Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Facchetti
Bliver der også fem indskiftninger i Serie A?
Skrevet af Gustenv@rius
Ja.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Facchetti
Okay, så er det endnu mere skidt, at bænken er så ineffektiv.

Ikke for at rippe op i gamle sår (diskutioner) så virker prisen, Inter fik for Icardi, da god ift. Chelsea er ved at købe Timo Werner til omtrent samme pris.
Skrevet af OC
Ikke for at rippe op i gamle sår (diskutioner) så virker prisen, Inter fik for Icardi, da god ift. Chelsea er ved at købe Timo Werner til omtrent samme pris.


Hvordan?

Der er i øvrigt tale om en friløbsklausul.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC
Det bliver statistikken jo ikke synderligt meget bedre af. Det er jo en statistik der klart og tydeligt indikere problem med at holdet ikke formår at ændre kampens forløb synderligt ved at skifte ind.


Det er altså ganske bekymrende at indskiftningsspillere har scoret 1 mål. Det betyder reelt at vi ikke kan forvente at løse scoringsproblemer ved at skifte spillere ind/ud. Vi har ikke en midtbane spiller eller angriber der har formået at score som indskifter, syntes du ikke bekymrende eller er du helt fin med det, blot fordi vi pga. Systemet har 15 spillere der har scoret.

Men når man ser på hvem vi har som bredde/rotation så giver problemet også mening. Udover Lukaku og Martinez har vi Ingen naturlig målscore (udover en skadesplaget Sanchez)

Skrevet af Flying Dutchman
Den "statistik" er i bedste fald ubrugelig - i al fald når det sættes i en kontekst.

For jo jo, der der kun én indskifter, der har scoret i indeværende sæson (Bastoni), men man glemmer så også belejligt, at tre indskiftninger har ført til assists. Endvidere kan man ud fra "antal mål" ikke læse, hvad den pågældende indskifter har haft af en effekt - positiv eller negativ - på kampens forløb.

Hvis man dykker ned i tallene, er det ikke så underligt eller odiøst, at der kun er faldet ét mål til en indskifter i indeværende sæson.

Først og fremmest er det værd at tage med, at Conte generelt skifter ret sent i løbet af en kamp. Den første indskiftning plejer at ske omkring den 65. til den 70. minut. Det giver selvfølgelig ikke just lang tid at score et mål.

Faktisk er tallene meget entydige omkring det: Conte har skiftet 73 gange i indeværende sæson - heraf har kun fjorten været før den 65. minut. De fleste indskiftninger har været 1:1 skift enten i forsvaret eller på midtbanen. Faktisk har kun 21 indskiftninger været i angrebet - hvoraf kun tre skete i stedet for en mere defensiv spiller.

Indskifterne har tilsammen spillet 1.273 minutter i indeværende sæson, fordelt over 25 kampe. Det er altså kun 19,37% af den maksimalt mulige spilletid. Det giver en spiller i gennemsnit lidt under 17 minutter per kamp at gøre sig gældende.

For offensive spillere (hovedsageligt Politano og Sanchez) har det været endnu sværere. Kun to gange er en offensiv spiller blevet skiftet ind før den 65. minut (og aldrig i første halvleg) - gennemsnitligt bliver en offensiv spiller introduceret i det 77. minut. Det er da også kun blevet til 254 minutter - eller 13,43% af den maksimalt mulige spilletid. Og det er altså hovedsageligt dem, der skal score målene.

Så med alt det in mente, er det slet ikke underligt, indskifterne ikke scorer så meget. Ikke kun er de fleste af vores indskiftere spillere, som ikke har til opgave at score, men de får også forbandet lidt tid til det. For mig er det snarere en historie om, at Conte skifter ret sent, frem for at vores bænk er uskarp. At Sanchez i 81 minutter fra bænken har 0 mål og 1 assist på samvittigheden, er helt fint.

Og hvorfor skulle Conte også skifte hurtigere ind? I langt de fleste kampe skal vi konsolidere, frem for at jagte et resultat - og i de kampe, hvor vi skal sidstnævnte, skifter han i øvrigt også oftere og hurtigere en angriber ind.

