigt mere end gjort klart at jeg ikke ser os som mesterskabsudfordre.

Nu kan jeg ikke huske hvor mange chancer vi tillod dengang. Så vil ikke sammenligne. Jeg syntes bare vi stadig tillader FOR mange chancer til at kampene kan føles som sikre, især når vi kun er foran 1-0 og 2-0


Alle systemer har svagheder derfor er chancer og også kæmpe chancer uomgåeligt især med den fodbold der praktiseres i dag. Det handler grundlæggende om man møder et hold hvis spillestil og spilmateriale rammer ned i ets eget holds svagheder, Contes system er ekstrem sårbar overfor hold der er hurtige/effektive i omstillingsspillet især på fløjene og også overfor hold der er mere aggressive i presspillet. Det var hans Juve og Chelsea hold også.

Forskellen er nu altså også at vi er langt bedre til at reagere når modparten score og ikke mindst i stand til at kreere og score uden der opstår panik stemning.Skrevet af Slettet(511433202601)
Kan du så forklare den hovedløse kylling hvilken forskel der er på de 2 spillestile?
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Interforlivet
Jeg sidder allerede her mandag eftermiddag og er helt oppe at køre over onsdagens brag på Camp Nou. Historisk set er der absolut intet der taler for at vi kommer derfra med andet end et nederlag. Alligevel sidder jeg dog med en fornemmelse af at vi ikke har haft bedre chancer for rent faktisk at komme derfra med point siden...ja, nærmest så langt tilbage jeg kan huske.

Og det er faktisk ikke så meget Barcelonas halvsløje start på sæsonen eller Messis (potentielle) fravær jeg baserer det på som det er vores egen start på sæsonen under Conte. Som jeg kan se her i tråden er jeg ikke den eneste der sidder med en fornemmelse af at vi allerede har rykket os en temmelig stor del på det mentale plan. Primært ser det ud som om at vores tendens til som hold at falde mentalt ud af kampene i perioder er om ikke væk så i hvert fald på markant tilbagetog. Og det (i.e. at være i stand til at spille en hel kamp med 100% koncentration og fokus over hele linjen) er for mig at se netop én af kernepunkterne i opskriften på at komme fra Camp Nou med point.

Lykkes vi med det, tror jeg sagtens vi kan holde Barcelona fra at få al for mange chancer. Læg dertil at Handa er i storform, og så ser det altså ikke dumt ud. Samtidig forventer jeg at Lukaku kommer til at gøre ondt på Barcelona i omstillingerne ligesom han generelt kommer til at fylde meget som spilstation og boldholder i de sekvenser hvor vi erobrer bolden og skal spille os ud af Barcelonas genpres.

Jeg regner absolut ikke med point, men jeg tror på at vi har ikke bare en chance men faktisk en udmærket chance for at få det.
Skrevet af jzprG
https://www.football-italia.net/144754/juve-fresh-calciopoli-appeal

Jøsses hvor bitter kan man være efter at have vundet i årevis
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
Det gør de jo kun for at skabe uro hos os op til Derbyet. Det er Conte, Marotta, Ausilio, Zanetti og vores stoiske østerlandske venner vel for kloge til at lade ske. Det er blevet afgjort for længst, at de ikke får den Scudetto - den bliver hos os, hvor den hører hjemme.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@jzprG: Selv 8 mesterskaber i træk skaber jo ikke bare lige pludselig integritet og klasse i en klub som er notorisk kendt for det modsatte.

Sølle klub, sølle appel.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Juve er og bliver en klub uden strø af klasse, en mere sølle klub findes ikke.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Det vil klæde dig at svare med en analyse mht Conte og Spallettis forskellige spillestile, i stedet for at slynge noget ud, uden at give "de hovedløse kyllinger" en forklaring
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af KasparNissen
@I4L

Du regner ikke med at vi får point. Sikke en pessimist du er...

Det bliver en sikker sejr. ;)

Jokes aside så bliver det hårdt, men jeg håber du har ret i forhold til det mentale, og at vi rent faktisk formår, at holde koncentrationen i en hel sæson.
Grande Inter!
Skrevet af Urban
@KM2014
uden at give "de hovedløse kyllinger" en forklaring


Hahaha... Selvom det er sjovt, så vil jeg egentlig også gerne høre dig (uden at det skal tage noget væk fra Z4E´s analyse), hvordan du mener det er de samme spillestile!?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Søren F er gud
Ingen Lukaku....
Håber han tør spille med både Lautaro og Politano så....
Skrevet af Interforlivet
@Søren F: Hvorfor ikke Alexis? Jeg synes da han gjorde det glimrende mod Samp..
Skrevet af Søren F er gud
Ja han er da helt klart også en mulighed.
Lautaro er vel den eneste rigtige angriber nu og så kan Politano måske være giftig på kontra, da vi formentlig kommer til at være presset i store perioder.
annonce
0