Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Hvordan kan man være glad for, at Conte skaber sig tosset? Jeg er med på silver linings og alt det jazz - men "ikke være andet end glad"? Nej vel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jamen jeg begynder oprigtig talt at tro på at der er noget om snakken. Og jeg begynder også oprigtig talt at tro på at de brodne kar er meget væsentlige at komme af med for at opnå den succes som vi så gerne vil opnå.

Slutteligt begynder jeg også at tro på at der skulle et ordentligt brag til for at få ledelsen til at få øjnene op for vigtigheden af disse ændringer.

Og ja, jeg er med på at rigtig meget af dette er baseret på en ren mavefornemmelse. Men Curva´en melder sig sgu ikke under Contes faner for sjov, så min mavefornemmelse kan altså meget vel vise sig at holde stik.

Og gør det den, ja, så er alt dette kaos selvsagt en god ting.
Skrevet af Urban
@I4L Ja præcis.
Men jeg nok med FD her. Han må ikke skabe sig i pressen på den måde. Det tænker jeg dog heller ikke du mener, men mere at han har ret?

Jeg synes det her bliver sværere og sværere at spå om.
Di Marzio mener at de laver en mutual agreement opsigelse efter EL.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Det ændrer stadigvæk ikke på, at Conte a) ikke skal råbe det ud i medierne, b) ikke skal gøre det efter et resultat, der sikrer os det bedste resultat i mange år, for derved med det samme at pisse på den flotte sæson og c) ikke skal gøre det, når sæsonen endnu ikke er overstået.

Uanfægtet hvor meget ret han har eller ikke har.

Og selv hvis han har ret, så er det ikke noget, jeg nogensinde bliver "glad for". Det er en enten en lose eller en double loss situation.

At Curvaen giver deres støtte til Conte, har i øvrigt for mig ikke særligt meget værdi. Det indikerer for mig ikke, at Conte skulle have ret eller tage fejl.

Og gør det den, ja, så er alt dette kaos selvsagt en god ting.

Nej. Det er uanset hvad selvfølgelig en skidt ting. Eneste graduering ligger i, hvor skidt det er.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er enig med jer i at formen var forkert. Han skulle ikke have skabt sig.

Men jeg tror fuldt og fast på at der er noget rod i organisationen som der bør ryddes op i hvis vi for alvor skal gøre os forhåbninger om en lys fremtid. Det er bottom line for mig.

Og skal der et hysterisk og barnagtigt udfald fra Conte til for at det sker, så vil jeg stadig mene at det hele er en god ting.
Skrevet af Flying Dutchman
Formen var forkert. Timingen var forkert. Og når man ikke kommer med noget som helst, der bare lugter af at være konkret, er det bare bedst at lukke røven udadtil - især når man får millioner i løn og de fleste af de spillere, man peger på.

Det er ikke fordi, jeg ikke kan respektere den positive vinkling, I4L - men jeg er ikke med dig her. For mig er den her situation enten skidt eller meget skidt, afhængigt af hvordan det udvikler sig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Helt fair, FD. Vi behøver jo heller ikke at være enige.
Skrevet af Rossoneri
@i4l
Det er da bestemt en plausibel forklaring, at der rent faktisk er noget råddent i organisationen. Som det blev skrevet tidligere, så synes Conte bare, at være helt utroligt uheldig med de organisationer han lander i.

Jeg mener det reelle spørgsmål er; legitimerer det Contes offentlige sviner af sin egen arbejdsgiver, hvis han har helt eller delvist ret i sin kritik?

For mig at se handler det slet ikke om indhold. Det handler om at han på et pressemøde kalder ledelsen i klubben for svag, postulerer at der intet fremskridt har været i tre år og kritiserer ledelsen for ikke at være kloge nok til at følge hans anvisninger.

Hvis han har ret i sin kritik, mener jeg han står med to valg; forsøge at ændre det eller tage sit gode tøj og smutte, såfremt han ikke mener situationen kan ændres.
Skrevet af Soren32
Er der nogle, som har erfaringer med Dplay eller Eurosports player? Begge kan købes for 99,- for en måned, så man kan få set Euro League kampene..
Skrevet af Pindhunden
Dplay fungerer helt fint for mig, både som app på tv og telefon eller via Chromecast.
Det skal siges, at vi har Fibernet med en fin hastighed.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Lad mig lige starte med at slå fast at jeg ikke forsøger at tage patent på det rigtige perspektiv her. Men grunden til at jeg ikke er enig med dig i at følgende er det egentlige spørgsmål...
legitimerer det Contes offentlige sviner af sin egen arbejdsgiver, hvis han har helt eller delvist ret i sin kritik?
...er at jeg ser sagen fra et andet perspektiv, nemlig klubbens.

I min optik får Conte (på trods af at det selvfølgelig ikke er svært at se hvorfor) som person alt for meget opmærksomhed i denne sag. For mig handler det udelukkende om klubben. Jeg er et eller andet sted bedøvende ligeglad om Conte er træner efter det her, om han fik sagt tingene på en åndssvag måde (hvilket han gjorde) osv. osv. Det som jeg primært bekymrer mig om er spørgsmålet om hvorvidt Conte har ret i sin kritik. Dermed er det centrale spørgsmål efter min mening:
Er der brodne kar i organisationen som forhindrer klubben i at performe optimalt?
Som jeg allerede har påpeget, så opfatter jeg både Spallettis kritik og det faktum at Curva Nord nu eksplicit støtter en ex-Juventus-mand som indicier der peger på at der meget vel kan være noget (alvorligt) galt.

Er der det, og fører Contes udbrud til noget selvransagelse, ja, så mener jeg personligt at hans udbrud har været en gave - også selvom det måske ender med at manden mister sit job.

