Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Gags var bedste Interspiller, ifølge Whoscored. Nu gør det det ikke til en sandhed, skrevet i sten - men jeg er for så vidt enig i, at han bouncede fint tilbage og spillede en god kamp. Det er også vildt hvor hurtig han blev gjort til en skurk og nærmest ene ansvarlig for, at vi smed to point mod Sassuolo.

Jeg var i øvrigt meget imponeret af Dermaku og jeg tror heller ikke, det er helt tilfældigt, vi scorede to mål på hovedet, efter han blev pillet ud. Kumbulla, som ellers blev rygtet flittigt til os, ser ud til at være på vej til Lazio i stedet - så måske ligger der en mulighed ved Dermaku?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Interforlivet

Vi dominere på bolden og i de offensive statistikker fordi Parma pakker sig og lever på omstillingen og dette bliver ekstremt udtalt efter føringsmålet. Men Parma har i de først 70min fint styr på os, og vi blev ikke for alvor farlige.

Det virker som en helt absurd ting at ensidigt at bruge offensive statistikker i den kontekst. Vi har som et historisk defensivt/kontrolleret hold med netop fokus på omstillingen, et helt arkiv af kampe med det billede og man skal være gal for at postulere at vi ikke var i kontrol i de kampe. Der er flere gode eksempler i 2010 på dette faktum, her havde vi på trods af modstanderen havde bolden og skudstatistikken i deres favør, klart kontrollen med kampene, fordi vi fik dem til at agere som vi gerne ville det.

Man skal derfor være ekstrem skeptisk når man benytter sådanne tal, for de siger intet om hvem der er bedst eller hvem der er i kontrol. Parma kørte reelt en klassisker hvor de lader os side på kampen og så hugger til når chancen byder, heldigt for os var de helt håbløse i deres beslutninger i kontrafasen for der var flere gange hvor der var åbne motorveje nede bagi.
Skrevet af Flying Dutchman
Men det er altså også i bedste fald en halv sandhed.

Parma´s gameplan fungerede til UG i første halveg - helt som du beskriver. Det lod os have bolden, stod dybe så Eriksen ikke ordentligt kunne sætte Lautaro og Lukaku i scene, tvang vores spil ud på kanterne og så gik det én vej så snart de fik bolden. Det førte til tre store chancer og altså ét mål.

Så langt, så godt.

I anden halvleg tvang vi Parma endnu længere tilbage, alt i mens vi heller ikke rigtigt tillod dem samme kontramuligheder den anden vej. Parma begrænses vel reelt set til en halv Kulusevski mulighed, som Gervinho får en ligeledes halv mulighed for at følge op på. Det er altså i høj grad vores fortjeneste, at Parma går fra at have styr på vores offensive pres, til at lade sig styre af selvsamme.

Dette udtrykkes selvfølgelig også i statistikkerne. De fortæller sjældent mere end lidt af sandheden - men de er jo sandfærdige, og fordi kampbilledet udviklede sig som det gjorde, synes jeg også det er temmelig letkøbt at tilskrive vores statistiske overtag til, at "Parma var i kontrol".

Det var de reelt set kun rigtigt i én halvleg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: FD kom mig i forkøbet. Jeg er i bund og grund enig i hvad han skriver.

Da kampen skulle afgøres i 2. halvleg viste vi vores klasse gennem et solidt spilovertag som tvang Parma længere og længere tilbage indtil de ikke kunne stå imod længere. Og jeg gentager i øvrigt gerne lige for en sikkerheds skyld: Jeg mener ikke vi spillede en god kamp. Jeg mener bare at vi så klasseforskellen mellem Parma og Inter i 2. halvleg og at vi derfor vinder fortjent.
Skrevet af Flying Dutchman
Præcis. Det var en træg og ikke særligt velspillende kamp, fra begge hold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
I øvrigt er vores 61 point den bedste pointhøst efter 28 Serie A-runder siden eventyrsæsonen et årti tilbage.
Skrevet af Flying Dutchman
Tommaso Berni må i øvrigt være den første Interspiller til at få ikke én, men to røde kort, på trods af at han ikke spiller og ikke har fået én eneste minut på banen for os.