Tilføj dertil, at enhver indskifter altså også lige skal ind i kampens rytme og at vi er det hold i ligaen, som har flest forskellige målscorere, og så er det lidt en non-nyhed der bliver dyrket her. At det skulle bekymre, kan jeg ikke forstå.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej selvfølgelig kan det ikke stå alene, men 3 assist og et mål er stadig dårligt, selv med det minuttal, uagtet om man så kan lave en sandsynlig analyse.

Små 20% af den samlede spilletid burde alt andet lige også resultere i mere end et mål i det antal spillede kampe, man skal godt nok have ja hatten på for at være tilfreds med et så lille effektivitet i spillede antal minutter.

Der har været flere kampe hvor det Intet har løst at skiftet ind og hvor vi ikke blot skulle fedte et resultat hjem, men det har vi plain and simple ikke spillerne til, hvilket jeg står urokkeligt fast ved. Vi har ikke en spiller der kan gå ind og ændre kampens forløb på den bænk, de kan konsolidere og ikke en synderligt meget mere.

Når Martinez og Lukaku ikke fungere har vi ingen vi kan sætte ind i stedet eller sætte vores lid til, hvilket vi trods alt også har tabt point på i indeværende og hvilket tallene trods alt også indikere, nemlig den at der er tale om mere defensive indskiftninger. Der har været afskillige situationer hvor en offensiv indskiftning havde givet mening, enten i form af kreativitet eller mål, men Conte har haft folk som Valero der kan trække tempoet ud, holde på den og spille den langsomt rundt, folk som Gagliardini som kan give noget mere fysik. Hvilket er fint er man under pres fra et jagende hold, men det er ikke synderligt fantastisk med omvendt fortegn. Jeg mener også den manglende offensive bredder spiller en ikke uvæsentligt rolle i, at vi langsomt men sikkert er røget lidt af den absolutte top strid.

Det er som sagt klart han ikke skifter angribere ind når han så godt som ikke har haft nogen at skifte ind. Esposito er ikke i nærheden af at have et niveau som gør vi kan regne med ham som en farlig joker og Sanchez har været skadet og når endelig klar mest af alt en lottokupon. Hvilket jo giver udslag i at vi selvsagt ofte kun kan skifte mere defensive orienterede midtbane og forsvarspiller ind når det er så godt som hvad vi kan præstere på bænken. Til vores held har det nogenlunde gået i indeværende, men det holder ikke i længden at være så helt grotesk tyndt besat.

Som jeg ser det har de relativ få offensive indskiftninger mere at gøre på mangler end af taktiske grunde, hvilket jeg trods alt også syntes mere end en gang har hentydet til, han har trods alt også skiftet ud når han rent faktisk har haft noget at skifte ud med.
Skrevet af Flying Dutchman
Du har ikke forstået det.

Det er ikke små 20% af den samlede spilletid - det små 20% af de 90 minutter, de kunne have fået - i alt. I og med en typisk Conte-kamp foregår ved, at han skifter Spiller A ind omkring det 68. minut, hvorefter Spiller B og C kommer relativt hurtigt efter hinanden med ti minutter igen, kan du ikke bare konkludere som du gør.

Når nu de fleste første skift (faktisk 22 ud af 25 gange) enten består af forsvars- eller midtbanespillere (dvs. spillere, hvis primære opgave ikke er at score mål), alt i mens det overordnet set også er der dem, der bliver skiftet hyppigst ind (52 ud af 73 gange), så er det ikke så underligt endda, vores indskiftere ikke scorer mål. Det er nemlig ikke deres (primære) opgave.

Tilføj dertil, at en indskiftet angriber i gennemsnit har 13 minutter plus tillægstid at skabe noget i, og så ligger der også en god forklaring der på den påståede ineffektivitet.

Statistikken du hæfter dig ved, er komplet ubrugelig uden kontekst - det er statistik som regel. Du rammer med andre ord ved siden af her.

Der har været flere kampe hvor det Intet har løst at skiftet ind

Det passer ikke, i og med Conte i klart de fleste kampe ikke har skullet skifte ind for at løse noget.

Når Martinez og Lukaku ikke fungere har vi ingen vi kan sætte ind i stedet eller sætte vores lid til, hvilket vi trods alt også har tabt point på i indeværende og hvilket tallene trods alt også indikere, nemlig den at der er tale om mere defensive indskiftninger.

