Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Jeg tror du er et mere rummeligt menneske end mig, FD:)
Skrevet af Interforlivet
Så blev vores kamp i morgen i øvrigt aflyst. Triste tider indeed.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg bor også på Jyllands vide sletter ;)

Jeg tror desværre, at nederlaget til Juventus var vores sidste kamp inden sommeren.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Til gengæld er du så måske nok lidt mere fordomsfuld end mig;)

Det tror jeg også.
Skrevet af Interforlivet
Nå, to uger (plus det løse) herhjemme med mine to unger og min kone. Det skal nok blive hyggeligt - og sikkert også alt mulig andet..

Jeg beklager lige på forhånd for min (hvad der med meget stor sandsynlighed bliver) markant øgede aktivitet herinde i den kommende tid!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har allerede de første tyve emner klare, vi kan skændes om. Det bliver hyl!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg glæder mig som et lille barn
Skrevet af Interforlivet
Hahaha!
Skrevet af Flying Dutchman
Og hvis vi løber tør, er jeg villig til at komme med vanvittige påstande, jeg ikke engang kan stå ind for, men som jeg vil forsvare til døden.

"Zanetti er overvurderet".

"Handanovic er ikke engang i top fem over målmænd i Serie A"

"Vi bør skifte farver fra sortblåt til hvidsort".

I got you guys covered
.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det bliver de bedste to uger i vores liv!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men ikke sikker på glæden deles af andre
Skrevet af Urban
Jeg er ret sikker på Eriksen, ikke bliver den succes vi alle håber på.

Boom... Så er de næste 14 dage skudt igang!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Tja han var hvertfald et fail i denne
Skrevet af Flying Dutchman
Ahr, fail og fail.

Eriksen lever op til mine personlige forventning. Konteksten er jo temmelig vigtig her.

Eriksen har brugt hele sin seniorkarriere på først spille i en løs rolle i Ajax og derefter i en næsten lige så løs rolle i Spurs. At han haft lidt svært ved at stille om til Conte´s nærmest manisk formulerede fodbold, er ikke så underligt. Tilføj dertil, at han reelt set ikke har spillet noget der ligner fast i et halvt år inden da, og så synes jeg, at den sløve opstart må være forventeligt.

Desuden kommer han på et hold, hvor midtbanen er a) godt besat og b) besat af spillere, der kender Conte´s fodbold, og så er det da også klart, at manden - som udgangspunkt - er førstereserve. Hell, at han overhovedet er førstereserve, er på sin vis flot.

Slutteligt skal man heller ikke underkende, at kun har haft mulighed for at spille otte kampe for os (fire Serie A kampe, to CI kampe og to i EL), og det i en periode hvor der herskede en del kaos på grund af Corona.

Alt taget i betragtning synes jeg, at Eriksen har gjort det fint. Ikke godt, ikke prangende, selvfølgelig slet ikke fantastisk - men fint. 6-tal på den gamle skala.

Personligt hæfter jeg mig ved, at formkurven i al den tid har været ved os har været opadgående (indhoppet mod Juventus´ kontramaskine, fraregnet). Han var god mod Fiorentina i CI og decideret fremragende mod Milan.

Jeg er helt sikker på, at vi til september ser en klar forbedret udgave af Eriksen. Jeg synes også, det er positivt, at Conte er villig til at facilitere Eriksens styrker på banen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jzprG
Tænker lidt på hvad det mon ender i, at sæsonen helt bliver suspenderet og der derved ikke kan krones en mester ?

Og skulle det ske, så ville jeg være bitter hvis jeg var Laziofan og de ikke formår at videreføre denne sæson ind i næste.. De fortjener sgu at vinde når nu vi lidt smider det hele
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Interforlivet
@jzprG: Det vil næsten ikke være til at bære for det romerske mandskab og deres fans hvis det ender med at sæsonen aflyses. Det er helt forfærdelig timing for dem. Men sådan er det nu engang, og ligegyldig hvor meget de ærgrer sig (og hvad de nu ellers vil finde på), så er der ikke så meget at gøre ved det.

Jeg kan i samme ombæring heller ikke lade være med at tænke på Liverpool. De står til at vinde det første mesterskab i (hvad?) 30 år og er endda så langt foran City at de kun er på papiret at de ikke allerede har vundet. Tænk hvis de også ender med at måtte give fortabt over for Corona-krisen og sige farvel til guldet. Jeg har absolut ingen aktier i Liverpool, men jeg ville godt nok føle med deres hold er deres fans hvis det skete. Og det absolut ikke usandsynligt at det kommer til at ske.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Surt for dem, men sådan er livet, nu må folk videre der er trods alt vigtigere ting såsom om ens kære overlever og om man har et job i morgen!
Skrevet af Interforlivet
Selvfølglig, Z4E. Det var nu absolut heller ikke for at gøre sport vigtigere end menneskeliv. Timingen er bare ret ekstrem set fra en Liverpool-fans synspunkt.
Skrevet af inter bedre end sex
"Mange regner fodbold for at dreje sig om liv eller død. Denne indstilling skuffer mig meget. Jeg kan forsikre jer om, at det er meget vigtigere end det! "Bill shankly.
Skrevet af Flying Dutchman
Lidt nyt fra Interland:

- Vi går tilsyneladende efter en ny sponsor allerede næste sæson. Aftalen med Pirelli løber ud til sommer 2021, men kineserne vil gerne ud af det allerede fra start 20/21 (hvornår end det så bliver). Vi har haft Pirelli siden 1995, men det er vist nok ingen hemmelighed, at aftalen er langt fra tidssvarende. Så vi er da nok engang kommet til et punkt hvor nostalgi/romantik og marketing/økonomi mødes.
- EM bliver formentlig flyttet til næste år - hvilket måske, måske betyder at 19/20 spilles færdig.

Diverse rygter:

- Vi er tilsyneladende ikke interesserede i at tilknytte Alexis Sanchez - nok med god grund. Endvidere skulle Gagliardini, Borja og Vecino alle være på vej ud. Klubben skulle have udpeget Castrovilli som det primære mål til midtbanen.
- Alt afhængigt hvem man spørger, så er Bayern enten interesseret eller ikke-interesseret i at tilknytte Perisic på permanent basis.
- Ligeledes satser PSG på at købe Icardi fri, for derefter at sælge ham til Juventus. I så fald skulle vi tilsyneladende få 20% af transfersummen, jf. en indbygget klausul.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0