Nogensinde.

Fun fact; Berni har en gang tidligere i karrieren fået rødt på bænken. Det var for Sampdoria, i en kamp mod...

... Inter.

Manden kan åbenbart ikke tåle at sidde på bænken på Meazza.

Ellers så har han bare ingen disciplin.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Han er vild nok ja. Hehe.
Han skal lige gøre sig opmærksom hahaha. Det totalt vildt det der
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er for åndssvagt, men det er vel hans måde at "bidrage" på.

Det er nok også et tegn på et bedre sammenhold i klubben og at det betyder noget for dem. En gejst vi ikke har set i 10år.

Til modstandere af Conte. Skal det også med at det altså tog Klopp tre år at bygge et mesterskabsvindende hold op. Så den med at Conte skal gøre det på kortere tid er total afmarcheret.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Men Conte skulle jo ikke bruge tre år i hverken Juventus eller Chelsea. Det er vel det man bruger som perspektiv (ikke at jeg personlig er enig i at det er "fair" at forlange af ham).
Skrevet af Flying Dutchman
Folk bruger jo konstant den økonomiske argumentation: "JaMEn hAN tJenEr Jo MEre eNd AllE anDRe!". Det kombineret med et tilsyneladende besvær ved at glemme, at manden engang var Rube, gør at snoren er urimelig kort. Forstå mig ret, jeg har altid haft det enormt svært ved Conte - og den mere følelsesstyrede del af mig kan til tider stadigvæk godt have det svært med at se ham på vores bænk. Men i sidste ende handler det for mig om Inter, og ikke maskineriet.

Derfor ser jeg personligt noget mere nøgternt på det.

Kan man forvente, at Conte tager en klub, som først i de sidste par år har taget hoppet fra subtoppen til top fire, og gør dem til mestre i sin første sæson?

Nej.

Er der fremgang at spore?

Ja. Økonomisk, taktisk, sportsligt og resultatmæssigt er det gået én vej. Bare fordi vi endnu ikke er der, hvor pokalerne vælter ind og vi dominerer ligaen, betyder ikke, Conte ikke er en succes - objektivt set.

Er der fremgang at spore på transferfronten?

Klart. Vi henter for første gang siden slut 00´erne spillere, som hører til blandt de bedste på deres plads.

Det er klart, at præstationerne mod Sassuolo og til dels Parma ikke var tilfredsstillende - men vi får i det mindste point. Det gjorde vi, trods alt, ikke altid i de forgangne år.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Har I set næste sæsons trøje? Den er lidt anderledes - men jeg kan s´gu godt lide den!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Interforlivet

Det er præcis ikke fair at forlange af hverken Conte eller nogen træner, at de skal levere mesterskaber med det samme, vel og mærket i en klub der snart ikke har vundet i 10år. Sådan noget kan man forlange hvis man i forvejen er en mesterskabsklub, som Barca, Real, PSG, Bayern, City og Juve, men for alle andre klubber er der en naturlig overgangsperiode, hvor klubben og spillerne skal tilpasses og der skal indkøbes spiler, ikke blot af den rigtige type men også kvalitet, en proces der tager tid. Conte har måske gjort det på kortere tid før end det tog Klopp, men det er ikke ensbetydende med han gør det igen på en ligeså kort bane. For det kan ske han har behov for samme tid som Klopp, især når han i modsætning til sin Juve tid skal slå et historisk stærkt maskineri af pinden.
Skrevet af Interforlivet
Lige præcis, FD. Der er så meget fremgang at spore over hele linjen at det ikke giver mening at kanalisere den ellers meget forståelige ærgrelse over at vi ikke er med i Scudetto-racet helt til slut, at vi ryger ud af CL i gruppespillet samt at vi taber Coppa-semifinalen over i et perspektiv der hedder at Conte generelt set ikke gør det godt nok.