Nej. Tallene du henviser til indikerer intet i den retning. Det eneste, artiklen fortæller er, at vi kun har scoret ét mål fra bænken. Punktum. Det fortæller ikke, at der har været tale om defensive indskiftninger eller at vi har tabt point på det.

Resten af dit indlæg er dine holdninger - og det er fair nok - men det er meget lidt, du kan bygge ud fra én mager artikel på FI.

Jeg forstår fortsat ikke bekymringen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying
Jeg er egentlig ret enig i din konklusion. Det er ret svært, at konkludere noget direkte fra den statistisk separat set. Der er også en række betragtninger der skal med i ligningen, fx hvad trænerens intention egentlig er. Hvis man fx er oppe 2-0 er det nok ikke primært et tredje mål man jagter. Navnlig hvis man hedder Conte og først og fremmest er resultattræner.

Og så kan man (som du skriver) heller ikke 1:1 aflæse deres bidrag ved assists og mål. De kunne jo fx have haft 2. sidste fod på osv.

Når det er sagt, så kan jeg da egentlig godt forstå, at ét mål og tre assists kan give en smule panderynker.

Kigger man lidt nærmere på tallene, er der faktisk en del der tyder på, at det ofte er netop impact Conte søger med sine indskiftninger.
Det strider i øvrigt umiddelbart imod din påstand om at Conte ikke har skulle "løse" noget med udskiftninger. I hvert fald hvis man antager, at han ikke har været tilfreds med resultatet på det pågældende tidspunkt (se lidt længere nede).

For at bruge át af de tal du selv nævner (21 indskiftninger på angrebspositionen). Det kunne også udlægges på den måde, at Conte relativt oftere skifter ud i forreste geled. 29% af alle udskiftninger er der, men de udgør kun 20% af markspillerne. Altså skiftere han oftere angribere ud end de andre positioner på banen.

Endnu mere interessant er det, at se på hvorfor Conte (angiveligt) skifter ind. 53% af alle første indskiftninger er sket i situationer hvor I enten har været bagud eller den har stået lige.

Hertil kunne man tilføje kampe hvor I kun er oppe med én og hvor der meget vel kunne være et ønske om at lukke kampen.

Omvendt kunne man med rette fratrække kampen i Barcelona, hvor Conte skifter ind første gang ved 1-1 og (igen, angiveligt) søger at forsvare et resultat hjem. Der kunne også være andre scenarier hvor han søger at mindske nederlaget - fx mod Juventus.

Der ligger naturligvis ikke en direkte sandhedsværdi i de pågældende tal, da jeg udtaler mig om noget jeg reelt ingenting ved noget om; Contes bevæggrund for de pågældende indskiftninger.

Udfra tallene og de pågældende situationer, mener jeg dog godt man kan tillade sig at drage nogle logiske konklusioner. Herunder at Conte ofte sender spillere på banen for at ændre resulatet.

Med det in mente, mener jeg egentlig godt, at man kan tillade sig at se dette som en lidt bekymrende tendens.

Men det er naturligvis blot min 100% subjektive holdning.
Skrevet af Slettet(042125212608)
<blockquote>Når nu de fleste første skift (faktisk 22 ud af 25 gange) enten består af forsvars- eller midtbanespillere (dvs. spillere, hvis primære opgave ikke er at score mål), alt i mens det overordnet set også er der dem, der bliver skiftet hyppigst ind (52 ud af 73 gange), så er det ikke så underligt endda, vores indskiftere ikke scorer mål. Det er nemlig ikke deres (primære) opgave. </blockquote>

Enig med meget af det Ros skriver, så vil ikke lige gentage.

Hvori ligger præcis forskellen på dette og det jeg skriver. Du er jo selv ved at bevæge dig ud i en forklaring på at det skyldtes den type spillere der indstiftes.

