Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Jeg håber det er okay jeg lige hopper ind i jeres tråd. Valero og Ranocchia rygtes til Genoa? Har de noget at tilbyde et hold, der håber på at komme lidt længere væk fra stregen? Kan Valero være med trods alderen?
Skrevet af paolomaldini
@Interforlivet:
For en god ordens skyld skal det siges, at 10 mio euro er i bonusser for Tonali. Det er jo ikke sikkert, at de udbetales. Men lad os lade den ligge :)

Jeg vil dog opfordre dig til at sætte dig ind i det økonomiske aspekt. Det gør transfermarkedet og de forskellige klubbers ageren meget interessant.
Forza Milan!
Skrevet af Interforlivet
@paolomaldini:
Jeg vil dog opfordre dig til at sætte dig ind i det økonomiske aspekt. Det gør transfermarkedet og de forskellige klubbers ageren meget interessant.
Og det vil jeg gøre. Så godt jeg nu kan i hvert fald:)
Skrevet af Interforlivet
@Sule12:
Jeg håber det er okay jeg lige hopper ind i jeres tråd. Valero og Ranocchia rygtes til Genoa? Har de noget at tilbyde et hold, der håber på at komme lidt længere væk fra stregen? Kan Valero være med trods alderen?
Selvfølgelig er det ok.

Altså, lige med de to er det sgu lidt svært at sige. Rano har flere gange være afskrevet af diverse Inter-fans (mig selv inklusiv) for så at komme tilbage og levere hæderlige præstationer. Og det samme er lidt sket for Valero i år, vil jeg mene.

Så ja, umiddelbart vil jeg påstå at de begge har noget at bidrage med i Genoa. Men særligt i Ranos tilfælde vil jeg sige at det afhænger meget af forsvarskonstellationen. For han er og bliver altså en del bedre som libero-typen i et fem-mands/tre-mands-forsvar end i som en af de to stoppere i en fire-back-kæde-
Skrevet af Nickdkinter
Arrrrrgh ved sgu ikk om de vil gøre det over en hel sæson de er ældre herrer så jeg tvivler faktisk på de ville kunne gøre det helt vilde for jer. De har gjort det super når de fik de få chancer ved os. Men over en hel sæson der sætter jeg tvivl. Jeg vil gerne af med dem.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Darmian, hvad er det præcist han kan give os udover mere erfaren middelmådighed. Han er jo nærmest ringere end Kolarov, det er godt nok toppen af ligegyldige navne der høre til med god vilje i klubber udenfor top 6.

De giver jo os ikke en tøddel mere end Valero, Vecino, Biraghi, Ranocchia, Dalbert, hvis ikke mindre. Det her er transfer alla dem vi lavede før Suning kom til.

Jeg håber det er en and og hvis ikke håber jeg de begge fejler deres medical.
Skrevet af Nickdkinter
Håber jeg fandme også!! Nøøøøøøj det ville være lort. Lad os nu fået noget ungt ind eller nogle som er sultne. For conte efterlader os med lort hvis det kun er gamle spillere vi henter!! Utroligt de ikke kan se det!!!
Skrevet af Interforlivet
@Nickdkinter: Arh nu bliver det vist lige skarpt nok. Han efterlader os jo ikke med "lort" bare fordi vi ikke henter andre spillere til fremtiden end Hakimi i dette vindue (hvilket vi stadig ikke ved om det ender med).

Vi har trods alt en del spillere til fremtiden i truppen allerede.
Skrevet af Nickdkinter
Self. Men dem vi er i gang med at hente er jo plus 30!! Det er jo ik fremtids spillere :)
Skrevet af Interforlivet
Jamen det er jeg helt enig med dig i. Jeg er også enig med dig i at Darmian er lidt af en nulbon.

Det var mere det der med at vi efterlades med "lort" jeg anfægtede. Vi har nemlig heldigvis allerede en forholdsvis ung kerne af spillere i truppen.

Og Hakimi er 21.
Skrevet af Urban
Ift. Den gamle garde vi hiver ind nu her. Så tror jeg bestemt vi gør klogt i at have en bred trup med både erfaring og kvalitet. Det har Vidal, Darmian og Kolarov - om man vil det eller ej.

Vi står nemlig overfor en sæson hvor der vil være et presset program, i SA, CL og CI. Og derfor vil der naturligvis være masser af skader og træthed. Det ser vi også pt. med skader til Bastoni og De Vrij, selvom de har holdt små to ugers ferie.

