Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Svar på spørgsmålet

Jawohl, mein Führer...

Der kan jo være alt muligt. Det kan være, Eriksen har en "unused substitute" klausul i sin kontrakt. Eller måske handler det vitterligt bare om at trække tid. Muligheden hersker også, at Conte bare virkelig er en dick, der ikke fatter menneskelige følelser.

Men nu er det ikke min opgave at finde på andre grunde - det er din opgave at underbygge dine påstande noget bedre, end du gør.

Svaret på mit spørgsmål er ganske simpelt; Conte får intet ud af at ydmyge Eriksen, og da især ikke hvis målet er at sælge ham for en anstændig sum penge til januar. Medmindre man vitterligt tror, at Conte er en sadist - og jeg vil ikke udelukke, netop du tror på den - så har "ydmygelses" narrativet forbandet lidt logik på sig.

[...] når han ydmyger Eriksen sender han en klar besked til klubben om, at det er hans way (Vidal, Kolarov, Kante, Giroud) eller ingenting.

Hvordan passer det ind i dit allerede eksisterende narrativ, hvor Conte allerede har al magt i klubben? I så fald har han jo ikke brug for at sende et klar besked, vel?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Janus
Sorry.. wrong chat
Skrevet af Stankovic
Det handler om historie, tradition, kultur, fælles- og brødreskab mere end det handler om at vinde 3-1 mod Bologna, og det er man for mig at se ved at gå på kompromis med - hvis man ikke allerede har gjort det - jo længere Conte (og til dels Marotta, må man så bare erkende) sidder hvor han gør.


Gennem det seneste årti har jeg oplevet tilpas mange situationer, hvor klubben har pisset stort på fællesskab og kulturen, så behandlingen af Eriksen overrasker mig desværre ikke. Sneijder er et godt tilsvarende eksempel.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er ikke umuligt, Eriksen (eller nok snarere Sensi) får en startplads mod Shakhtar i morgen: Vidal og Barella er begge to formentlig ude.

Og inden hylekoret starter; nej, Barella´s skade er ikke en overbelastning af for mange kampe - han pådrog sig en ankelskade til træning i går.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lehrer
"Der kan jo være alt muligt. Det kan være, Eriksen har en "unused substitute" klausul i sin kontrakt. Eller måske handler det vitterligt bare om at trække tid. Muligheden hersker også, at Conte bare virkelig er en dick, der ikke fatter menneskelige følelser."

Det er stadig professionel fodbold det her, ikke ?

Hvis Eriksen går ned psykisk over at blive skiftet ind 5 minutter før tid i 3 kampe i streg, og kalder det "ydmygelse", så har Conte sgu´ en pointe. Er det ikke konstateret at Conte ikke bad om Eriksen ?

Der foregår noget jeg ikke helt forstår her. Hvorfor hader i Conte så meget ? I min optik er han ved at gøre Inter scudettoklar og der er stor forskel på Inter 2015 og Inter 2020.

Er det simpelthen fordi han har trænet Juve ?
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er ikke uenige. Som jeg skrev for noget tid siden, er det hverken første eller sidste gang, at en træner skifter en spiller ind i de døende minutter, for det meste for at trække tiden. Hell, det er ikke engang første gang Conte gør det i Inter - men som belyst var der ikke så meget ståhej om det, da det skete for Sensi, Moses og andre spillere.

Er det simpelthen fordi han har trænet Juve ?

Det er det for mange her i tråden, ja. For mig betyder det straks mindre, selvom det da var noget der lige skulle overvindes forrige sommer.

Min modvilje mod manden bunder i hans ageren efter Atalanta og Sevilla kampene, samt hans til tiden for dogmatiske og statiske tilgang til fodboldkampe. Jeg er for så vidt ikke uenig i, at Conte har været en god træner for os, resultatmæssigt - men nu er fodbold også følelser.

Hvis Eriksen går ned psykisk over at blive skiftet ind 5 minutter før tid i 3 kampe i streg, og kalder det "ydmygelse", så har Conte sgu´ en pointe.

Jeg ved ikke, Eriksen selv har kaldt det for en ydmygelse. Det er vist mest et narrativ som bliver skabt, blandt andet her i tråden. Personligt føler jeg, det var unødvendigt og fesent at skifte Eriksen ind mod Bologna, men jeg tror ikke på, det handler om at ydmyge Eriksen - af den simple årsag, at det ikke gavner Conte og Inter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD og Lehrer: Jeg synes der her er en oplagt parallel at drage til vores debat i Serie A-tråden om normer for social opførsel.

I min optik (og øjensynligt i mange andres også) så er der nogle spillere man kan tillade sig at sætte ind i 2 minutters overtid når man fører 3-1 og andre man ikke kan. Det er derfor man uhyre sjældent ser en Lewandowski, Mbappé, Neymar, Totti, Lukaku osv. blive sat ind på det tidspunkt og under de omstændigheder medmindre de lige er kommet tilbage fra en langvarig skadespause.