Igen har du selv regnet ud af den maksimale mulige spilletid har de fået små 20% i de 25 kampe. 1 mål og 3 assist er altså temmeligt lavt, vi kan godt blive enig så langt at det langt hen ad vejen har rod i de spillerindskiftninger der er lavet og at den type spillere bare ikke synderlig stor trussel som en kombination af arbejdsopgaver, type og evner.
Men modsat dig ser jeg det nok mere som en konsekvens af manglende offensive muligheder på bænken, hvorimod det er lidt svært at tolke dit andet end som taktisk. Igen Suarez har været skadet, Sensi røg også ud af et par omgange, Eriksen er først kommer til sent i forløbet. Det er jo ikke ligefrem fordi han kunne skifte offensive folk ind. Så det kan meget vel forklare det relativt høje % af defensive indskiftninger og dermed også det lave scoringstal.

Er det mærkeligt vi har scoret relativt få, nej det er lidt som forventet med det materiale. Men det ændre ikke på jeg syntes det er bekymrende.

Skrevet af Flying Dutchman
Kigger man lidt nærmere på tallene, er der faktisk en del der tyder på, at det ofte er netop impact Conte søger med sine indskiftninger.

Nej. Conte laver for klart det meste 1:1 indskiftninger, der intet andet formål har end enten at spare den startende spiller eller for at trække tiden.

Af de 73 skift, Conte har foretaget i indeværende sæson, har kun fem (!!) haft taktiske implikationer - og to af disse har været Godin i stedet for en offensiv spiller. Det er selvfølgelig et spørgsmål om smag og behag, men jeg synes nu ikke, at et skifte som Sanchez eller Politano for Lautaro (som har været hyppigst skiftet ud) bærer præg af at Conte søger impact.

De tre gange, Conte i øvrigt begik en offensiv indskiftning (mod Lecce, Sanchez i stedet for Sensi; mod Cagliari, Sanchez i stedet for Sensi og mod Lazio, Sanchez i stedet for Godin), skete alle gange som svar på, at modstanderen kom på lige fod eller foran.

Endnu mere interessant er det, at se på hvorfor Conte (angiveligt) skifter ind. 53% af alle første indskiftninger er sket i situationer hvor I enten har været bagud eller den har stået lige.

Jeg ved ikke, hvor du får det tal fra, men det stemmer ikke. Conte har foretaget det første (utvungne) skifte, mens vi har været enten bagude eller lige, i elleve af sæsonens 25 kampe. Det giver 44%.

For det andet er det ikke så pokkers interessant. Ud fra den statistik kan man ikke læse, om det taktisk bare fungerede, at vi dominerede i den pågældende kamp og at det derfor gav mening at lave en 1:1 indskiftning, for at holde momentum.

Udfra tallene og de pågældende situationer, mener jeg dog godt man kan tillade sig at drage nogle logiske konklusioner. Herunder at Conte ofte sender spillere på banen for at ændre resulatet.

Jeg synes, det viser det helt modsatte. I og med Conte i 42 ud af 47 tilfælde laver en 1:1 indskiftning, bærer det langt mere præg af konsolidering.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Hvori ligger præcis forskellen på dette og det jeg skriver. Du er jo selv ved at bevæge dig ud i en forklaring på at det skyldtes den type spillere der indstiftes.

Det er simpelt.

Du mener, det er bekymrende, at vores indskiftere ikke scorer mål. Jeg mener, det er fjollet at bekymre sig om, fordi (kort og godt):

- de fleste indskiftere har været spillere, der ikke har til formål at score mål.
- de spillere, der skiftes ind og som retteligt har en opgave i at score mål, får oftest mindre spilletid end de andre indskiftere.
- det er dumt at måle indvirkningen af en indskiftet spiller i mål og kun mål.

Du har i øvrigt på intet tidspunkt nævnt, at du også inddrager spillertyper, så hvorfor du nu hævder det, kan kun du vide.

Igen har du selv regnet ud af den maksimale mulige spilletid har de fået små 20% i de 25 kampe.

Ja, af alle indskiftere - det vil sige også forsvarsspillere og midtbanespillere. Du kan vel ikke i ramme alvor mene, at det er bekymrende, at Godin, D´Ambrosio og Gagliardini ikke høvler mål ind fra højre og venstre?

Det er en meget lidt farlig storm i et enormt lille glas vand, det her. Og da især når du til stædighed ikke anerkender, at vi har flest unikke målscorere i indeværende sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Nej. Conte laver for klart det meste 1:1 indskiftninger, der intet andet formål har end enten at spare den startende spiller eller for at trække tiden.

