Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
Om ikke andet så ved Pochettino da, hvordan man får det bedste ud af Eriksen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Rossoneri
Hvorfor skulle de ikke kunne finde fælles fodslag der?

Nu har jeg jo ikke kategorisk afvist, at det skulle kunne lade sig gøre. Bare lige for en god ordens skyld.

Men når jeg ser dele af Contes udtalelser, tænker jeg det kan være svært, at se en vej til et samarbejde.

Dels siger han, at der intet er sket de seneste tre år (han henviser til en udtalelse fra Spalletti).
Det tror jeg umiddelbart ledelsen er svært uenige i - personligt mener jeg da også, at Conte tager fejl her.

Samtidig siger han, at klubben ikke vil høre på hans råd (vist sandheder i Contes mindes) og at de dermed kommer til at fejle.

Og så er der ikke mindst det faktum, at Conte vælger at bruge sit post season interview til at hagle ledelsen ned i fuld offentlighed.
Kan en ledelse virkelig tillade, at en træner ydmyger dem på den facon? Det rimer i hvert fald meget dårligt på Marottas ego. Og endnu mindre på en kinesisk mentalitet.

Så er det i virkeligheden mindre vigtigt om Conte har ret.

Bobans udtalelser i Milan (som jeg anser som mindre kontroversielle end Contes) kostede ham jobbet. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med at det samme sker med Conte.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Bobans udtalelser i Milan (som jeg anser som mindre kontroversielle end Contes) kostede ham jobbet. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med at det samme sker med Conte.
Nej, det er det nemlig ikke. Og med al respekt for Boban så snakker vi altså også om en lidt anden kapacitet her end en "chief football officer" (jeg kender ikke den danske term) med meget lidt (hvis overhovedet nogen) erfaring fra europæisk eliteplan.

Jeg ser det skam heller ikke som decideret usandsynligt at Contes udtalelser i sidste ende fører til en skilsmisse. Jeg synes bare det er enormt præmaturt at begynde at snakke om at det er svært at se parterne finde en løsning.

Som jeg har været inde på før, så skal man altså lige huske på i sådanne sager at have for øje at man kender meget lidt af konteksten. Vi aner jo reelt set ikke hvis, hvor ofte og hvordan Conte og ledelsen har talt om dette før. Og lige netop disse omstændigheder er jo helt centrale i spørgsmålet om hvorvidt situationen kan løses eller ej - ligesom en masse andre omstændigheder vi heller ikke kender i øvrigt er det.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Realiteten er at Inter ikke har råd til at fyre en træner der får en årlige gage på 12m €, hvilket groft sagt betyder at parterne skal blive enige eller Conte skal acceptere at tabe ansigt og sige op. Jeg har bare umådeligt svært ved på stående fod at se det ske. Marotta har selv bedt om, samt sørget for at få Conte ind i stalden, dette ville være et nederlag af dimensioner hvis han allerede efter et år må se Conte forsvinde og det vil sætte alvorlige spørgsmål ved projektet og ikke just gøre os til en attraktiv destination.

Det vil være et gedign selvmål af få Conte til aftræde sin stilling. Den eneste løsning på det her er at mødes og få snakket det ud og at begge parter æder deres stolthed.

Men ikke overraskende at Italiensk temperament og stolthed karambolere med kinesisk kølighed og ære.

Jeg dør hvis jeg skal se Allegri røvsyge resultat fodbold, nej giv mig Poch.
Skrevet af Interforlivet
Gode pointer, Z4E.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja nu spekuleres der lidt i at der er tale om magtkampe mellem Conte og Ausillio der angiveligt aldrig har været på god fod med hinanden og fraktioneret ledelse med Zanetti og Ausillio på den ene og Marotta og co på den anden.

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige... andet end hvis det her bare har my af sandhed over sig så... Galehus
Skrevet af Interforlivet
Jeg synes også det er utrolig svært at gennemskue hvor meget mediehysteri der er involveret. De italienske medier elsker jo sager som denne, så det er alt andet end usandsynligt at der bliver smurt tykt på.

Hvor meget der så reelt set har gang på jord, kan vi kun gisne om. Under alle omstændigheder bliver der godt nok pustet til ilden i øjeblikket og skabt alt muligt andet end arbejdsro.

Lad os håbe at de dyre herrer formår at holde hovederne kolde på trods af dette.
Skrevet af Rossoneri
Nej, det er det nemlig ikke. Og med al respekt for Boban så snakker vi altså også om en lidt anden kapacitet her end en "chief football officer" (jeg kender ikke den danske term) med meget lidt (hvis overhovedet nogen) erfaring fra europæisk eliteplan.

