Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Det ved jeg nu ikke, men der er ingen andre der nægter at gået rundt om den varme grød, tilsyneladende.

Æh?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er vist skrevet lidt hurtigt, FD. Mon ikke OC mener at vi andre går rundt om den varme grød og at han derfor følte et behov for at være den der melder klart ud at Conte er en cunt? Det tror jeg.

Jeg tror i øvrigt også at Conte er en cunt.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror, man vil have svært ved at finde en Interfan, som ikke er særdeles utilfreds med Conte lige nu.

Men det har jo heller ikke været sådan, at der har været ubetinget og ukritisk støtte fra dag ét af. Selv jeg, som vel nok har været mest positiv om Conte her i tråden, har altid haft den holdning, at han skal ses an, skal dømmes på sine resultater, sin ageren og at Conte har kortere snor end så mange andre trænere.

Resultaterne er der ikke at sætte en finger på. Men når man offentligt skaber sådan et palaver, vel at mærke med sæsonen stadigvæk er i gang, selvom man har fået i hoved og røv fra ledelsen, så trækker det da i den grad i den modsatte retning. Det giver sig selv.

At OC så den her gang fik ret i sin forudsigelser, ændrer ikke på at jeg også har lov til at være indigneret - selvom jeg kommer lidt senere til festen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ros

Selvfølgelig kan ejerkredsen gøre hvad der passer den, men jeg tror nu de tænker sig om en ekstra gang, da de hvis de bare er en smule kompetente ved, at det her ikke er en Kinesisk virksomhed og at det oveni er en underholdnings/sport en af slagsen placeret i et andet land hvor der eksistere en anden virksomheds kultur. Der må også være grænser for hvor meget ansigt de taber på det her, de fleste kinesere er Jo pænt uvidende om hvad der forgår i en eller anden klub på den anden side af kloden, oveni er kritikken først og fremmest rettet mod den daglige ledelse og ikke ejerkredsen, dem der først og fremmest mister ansigt er Marotta og Ausillio da Conte gør det klar at han vil gå uden om disse og tale med præsidenten/ejerkredsen, samtidigt at det er tydeligt det er dem han først og fremmest kritisere.

Ja flere og flere klubber søges at drives som almen virksomhed, jeg syntes dog de fleste har meget langt i mål hvad det angår, Inter inklussiv. For i øvrigt skrev jeg man skal være påpasselig med at lave en, en til en.
Skrevet af Rossoneri
Men når det så er sagt, tror du så slet ikke på at der er en chance for at manden har ret? Altså forstået på den måde at det som han påpeger omkring den ledelsesmæssige struktur og ageren er netop det vi står og mangler for at tage det sidste skridt op til der hvor vi hører til?

Conte brokker sig specifikt over at ledelsen ikke har bakket ham og spillerne op i perioden hvor resultaterne ikke flaskede sig.

Det kan man naturligvis diskutere om ledelsen burde. Det er et spørgsmål om ledelsesstil.

Men skulle det virkelig være udslagsgivende? Er det ikke "bare" et spørgsmål om at Inter lever op til det truppens kvalitet er til?

Udefra ligner det, at Conte har et enormt behov for anerkendelse og ikke mindst, at han skal fratages ethvert ansvar når tingene går dårligt. Ellers eksploderer han og alle andre er nogle dumme idioter der bare ikke forstår hans geni.

Man kunne jo også vælge at satse på en fortælling om at Inter har fået nogle enormt dygtige ejere, der er på vej til at skabe et stærkt fundament. De er ikke i mål endnu, men det er vel fair nok. Samtidig har man haft midler til at styrke truppen og rent sportsligt er det den bedste sæson i mange år.

Conte er naturligvis en vigtig brik i dette, men jeg nægter at tro på at det står og falder med ham.

Det handler om perspektiv. Du taler om at "tage de sidste skridt op". Men var det nogensinde realistisk at det skulle være i år?
En lidt mere mentalt stabil træner, ville nok have fejret det positive resultat og tage det som en del af en rejse.

Det er jo det her man får med Conte - drama.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Du kom mig i forkøbet. Jeg havde nemlig tænkt mig at skrive nogenlunde det samme. Hvor dygtig en forretningsmand/gruppe er man lige hvis man starter en virksomhed op i et andet land drevet af lokale folk for så at lade den lokale kultur være et no-go?

Suning er selvfølgelig kloge nok til at forstå at man ikke kan dømme Conte(s ageren) udelukkende ud fra kinesiske kulturelle hensyn. At påstå andet synes jeg ærlig talt er lettere fjollet.