Jeg forsøger i øvrigt heller ikke at sige at ledelsen bør tænke ligesom mig. De bliver selvfølgelig nødt til at forholde sig til Contes måde at sige tingene på også.
Skrevet af Soren32
@pindhunden:

Tusind tak for svar, så giver jeg det også chancen. Go´ kamp!
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, det må så også blive min løsning. Tak for info!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ros

Jeg syntes du vinkler den lige hårdt nok, Conte kommer med en kritik af at ledelsen bl.a. at han og spillerne ikke får nok beskyttelse og laver samtidigt inddirekte hentydninger til muldvarper i organisationen der lækker informationer til pressen, at skrive det er en sviner er måske lidt en overdramatisering, noget jeg ærligt talt syntes har været kenderegnet siden udtalelsen. Nu tegner alt til som jeg skrev oprindeligt, at klubben ikke vil fyre manden pga. hans gage. I stedet tegner der sig nu et billede af at man rent faktisk vil sætte sig sammen og rede trådende ud, længe leve rationalitet. Så måske ikke alle kinesere er så fastbundne i deres "kulturelle æresbegreber".

Det her har været blæst fuldkommen ud af propertioner, ligesom det plejer at være med Inter, alt bliver altid blæst op til det helt vilde, først er medierne overbevist om at den og den spiller vil væk, at spilleren bliver solgt og i det her at Conte bliver fyret men det ender i 9/10 gange som en ordentlig maveplasker for disse tolkningere.. Medierne er uforbederlige.
Skrevet af Rossoneri
@i4l
Det er helt fint. Så taler vi bare om to vidt forskellige ting.

I mit univers er der intet der legitimerer illoyalitet (som jeg ubestridt mener Contes adfærd er). For mig er kultur det vigtigste element i en performance-organisation og det Conte er ude i, er (i min verden) regulært dræbende.

Jeg vil ikke gøre mig klog på om Conte helt isoleret har ret i sin kritik. Det ved jeg simpelthen ikke nok om. Jeg hæfter mig blot (også) ved at Conte altid havner i organisationer der ikke bakker ham nok op.

Skrevet af Rossoneri
@z4e
Når en ledende medarbejder på et pressemøde bedyrer, at den siddende topledelse og ejerkreds er svage og ikke har ændret noget på tre år, mener jeg pr. definition ikke, at tingene kan blæses ud af proportion.

Men igen, vores definitioner er ganske givet forskellige og fred være med det.

Jeg vil dog tillade mig at komme med følgende spådom - så må vi se om jeg er gal eller genial :)

Conte er ikke træner i Inter pr. 1. januar 2021.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der er masser af ting der godtgøre illoyalitet, jeg kan snildt lave en meget lang liste! Men det her er sandelig ikke en af dem, så langt er jeg dog enig, jeg syntes dog selvom kritikken ikke er i den blide ende af skalaen at der er tale om noget der er blæst op til noget det ikke er.

Svage? Det er da vist en tolkning! Han sagde at hvis man gentager de samme fejl så er det skørt og at man skal lære af disse og vokse, at ham og spillerne ikke fik nok beskyttelse og anerkendelse samt inddirekte hentydninger til muldvarper. Der er ingen som i ingen kommentar om at klubben er svag.

Han har for i øvrigt intet sagt om ejerkredsen. Der bliver tolket helt vildt på det han sagde.

At Conte så nok ikke får æren af at være træner i mange år, er hvad det er, men er nu ret overbevist om han holder en sæson mere og vi nok skal ende i top 3 igen og så er det da sandsynligt vejene skilles efterfølgende, men det er direkte usansynligt en mand med en gage på 12m euro bliver fyret, det kommer ikke til at ske. Suning/ Zhang virker ikke som en ejer der fyre trænere for et godt ord eller midtvejs i sæsonen, det er direkte ude af hold med nogen virkelighed at de skulle ændre stil, de havde masser af grunde til at fyre Spalletti i de to vintre hvor holdet ikke spillede i mdr. men intet skete, det samme her med Conte, igen vil man ikke bare fyre. Oveni har Marotta i sine 23år vel reelt kun afskediget Spalletti og aldrig nogen midtvejs i sæsonen.
Skrevet af Rossoneri
Der findes som sagt andre måder end en direkte fyreseddel.

Og det er jo heller ikke utænkeligt, at Conte rent faktisk sidder og lurepasser på situationen i Juve. Skal man tro Romano og andre, var det hans klare prioriter allerede sidste år.
Skrevet af Rossoneri
Conte udtalte følgende (oversat) When you want to win, you have to be strong on the inside and off the field.
Det er vel ret klart at sige, at klubben ikke er stærk og hermed svag.

Desuden omtaler han "klubben". Det omfatter umiddelbart åbenlyst også ejerne, da Steven Zhang jo har en aktiv rolle.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det kræver ligesom at Conte er med på den, det lugter lidt af ammestue historier.

Steven er ikke ejeren, han er i bedst fald en marionetdukke der agere på diktat.

Igen bliver det ekstremt søgt at sige han kritisere ejerne i det nævnte citat, din tolkning er også meget sort/hvid. især når han senere nævner at han vil tale med Zhang. Det hele lugter langt mere som et angreb på de resterende rester af Inters ledelse om end nogen og den kultur de repræsentere, især når man hentyder til 3år tilbage hvor Suning knap og nok havde gjort sig selv gældende og før Marottas tid.

Oveni ser det ud til at det bliver klargjort for Conte at man ikke udtrykker sig kritisk om klubben foran rullende kamera. Så ser ud til han slipper med en løftet pegefinger og irettesættelse. Men han skal nok ikke gøre det igen.
annonce
0