Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Gusten: Det ved jeg du kan gøre bedre.
Skrevet af Interforlivet
Klasseforskel og cruise control.

Det vigtigste var vel egentlig at Eriksen fik vist hvad det er han kan. Han positionerede sig virkelig klogt og var generelt også god i sin boldomgang. Midtbanen med ham, Brozo og Gaglia fungerede i det hele taget virkelig godt.

Jeg begynder i øvrigt virkelig at håbe på at det lykkes os at få forlænget aftalen med Alexis.

PS: Vi er nu Serie As næstmest scorende hold, og vi har stadig rækkens bedste forsvar. Så meget for det hysteri.
Skrevet af Slettet(042125212608)
I4L
Det er selvf. dejligt vi smadre de hold vi skal vinde overbevisende mod. Det skal bare stadig med at det var på en billig baggrund, præcis som vores 6-0 sejr også var det. Resultatet skyldtes i ligeså høj grad modstanderens mangel på niveau og det faktum de så godt som er rykket ned og dermed ikke havde det vilde at spilde for. Så selvom Gagliardini, Brozovic og Eriksen da spillede en god kamp, så er det stadig ikke noget der kan bruges til overdrevet meget pga. omstændighederne. Eriksen og Gagliardini høre pt. ikke hjemme i stærkeste opstilling havde vi rent faktisk alle mand til rådighed og fuld fit, uagtet hvad så kommer Gagliardini aldrig til at være mere end en reserve, dertil mangler han niveau og stabilitet, især mod bedre hold, men han kan da bruges mod de her serie b hold.

Det bedste ved kampen er nok mere den at man kam se Conte har fået banket mere kynisme ind i spillere der normalt aldrig score og kommer til chancer og spillerne kan tanke lidt selvtillid. Men udover det er brugbarheden nok minimalt.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Ja, vi kan isoleret set ikke bruge kampen til så meget da den som bekendt kun udgør 1/38 af hele den italienske sæson. Men kan du forstå hvis jeg har bare en lille smule svært ved at læse en sådan påstand fra din hånd? Det virker nemlig en smule selektivt at råbe bål og brænd efter en Bologna-kamp for så at sige "slap af, det er bare en enkelt kamp" efter en SPAL-kamp en uge efter.

Tilbage til min pointe: Sæsonen er lang. Skal man bedømme Contes indsats, skal man naturligvis bedømme den ud fra hele sæsonen og ikke ud fra enkelte kampe. Og medmindre vi går ud og taber resten af kampene, så er resultatet allerede klart: Conte har været en klar succes i sit første år i klubben - og det vel at mærke i en sådan grad (for her skal man jo også huske at give ham credit for de transfers han har haft markant indflydelse på) at al snak om en potentiel fyring hører til blandt dem der simpelthen ikke forstår
sig på professionel fodbold.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jesus

Stop nu dig selv, jeg har ikke råbt bål og brand, uagtet hvor meget du end måtte insistere på dette. Bologna kampen var for i øvrigt ikke et enestående tilfælde som Conte også pænt har hentydet til, den lå mellem kampe hvor vi præsterede helt og særdeles horribelt og den led med samme tendenser som adskillige gange under sæson, med at man mister koncentration, laver mange dumme personlige fejl og ikke møder mentalt op til kampen eller mister den under vejs. Når Conte selv hentyder til det som et vedvarende problem, så det klart det efter en sådan fadæse bliver vendt og hvorfor Conte og Marotta tog en snak med truppen i en time efter kampen, det var jo tydeligt de ikke tog det her som et enkeltstående tilfælde men som en konsekvens hvor det gik helt galt pga. et vedvarende problem. At du fuldt og holdent ser det her som pga. en kamp, så er der nogle ting du grundlæggende har misforståstået, det her er et gennemgående problem vi har haft i 9-10år, det er givet blevet bedre under Conte, men vi laver stadig alt, alt for mange af de her slip op, skal vi være med om mesterskabet så går den form for mentale dyk ikke, for så bliver vi ved med kun at kæmpe om top 2-4. Havde vi taget os sammen i de tre kampe hvor vi spilmæssigt og mentalt faldt fra hinanden, så havde vi ligger nr. 1 i serie A nu!

Jeg gjorde det også klart at jeg ikke troede vi ville fortsætte med at spille som en pose rådne kartofler, at du belejligt ignorer dette for at få det til at passe ind i dir snævre narrativ er uforståeligt. Når jeg igen gang på gang har forsvaret manden og sagt det er på den lange bane han skal levere og oveni brugt Klopp som et eksempel herpå.