Eriksen hører i Inter til ovenstående kategori af fodboldspillere. Ham sætter du ganske enkelt ikke ind i overtiden når du fører 3-1 i forvejen. Her kan du sætte en fringe player ind hvis du absolut skal skifte.

Det står ingen steder, men jeg opfatter det som en norm inden for den professionelle fodboldverden. Og det er der som sagt mange andre som også gør - inklusiv Åge Hareide som nu også har meldt sig i koret af folk der køber ind på narrativet om at indskiftningen var en ydmygelse af Eriksen. Og det var det jo altså så ifølge mig fordi det netop brød med ovenstående norm for social opførsel. Og den norm kender Conte (og Eriksen) naturligvis også godt.
Skrevet af Chino
Der foregår noget jeg ikke helt forstår her. Hvorfor hader i Conte så meget ? I min optik er han ved at gøre Inter scudettoklar og der er stor forskel på Inter 2015 og Inter 2020.

Er det simpelthen fordi han har trænet Juve ?


Det er også det, jeg forsøgte at opklare for nogle dage siden. Det giver simpelthen ikke mening, at Conte er så upopulær, at det er blevet kutyme at skrive #Conteout herinde - selv efter overbevisende sejre.

I mine øjne er det her klart den mest spændende periode at være Inter-fan siden Mourinho. Ikke siden dengang har ambitionerne været så høje, holdet været så godt og konceptet stået så skarpt. Vi har alle muligheder for at blive mestre.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Men Eriksen er slet ikke (længere?) i kategorien Neymar, Totti, Lewandowski. Det er meget muligt, han engang for to-tre sæsoner siden var blandt de bedste på sin plads på verdensplan, men de tider er long gone.

Jeg mangler stadigvæk al argumentation for, hvorfor Eriksen i Inter skulle være andet end netop en fringe player (for nu at bruge din terminologi). Altså, så skulle det lige være lønnen - men hvis vi skal til at bruge det argument, så bør Vidal, Nainggolan og Kolarov starte foran hhv. Barella, Brozovic og Bastoni hver gang.

Jeg kigger på præstationerne og med hvad Eriksen har vist i ét år i vores trøje, er konklusionen simpel; han er breddespiller, og breddespillere bliver brugt til de her fesne indskiftninger. Det gjorde Moses og Sensi i sidste sæson, og det gør Eriksen så her på det sidste.

PS: At Åge Hareide også kalder det for en ydmygelse, betyder i sagens natur cirka lige så meget, som når brugere her i tråden gør det. Hareide har heller ingen indsigt i, hvorfor Eriksen bliver skiftet ind i overtiden. Jeg mangler til gengæld stadigvæk bare en plausibel forklaring for, hvorfor Conte dog skulle ville ydmyge Eriksen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Altså, så skulle det lige være lønnen - men hvis vi skal til at bruge det argument, så bør Vidal, Nainggolan og Kolarov starte foran hhv. Barella, Brozovic og Bastoni hver gang.
Nej. Det er to forskellige ting du blander sammen her.

Min påstand er at Eriksens løn (og renomé) gør at han ikke falder i den kategori af spillere som du skifter ind i overtiden når du fører 3-1. Det er selvsagt (overhovedet!) ikke det samme som at påstå at startelleveren bør sættes ud fra hvem der tjener mest.

Jeg synes at Contes historik viser ret tydeligt at manden ikke finder sig i at nogen pisser på hans sukkermad. Jeg mener samtidig det er meget plausibelt at Conte tog på vej over de (harmløse) udtalelser som Eriksen kom med i den seneste landsholdslejr. Og dér har du så for mig et glimrende argument for hvorfor Conte føler et behov for at ydmyge Eriksen med den sene indskiftning mod Bologna.

Skrevet af Flying Dutchman
Min påstand er at Eriksens løn (og renomé) gør at han ikke falder i den kategori af spillere som du skifter ind i overtiden når du fører 3-1.

Så Eriksen bør skiftes ind tidligere i kampen eller slet ikke, til dels fordi han tjener mere end alle andre end Lukaku?

Okay...

Det er en tankegang, jeg med 100% sikkerhed kan skrive, jeg er uenig i. Jeg vil endda gå så langt som at skrive, at det slet ikke er gangbart argument.

Jeg er komplet ligeglad med Eriksens renomé og hans løn. Førstnævnte har han ikke (i Interregi) og sidstnævnte betyder, som bekendt, ikke en tøddel i mine øjne. Spillere måles på præstationer - og heldigvis sker det også i Inter.

Det er selvsagt (overhovedet!) ikke det samme som at påstå at startelleveren bør sættes ud fra hvem der tjener mest.