Dermed ikke sagt at den kinesiske kultur (og det tabte ansigt) ikke spiller ind. Naturligvis gør det det. Men Inter er og bliver italiensk ligesom Conte er det. Og det forstår Suning naturligvis godt at vægte ind i deres dom. Alt andet ville være decideret tungnemt.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Men skulle det virkelig være udslagsgivende? Er det ikke "bare" et spørgsmål om at Inter lever op til det truppens kvalitet er til?
Det ved jeg selvsagt ikke, og det er også derfor jeg formulerer mig så vagt.

Men jeg kan ikke udelukke at Conte har fat i noget her. Jeg kan heller ikke lade være med at lave koblinger fra de årlige nedsmeltninger til Contes (og Spallettis for den sags skyld) kommentarer omkring nogle brodne kar i strukturen.

Det er nemlig ikke svært at forestille sig at medarbejdere som føler at de står meget alene vil være mere tilbøjelige til at "folde under pres" end medarbejdere som hele tiden føler ledelsens opbakning.

Jeg ved selvsagt slet ikke nok om den daglige gang i Inter til at vide om det har noget på sig. Men det er da påfaldende at hele to trænere har påtalt problematikken. Og så er det sådan set ligegyldigt om Inter har præsteret fint i år. Føler Conte ikke at der sker noget i den retning, så er det da klart at han bliver frustreret.

Og igen, jeg siger ikke at tingene forholder sig således som jeg udlægger dem her. Men det er reelt set en mulighed, og den er endda plausibel efter min mening hvorfor jeg vælger at forholde mig lidt mere nuanceret til Contes barnlige udbrud end størstedelen af Inters fans tilsyneladende gør.
Skrevet af Interforlivet
Det ser ud til at vi både må bruge Sanchez og Young i slutspillet i EL. Det er da temmelig væsentligt for vores chancer skulle jeg mene.

Så lad os da endelig lige glæde os lidt over det.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Lige da man var ved at holde af manden (noooot), så skaber han problemer igen...som altid ;)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Flying Dutchman
Christ...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(202125210502)
FD

Du må have stor kendskab til hollandsk fodbold.
Er Onana ikke en mulighed som erstatning for Handa, hvor han kan købes ind som konkurrent nu?
Derudover, vil Tagliafico ikke passe ind i Contes WB?

Begge spillere er jo blevet "lovet" at de kan komme videre i dette vindue.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Rossoneri
Hvor dygtig en forretningsmand/gruppe er man lige hvis man starter en virksomhed op i et andet land drevet af lokale folk for så at lade den lokale kultur være et no-go?

Nu blander du vist tingene sammen.

Der er jo ingen der påstår, at inter skulle være drevet efter kinesiske forretningsprincipper.

Men det må være en væsentlig pointe, at sætte sig lidt ind i kulturen hos ejerne, når der opstår en specifik situation, som ville være noget nær utænkelig i deres eget univers.

Suning er selvfølgelig kloge nok til at forstå at man ikke kan dømme Conte(s ageren) udelukkende ud fra kinesiske kulturelle hensyn. At påstå andet synes jeg ærlig talt er lettere fjollet.

Hvor ved du det fra? At påstå dette, synes jeg ærligt talt er væsentligt mere end "lettere fjollet". Du har da absolut intet belæg for at skrive det du gør.

Desuden er det jo ikke kun i Kina man ikke accepterer illoyalitet - det er vel et rimelig universelt fænomen.Som sagt, Boban blev fyret for en lignende situation.

Hvis en lignende situation havde udspillet sig i Danske Bank, anser jeg det som en væsentlig mulighed, at vedkommende også var røget ud på røv og albuer.

Du prøver at gøre det til et spørgsmål om et kulturclash, hvilket jeg mener er helt ved siden af. Men at kineserne går ekstra meget op i respekt, ære m.m. er naturligvis ikke uvæsentligt ift hvad der videre sker.

Og det forstår Suning naturligvis godt at vægte ind i deres dom.

Come on. Skal vi ikke lige prøve, at holde tingene på et sagligt plan?

At bruge ord som "naturligvis" når du er ude i en massiv gang motivtolkning, er ikke umiddelbart fordrende for en god debat.

Jeg påstår ikke at vide hvordan kineserne reagerer i denne situation. Men man kan komme med et kvalificeret gæt ud fra flere præmisser.

Og selv hvis de kinesiske ejere ikke gik så meget op i æresbegrebet som man normalt gør i Kina, ville det stadig være mere end plausibelt, af Conte ikke kunne fortsætte ovenpå en situation som denne.
Skrevet af Rossoneri
Men jeg kan ikke udelukke at Conte har fat i noget her. Jeg kan heller ikke lade være med at lave koblinger fra de årlige nedsmeltninger til Contes (og Spallettis for den sags skyld) kommentarer omkring nogle brodne kar i strukturen.