Bobans rolle var enormt vigtig i Milan og det er en nøglefigur man fyrede. Boban kom i øvrigt fra en topstilling i FIFA.

Jeg synes bare det er enormt præmaturt at begynde at snakke om at det er svært at se parterne finde en løsning.

Det er selvfølgelig et synspunkt der er fuldt ud gyldigt. Mit er ikke mere værd.

Når man åbenlyst og ret markant kritiserer sin ledelse i meget klare vendinger, har jeg dog sjældent set, at parterne finder hinanden igen.

Jeg mener i øvrigt aldrig det kan være præmaturt, når landets, vel nok, bedst informerede sportsjournalist skriver netop det samme. Bemærk, "svært" betyder ikke umuligt.

Vi aner jo reelt set ikke hvis, hvor ofte og hvordan Conte og ledelsen har talt om dette før.

Det ændrer ingenlunde på det faktum, at Conte sender en offentlig sviner til ledelsen i klubben. Det er oftest en kardinalsynd både i sport og i erhverslivet generelt. Og det er regulært uhørt i en kinesisk virksomhedskultur.

Ovenstående er et spørgsmål om hvorvidt man kan forstå, at Conte gør som han gør. Det er en ganske anden snak.

Uanset hvem der måtte have ret, når man til et point of no return. I de fleste virksomheder og organisationer, ville vi allerede være der.

Men det kommer selvfølgelig an på hvad Marotta og Zheng vil finde sig i fra deres træners side.
Skrevet af Rossoneri
Realiteten er at Inter ikke har råd til at fyre en træner der får en årlige gage på 12m €...

Men har I råd til at have en træner der er i noget der ligner åben krig med ledelsen og ejerne?
Skrevet af Rossoneri
Franco Vanni fra La Repubblica skriver, at Conte skulle have forhørt sig om Sarris position i Juventus.

Kunne man forestille sig, at dette var et opportunistisk move af Conte, der ønsker at vende hjem til Juve?

Det er spekulativt, ingen tvivl om det. Men Conte er jo ikke dum og det må vel være oplagt for ham, at hans udtalelser meget vel kan betyde at parterne må skilles.
Skrevet af Rossoneri
@z4e
Tror i øvrigt ikke man skal afvise, at Inters advokater kunne søge at annullere Contes kontrakt på baggrund af illoyal opførsel (som det var tilfældet med Boban).
Jeg er ikke inde i italiensk personale- og kontraktjura, men jeg er det i andre lande, hvor hans opførsel helt klart ville kunne tolkes sådan rent juridisk.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg skal være ærligt at sige, at da jeg læste Conte´s udtalelser, at jeg med det samme tænkte, at han er færdig i klubben. I Kina - og især i deres handelsliv - går de enormt meget (som i, for meget) op i ikke at tabe ansigt. Deres tre ord for ansigt, indgår også ofte i deres betegnelse for "selvrespekt", "prestige", "ære" og "skam". Samtidigt kan man også "give" eller "tabe" en andens "ansigt".

Conte har med sine udtalelser "tabt" klubbens "ansigt" - han har gjort det, hvad i Kina reelt set svarer til at vade ind uden at banke på, puste næse i gardinerne, tørre røv i gulvtæppet, svinet husets beboere til og gået igen. Jeg tror reelt set ikke, at tilgivelse er en mulighed her.

Nu foreligger der selvfølgelig den mulighed, at lige netop vores kinesere tænker lidt mere vestligt - men de var næppe kommet til tops i Kina, uden netop at tage hånd om sådanne fornærmelser.

Vi får se hvad der sker - men det vil ikke undre mig, hvis Conte får en fyringseddel for det her.

Tror i øvrigt ikke man skal afvise, at Inters advokater kunne søge at annullere Contes kontrakt på baggrund af illoyal opførsel (som det var tilfældet med Boban).

Bingo!

Pocchetino vil i øvrigt være min foretrukne afløser.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Marotta er umiddelbart heller ikke en mand der lader sig udfordre på sin autoritet.
Skrevet af OC
Hvad.
Sagde.
Jeg.

Siden fucking dag 1.

Efter vores bedste placering i et årti, hvor momentum forhåbentlig er til et eller andet i EL, går afskummet ud og puster til ilden selvom han har fået rigeligt med tillid, spillere, for ikke at nævne en uhyrt høj løn.
Men intet er godt nok til det forvoksede barn.