Som jeg skrev jeg udelukker intet med det her hold, vi er notorisk ustabile og uforudsigelige og har været det siden start af 90´erne. Vi har en lang forhistorisk med at være vores egen værste fjende, noget man gerne vil fjerne fra klubben men som også vist i indeværende er vi et godt stykke fra at være i mål.
Skrevet af L'Imperatore
Så ik så meget af kampen, men fedt conte har fået rusket op siden 2. Halvleg af torino kampen. Er dog enormt spændt på , om vi kan spille ordentlig i de næste svære kampe. Lukaku og barella tilbage ville dog Et stort boost for holdet.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Selvfølgelig typisk, at jeg er væk fra WiFi og så begynder vi at vinde.

Hurra!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
FD, så synes jeg du skal blive væk fra WiFi de næste 4 kampe, også.
For av nogle finaler vi skal ud i nu.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Det er lige før. Nåede at se Torino´s føringsmål, før signalet røg. Kan heller ikke se Roma kampen.

Atalanta buldrer bare videre. Lazio er gået helt i stå - og så ser Juventus... sårbare ud?

De render nok med mesterskabet alligevel, men det har heller ikke resultatmæssigt været overbevisende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Har Gags i øvrigt ikke spillet samtlige minutter siden Corona?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Efter Bologna-kampen (i forskellige tråde) skriver du blandt andet:

1) Eriksen ligner et fejlkøb og bør sendes videre
2) Fortsætter dette, må man stille spørgsmålstegn ved om Conte skal fortsætte
3) Det bliver nok med det yderste af fingerspidserne at vi sikrer os CL til næste år

Bål og brand. Og det ændrer dine selvmodsigelser selvsagt ikke på.
Skrevet af Flying Dutchman
Så lige highlights fra SPAL kampen. Eriksen med andensidste fod på tre mål. Dejligt - det er trods alt én af hans primære opgaver.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Har lige brugt tiden på at kigge på nogle udvidede highlights fra Serie A, mens jeg venter på færgen.

Der render godt nok et par spændende emner rundt i Atalanta, som jeg gerne så skifte deres blåsorte farver ud med vores.

De Roon ville eksempelvis være en glimrende tilføjelse på midten - det samme med Malinovsky eller Pasalic. Zapata eller Ilicic ville også være fantastisk oppe i angrebet, mens Gosens selvsagt er en personlig favorit på venstreback.

Ah, det er nok temmelig urealistisk.

NB! Alt det her er juleønsker, og ikke baseret i noget konkret (udover Gosens).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Din søn har ikke en Lautaro-trøje vel, FD?

Edit: Nevermind. Han er vist lidt for gammel til at være din søn. Så bare lige en far med sin søn på færgen og tænkte efter at have set dit indlæg at det muligvis var dig.
Skrevet af Flying Dutchman
Min søn har adskillige Intertrøjer, dog alle uden navn på - ligesom Papa.

Min færge er dog ikke ankommet endnu - og medmindre du også er på Færøerne, tvivler jeg på, det var mig du så!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Glem det... slettet. Gider ikke diskutere dette mere.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Vi er i det jyske. Jeg fandt som sagt også hurtigt ud af at sønnen vist var lidt for gammel til at være din.

God tur (hjem) så:)
Skrevet af Interforlivet
Vi er pt ét point fra at tangere vores bedste pointhøst i over 10 år (17/18) og det vel at mærke med 15 point tilbage at spille om.

Vi er sølle (og ja, historisk set kan jeg tillade mig at kalde det "sølle") seks point fra Juventus efter 33 runder.

Vi har ligaens bedste forsvar og ligaens næstbedste angreb.

Vi har hentet verdens muligvis bedste højre WB og er i pole position til at sikre os et af Italiens største midtbanetalenter. Samtidig bliver vi løbende sat i forbindelse med nogle af verdens allerbedste spillere (som eksempelvis Alaba og Kanté).

Baseret blandt andet på ovenstående er jeg ovenud begejstret nær jeg tænker på klubbens nære fremtid. Jeg er overbevist om at vi går lyse tider i møde.
Skrevet af Nickdkinter
Der er kun en vej for os og det er FREM :)
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der går også rapporter om at vi nu ligger lunt i svinget til også at kunne få Kumbulla og vi angiveligt prøver at hive Zaniola tilbage til klubben.

Omend det nok ligger i det rent spekulative de rygter så ville jeg ikke brokke mig hvis bare en af de to bliver hivet op af hatten.
annonce
0