Det er da muligt - personligt anser jeg det som ligegyldigt. Hvorfor skulle truppen have behov for at høre, at de ikke blev fyret på gråt papir hver gang de ikke lige præsterede?

Er Inters ledelse ekstraordinært fraværende i situationer hvor resultaterne ikke flasker sig? I andet fald, er det vel svært at pege på dette som en årsag til problemerne.

Og hvad er problemet egentlig? Sandheden er vel blot, at Inter ikke har haft holdet til at hente et mesterskab i mange sæsoner. Desuden har der været et rodet ejerskabsforløb startende fra Morattis seneste år frem til Suning overtog.

Træneren og dennes stab har det absolutte ansvar for spillernes motivation og performance. Jeg kan ikke se hvordan ledelsens feedback er væsentlig i denne sammenhæng.

Og igen, jeg siger ikke at tingene forholder sig således som jeg udlægger dem her. Men det er reelt set en mulighed, og den er endda plausibel efter min mening hvorfor jeg vælger at forholde mig lidt mere nuanceret til Contes barnlige udbrud end størstedelen af Inters fans tilsyneladende gør.

Jeg mener det er rimelig væsentligt, at skelne mellem hvad Conte siger og hvor og hvordan han siger det.

I en sund virksomhed, kan man naturligvis udveksle meninger og komme med konstruktiv kritik. Jeg har intet begreb om hvorvidt dette er muligt i Inter.

Men jeg har stadig til gode, at se en virksomhed, der mener, at de ansatte har helt frie rammer til at svine ledelsen til for rullende kameraer.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Jeg argumenterer for kulturclashpræmissen som du "ikke køber". Jeg forsøger ikke at gøre mig til herre over sandheden. Det skriver jeg endda meget eksplicit.

Dét sagt så mener jeg på alle mulige måder at det er decideret fjollet ikke at ville antage at en virksomhed som Suning er bevidste omkring at tænke italiensk kultur ind i varetagelsen af deres italienske virksomhed.

Hvor meget de så vægter det kontra deres kinesiske værdier, skal jeg selvsagt ikke kunne sige. Men det er sgu da ikke særlig kontroversielt at antage at kineserne har sat sig ind i italienske kulturelle dyder som en del af deres Inter-operation.
Skrevet af Rossoneri
Nej, det er "fjollet" at påstå at de naturligvis tager det med i deres "dom".

Naturligvis og rent gætværk hører ikke til i samme sætning.
Skrevet af Rossoneri
Dét sagt så mener jeg på alle mulige måder at det er decideret fjollet ikke at ville antage at en virksomhed som Suning er bevidste omkring at tænke italiensk kultur ind i varetagelsen af deres italienske virksomhed.

Er der nogen der har påstået andet?
Skrevet af Urban
Rossoneri:

Træneren og dennes stab har det absolutte ansvar for spillernes motivation og performance. Jeg kan ikke se hvordan ledelsens feedback er væsentlig i denne sammenhæng.


Det der, det er så rigtigt som det er sagt.

Desværre ved vi ikke mere end det Conte fortæller på pressemødet.
Så det er vores udgangspunkt.

Det Conte gør, er selvfølgelig helt uacceptabelt. Ingen tvivl om det. Da jeg læste det, og det bare blev ved og ved, tænkte jeg, det her, det bliver stort, og der kommer til at rulle hoveder. Og det bliver Contes! Medmindre Marotta er enig med ham.

Det ville klæde Marotta at komme med en dementi eller noget der kan bringe fred, så Contes ord ikke bare hænger i luften og skader klubben mere.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Rossoneri
Det ville klæde Marotta at komme med en dementi eller noget der kan bringe fred, så Contes ord ikke bare hænger i luften og skader klubben mere.

Det bliver rent gætværk herfra, men i en situation hvor man undersøger / forbereder en annullering af Contes kontrakt, ville den samlede ledelse givetvis være instrueret i ikke at udtale sig.
Skrevet af Urban
Ikke et dumt gæt. Omend det er gætværk.

Men hold da fast, der er blevet sået malurt i bægeret.

Jeg har lidt svært ved at se hvordan holdet kan holde fokus i EL nu?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Det er jo næsten det, ikke? Ikke kun føler Conte en umanerlig træng til lige at pisse på vores bedste sæson i ni år - men han gør det fanme endda før lortet er overstået.

Jeg bliver mere og mere irriteret for hver time. Det burde have været en fed tid, det her.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0