Måske det er mig der er tungnem, men hvad har det med sagen at gøre, at der primært er tale om 1:1 udskiftninger.

Taler det i virkeligheden ikke netop ind i at han søger, at de enkelte spillere gør forskellen og at det netop ikke handler om taktiske udskiftninger?

Dernæst, jeg kan selvfølgelig ikke konkludere på baggrunden for Contes beslutninger. Jeg synes ærligt talt også, at du bevæger dig ud på tynd is, når du skriver ting som "...intet andet formål har end enten at spare den startende spiller eller for at trække tiden.".
Det taler vel også umiddelbart imod logikken at dette skulle være tilfældet, når 53% (se tal nedenfor) af første udskiftninger sker fra en position hvor man (med få undtagelser) må formode, at der skal jagtes et resultat.

De tre gange, Conte i øvrigt begik en offensiv indskiftning (mod Lecce, Sanchez i stedet for Sensi; mod Cagliari, Sanchez i stedet for Sensi og mod Lazio, Sanchez i stedet for Godin), skete alle gange som svar på, at modstanderen kom på lige fod eller foran.

Men her taler du jo om Contes taktiske dispositioner. Det har vel umiddelbart ikke noget med emnet at gøre (?)

Conte har foretaget det første (utvungne) skifte, mens vi har været enten bagude eller lige, i elleve af sæsonens 25 kampe. Det giver 44%.

Jeg har set på alle jeres kampe - her er det i 19 ud af 36 (52,8%) kampe tilfældet, at første udskiftninger kommer fra en position hvor I enten er bagud eller den står uafgjort.

Ud fra den statistik kan man ikke læse, om det taktisk bare fungerede, at vi dominerede i den pågældende kamp og at det derfor gav mening at lave en 1:1 indskiftning, for at holde momentum.

Igen, emnet er vel ikke hvorvidt Conte har tiltro til sit taktiske koncept (?)

Emnet er hvorvidt det er bekymrende, at der kun er kommet ét mål og tre assists fra bænken. Her er det min påstand, at det umiddelbart burde give lidt panderynker, når nu indskiftningerne i væsentlig grad sker fra positioner hvor der skal jagtes et resultat.

Jeg tænker i hvert fald næppe, at dit argument vil være, at Conte typisk er tilfreds med nederlag eller et uafgjort resultat.
Skrevet af Urban
Ikke at jeg skal afbryde de gode snakke der kører her. Meeeen, vi bliver ofte sat i forbindelse med ham her Marash Kumbulla, er der nogle af jer der kender til ham? Jeg har intet set mod Hellas Verona, og den kamp vi vandt mod dem, var han ikke med. Og så er jeg generelt ikke fan af YouTube videoer, så jeg kender intet til ham, udover at medierne gør ham til et stort talent.

Hvad siger I, kender I til ham? Og er det dér vi har brug for forstærkning?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Rossoneri
Troede Juve havde signet ham, eller at det i hvert fald var meget tæt på (?)
Skrevet af OC
De fleste kilder (Sky, Agresti blandt andet) har haft os i pole-position, og har der stadig.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
OK, ser det kommer fra La Stampa. Det er jo en Torino-avis, så det kan (EDIT) ikke afvises de har ret her. De er i hvert fald meget specifikke.

Men hvis en pris på +30m holder, tænker jeg det er ret vildt.
Skrevet af OC
Det kommer næppe til at være 30+ lige ud, om det så er Juventus eller Inter der løber afsted med ham. Vi har blandt andet Salcedo og Dimarco løbende i Hellas, eksempelvis.
La prende Vecino.
Skrevet af ilpolpopogba
Det undrer mig en del, at ingen af jer tilsyneladende har set at I er ved at snuppe Tonali foran Juve?!
la vecchia signora
Skrevet af OC
Det undrer mig en del, at ingen af jer tilsyneladende har set at I er ved at snuppe Tonali foran Juve?!


Ligeledes med Tonali, så virker det som om, at vi hele tiden har været i front. Det er også blevet diskuteret et par sider tilbage.

Jeg er dog skeptisk, om det lige er dér og til den position, man skal smide 50 mio.
La prende Vecino.
annonce
0