Han er købt ind til netop at stå for de fremgange som han indtil videre står for, og så er det klart at det også helst skal udmømte sig i et par titler i en nær fremtid. Men at manden ikke skal have mere end et år til at opnå det i en klub som Inter, er slet og ret fjollet at forvente.
Skrevet af Interforlivet
https://www.football-italia.net/155208/inter-unveil-20-21-home-kit

Jeg vil undlade at gøre ligesom sidste år og svine den til for så at vende 180 grader senere og erklære mig fan. Så lad mig bare sige:

Den kommer da vist til at kræve lidt tilvænning hva..
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Tja, den evige optimist i mig nægter at anerkende, at vi er ude af Scudetto-løbet. Vist ser det svært ud og vist spiller vi ikke særligt godt - men det gør Juventus og Lazio så sandelig heller ikke. Sidstnævnte var svineheldige med at hente point, lad stå tre, mod Fiorentina, mens Juventus blev spillet ud af banen af Lecce, før Lecce fik smidt en mand ud. Det er vel kun Atalanta der spiller direkte godt.

I skrivende stund er der 30 point tilbage at spille om og når jeg kigger på vores slutprogram, anser jeg - igen, jeg er jubeloptimist - det ikke for usandsynligt, at vi snupper 21-25 point. Faktisk er der kun én af kampene, hvor jeg tror, vi med sikkerhed ikke henter point - og det er mod Atalanta i sidste runde. Vi har alle muligheder for en god slutspurt, der måske rækker til mere end en tredjeplads.

Jeg ved dog godt, jeg står temmelig alene med den holdning. Men Juventus mangler altså Milan ude, samt Lazio og Atalanta hjemme, mens Lazio så mangler Juventus og Napoli ude, samt Milan hjemme. Desuden bliver Lazio mere end vi og især Juventus ramt af, at der skal spilles mange kampe på kort tid. De har en temmelig smal trup.

Det skrevet, så er jeg for så vidt enig i, at Conte ikke skal vurderes lutter på titler i sin første sæson, men snarere på en positiv udvikling over hele linjen. Jeg er ligeledes også enig i, at den holdning har en holdbarhedsdato på omkring én sæson - derefter skal der altså nogle medaljer på bordet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Specielt, det må vist være den positive udlægning af det design.

Jeg glæder mig nu til næste sæson især når/hvis vi får unge spiller ind som Hakimi og Tonali, så har vi brændt sølle 90m euro af. Jeg håber dog udover de to også findes plads til en angriber og en venstre back. Uagtet tror jeg ikke det bliver et billigt marked for os med afgang af i hvertfald 6 spillere der alle skal erstattes på en eller anden måde.

Skrevet af Slettet(042125212608)
Haha FD,.

Man skal vist være FD optimistisk for at tro på den efterhånden. Vi skal hente 9p på juve i 10kampe, hvilket oversat betyder at Juve som min skal ned på et snit omk. 1.9p og så skal vi stadig vinde samtlige kampe for at det matematisk er muligt, det kan jeg simpelthen ikke se ske med vores slutprogram.

Brescia, Bologna, Verona, Torino, Spal og Genoa kan jeg godt se os hente fuld point i, Fiorentina er vi selvf. favoritter til, men det er lidt en kamp der kan gå begge veje. Roma ude er altid vanskeligt at forudsige, Napoli er pt. nok i bedre form og selvom det er hjemme kan gå alle veje og Atalanta ude ligner et soleklart nederlag. Så 20-23p er nok i det leje man optimistisk kan forvente, det betyder Juve må få 11-14p i de sidste 10 kampe.

Skrevet af Flying Dutchman
Du har sikkert ret. Min pointe er dog snarere, at det ikke er ovre, før den tykke dame har sunget. Endvidere synes jeg personligt, det er drønkedeligt præmaturt at afskrive vores chancer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Hakimi er landet i Malpensa..
annonce
0