SA må være hovedmål nr. 1. Derfor giver det mening at der altid er FULD skrald på den bedste trup vi overhovedet kan samle, og derfor giver det mening en bred og kvalitativ trup.

Jeg hører måske til mindretallet her, men jeg er fortaler for Kolarov, Vidal og Darmian. Særligt hvis, Valero og Rannochia og Asamoah ryger. Alle tre er jo en til en meget bedre, og en stor upgrade.

Husk nu på hvad vi HAR i truppen allerede. Vi har SÅ meget kvalitet, og meget ungdom allerede. Og tro mig, næste sæson kommer der bare en ny ´Tonali´.
"Der kommer altid en pige og en sporvogn til".

Jeg er bestemt opmuntret af den vej vi er på vej ned ad.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Urban
Bare lige for at komme med et lidt positivt indspark til den sørgelige debat der hersker om Darmian, Kolarov og Vidal.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
Haha. Jeg er vild med din entusiasme, Urban!
Skrevet af Slettet(202125210502)
Så kan vi godt regne med Lautaro smutter til Barca nu hvor Messi bliver og Suarez rygtes kraftigt væk.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Sule12
Tak for svar Interforlivet og Nick. De to lyder ikke som potentielle scoop for Genoa.
Skrevet af jzprG
@KM Det tror jeg næppe, tror ikke økonomien er til at købe ham fri
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
´Scoop´ er måske lige at tage munden for fuld, men Valero er en erfaren, taktisk dygtig midtbanespiller, som gør det godt som metronom, mens Ranocchia er en god midterforsvarer, så længe han er omringet af hurtige medspillere. Umiddelbart er begge forstærkninger til Genoa.

Apropos forstærkninger, så er det i øvrigt sjovt, at den nye narrativ i tråden synes at være, at tilgangene af Kolarov og Vidal per definition gør vores trup ringere. Det er selvfølgelig noget sludder. Det er som at påstå, at salat på en pizza gør det sundere. Og lige så lidt som at salat fjerner fedtprocenterne fra de øvrige ingredienser, vil Kolarov og Vidal gøre de spillere, vi i forvejen har, ringere.

Så længe vi ikke sælger ud af kernen - og det tror jeg ikke på, at vi gør - er vi altså i værste fald lige så godt stillet, som vi var i sidste sæson.

Sælger vi én af de bedre spillere, er jeg - Marotta in mente - ikke i tvivl om, det bliver for gode penge, hvorefter der vil være råd til en fuldgod erstatning...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Sensi, Biraghi og Barella fra start for azzurri i aftes - og førstnævnte endda som eneste italienske målscorer.

Derudover spillede Skriniar hele kampen for Slovakiet, i et 1-3 nederlag mod naboerne og ærkerivalerne Tjekkiet. Slutteligt udgik De Vrij fra den hollandske landsholdslejr med en mindre skade - han stod ellers til at få debut, nu for De Ligt er langtidsskadet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er der vist ingen der postulere, blot at det ikke rigtigt er nogen fremskrid fra hvad vi havde på bænken i sidste sæson.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er selvfølgelig noget sludder.

I skrivende stund har vi hentet Hakimi, hvilket er en klar forbedring i forhold til sidste sæsons trup.

Hvis/når vi henter Vidal og Kolarov, vil jeg til enhver tid stå på mål for, at førstnævnte er en forbedring i forhold til Valero og Vecino (og egentlig også Gags, selvom de har forskellige roller), mens Kolarov er en forbedring i forhold til evigt skadede Asamoah.

Samtidigt har vi sikret os Sensi permanent, alt i mens der luges eller forsøges luges ud i overskudslageret (Ranocchia, Dalle, Vecino, Perisic, Valero, Mario).

Uanset hvad, medmindre vi sælger én af de absolut vigtigste spillere (De Vrij, Barella, Brozovic, Lukaku, og den slags) uden at hente en mindst fuldgod erstatning ind, går vi, som tingene står nu, styrket ind i næste sæson, alene på grund af Hakimi - og det selvom Vidal er 33 år gammel og Kolarov ikke flytter os nævneværdigt på hans position.

At det så kunne have været markant bedre (i en verden, hvor vores ejere ikke tog deres ejerskab seriøst), kan vi snild blive enige om.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0