Det er, hvad - ottende eller niende gang på sæsonen han har været ude at brokke sig offentligt eller stille spørgsmålstegn ved hans videre færd i klubben?
Ingen andre steder ser man en manager opføre sig så løssluppent og ubehersket, og alligevel slipper han afsted med det. Hans påståede hjerteklub, Chelsea, og nu tillader han immervæk at gøre det samme i en klub han endnu ikke har vundet noget med.

Den eneste forsvarstale der giver mening for manden, er hvis man vitterligt synes ledelsen skal bukke sig forover og give Conte komplet kontrol over alt hvad der sker i klubben - for vær´ ikke i tvivl om, at det er den form for magt manden kræver og har krævet næsten hele sin trænerkarriere. Det er et ultimatum, og ikke en forespørgsel.

Conte Merda. Føj hvor jeg græmmer mig.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Nej. Jeg køber heller ikke, der skulle være lejre internt i ledelsen. Så sent som i forgårs var Marotta ud og rose Ausilio til skyerne.

Det lugter langt væk af en Conte-classic. Om det så skyldes, fordi han ikke kan lade være, eller om han prøver at blive fri for os, vil jeg ikke spekulere i.

Det er ærgerligt, at sådan en god sæson skal have et grimt efterspil, fordi Parykken ikke kan styre sine følelser bare i en uge eller to.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Hej OC, velkommen tilbage!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Conte har sagt noget i nogle tilpas vage vendinger hvor det bliver lidt et fortolkningsspørgsmål om hvad der menes. Men kender man manden er der vist ikke tvivl om at der er tale om en kritik af ledelsens evner og en ret voldsom en af slagsen. Så rent juridisk kan det blive lidt problematisk da man jo uomtvisteligt skal kunne bevise at det der er sagt virkeligt er illoyalt og dermed fyringsberettiget. Det er jeg ikke overbevist om man kan.

Ros
Nej... Men i det her tilfælde er det Marottas "øjesten", en mand han har kæmpet for at få til klubben. Havde det været en hvilken som helst anden, tror jeg heller ikke personen havde overlevet.

Jeg er med på at man i Kina og faktisk i hele asien, næppe vil finde sig i en hverken direkte eller inddirekte kritik pga. deres æresbegreber og at man ikke ynder at ville tabe ansigt. Men det her er en Italiensk virksomhed ejet af en kinesisk, hvilket gør det en smule mere kompliceret da der er en sammenblanding af kulturer og måder at gøre ting på.

Det skrevet så er jeg enig i at en sådan ageren ville resultere i en eller anden proces hvor resultatet formentligt ville blive en fyreseddel i det almene erhvervsliv pga. Illoyalitet, men det her er ikke det almen erhvervsliv, det er underholdningsindustrien/sport industri der gælder nogle helt andre ting her. Det er set så mange gange før at ansatte her med special funktioner som trænere og spillere er sluppet af sted med ting man vil blive afskediget for i det almene erhvervsliv, så man skal være påpasselig med at lave en, en til en.
Skrevet af OC
Hej OC, velkommen tilbage!


Det ved jeg nu ikke, men der er ingen andre der nægter at gået rundt om den varme grød, tilsyneladende.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Men det her er en Italiensk virksomhed ejet af en kinesisk, hvilket gør det en smule mere kompliceret da der er en sammenblanding af kulturer og måder at gøre ting på.

Den køber jeg ikke. Det er de kinesiske ejere der helt og holdent kan bestemme hvad der skal ske.

...men det her er ikke det almen erhvervsliv, det er underholdningsindustrien/sport industri der gælder nogle helt andre ting her.

Tjaae, måske. Men egentlig er jeg ikke enig. Flere og flere klubber bliver drevet som traditionelle virksomheder. At produktet er underholdning, ændrer ikke på det.

I dette tilfælde taler vi da også en klub ejet af en organisation der hører til i toppen af kinesisk erhvervsliv.

Jeg kan ikke spå om hvad der sker. Men hvad med scenariet hvor Conte bliver? Kan man virkelig forestille sig, at der kommer et godt samarbejde op at stå her?
Skrevet af Interforlivet
@OC: Du har ret. Du sagde fra starten at det (nok) ville ende sådan her.

Men når det så er sagt, tror du så slet ikke på at der er en chance for at manden har ret? Altså forstået på den måde at det som han påpeger omkring den ledelsesmæssige struktur og ageren er netop det vi står og mangler for at tage det sidste skridt op til der hvor vi hører til?
annonce
0