Men påstanden er jo, at Eriksen fortjener mere eller slet ingen spilletid, fordi hans løn putter ham i én eller anden til lejlighed opfundet kategori.

Og dér har du så for mig et glimrende argument for hvorfor Conte føler et behov for at ydmyge Eriksen med den sene indskiftning mod Bologna.

To i øvrigt ubeviste teorier kan ikke lægges sammen til "et glimrende argument".

Jeg er helt med på, at der er mange teorier om, at Eriksens udtalelser uløseligt hænger sammen med, at han bliver solgt og at han ikke spiller for tiden - det er også noget, jeg ikke kan se logikken i.

Logik dikterer, at Conte ikke spiller Eriksen, delvist fordi det TYDELIGVIS fungerer bedre med en flad tremandsmidtbane, men også fordi Eriksen ikke har præsteret noget nævneværdigt i ét år. Det er ganske håndgribeligt, hvorfor det også giver noget mere mening for mig at kigge i dén retning for at begrunde Eriksens manglende spilletid, end mod udtalelser til TV2 for noget tid siden (især fordi tidslinjen stadigvæk ikke stemmer der, som tidligere belyst).

Derfor mangler jeg stadigvæk en plausibel forklaring for, hvorfor Conte gør som han gør, med det ene formål at ydmyge Eriksen. Det giver ingen logisk mening - overhovedet! - og da især ikke med et forestående salg for øjet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"PS: At Åge Hareide også kalder det for en ydmygelse, betyder i sagens natur cirka lige så meget, som når brugere her i tråden gør det. Hareide har heller ingen indsigt i, hvorfor Eriksen bliver skiftet ind i overtiden. Jeg mangler til gengæld stadigvæk bare en plausibel forklaring for, hvorfor Conte dog skulle ville ydmyge Eriksen."

Er det ikke sådan at man ikke selv bestemmer om man er en idiot eller ej. Hvis langt størstedelen er enig om at man er en idiot så er man sgu nok en idiot.
Og i og med at Conte selvfølgelig er klar over hvordan indskiftningerne bliver tolket af det meste af fodboldverdenen. Conte er jo ikke ny i gamet, han kender "spillereglerne" og ved hvad der bliver skrevet i aviserne dagen efter.

Jeg er enig i at det svært at finde en logisk forklaring på hvorfor Conte skulle have lyst til at ydmyge Eriksen. Men jeg har bare endnu sværere ved at finde en god forklaring på hvorfor Conte finder det bidende nødvendigt at
lave indskiftningen velvidene at det vil skabe en heftig debat og så tvivl om hans hensigter?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror vitterligt, han er ligeglad.

Men jeg har bare endnu sværere ved at finde en god forklaring på hvorfor Conte finder det bidende nødvendigt at lave indskiftningen velvidene at det vil skabe en heftig debat og så tvivl om hans hensigter?

Tja, som benævnt, kan der være nogle klausuler i Eriksens kontrakt der skal tilgodeses. Personligt finder jeg det eller det unødvendige, fesne tidsudtræk noget mere plausibel, end at Conte kigger på sit ur og tænker "så er det tid til den ugentlige Eriksen ydmygelse".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Så Eriksen bør skiftes ind tidligere i kampen eller slet ikke, til dels fordi han tjener mere end alle andre end Lukaku?
Ja, fordi det siger normen. Det er i øvrigt en norm jeg personligt godt kan lide.

Okay...

Det er en tankegang, jeg med 100% sikkerhed kan skrive, jeg er uenig i. Jeg vil endda gå så langt som at skrive, at det slet ikke er gangbart argument.

Jeg er komplet ligeglad med Eriksens renomé og hans løn. Førstnævnte har han ikke (i Interregi) og sidstnævnte betyder, som bekendt, ikke en tøddel i mine øjne. Spillere måles på præstationer - og heldigvis sker det også i Inter.
Du skal naturligvis være velkommen til ikke at kunne abonnere på tankegangen. Men at kalde argumentet ikke-gangbart er ærlig talt noget fis. Hvad pokker skulle Hareide og alle de andre der kritiserer beslutningen ellers basere deres kritik på?

Som sagt, det er helt fair at være uenig, men det er åndssvagt at få det til at lyde som om at det er langt ude. For det er det tydeligvis ikke når der er så mange i fodboldmiljøet der tager på vej over beslutningen.

Men påstanden er jo, at Eriksen fortjener mere eller slet ingen spilletid, fordi hans løn putter ham i én eller anden til lejlighed opfundet kategori.
Ja, i forhold til spørgsmålet omkring hvorvidt man kan tillade sig at sætte ham ind eller ej i overtiden når stillingen er 3-1. Det er ikke det samme spørgsmål som det omkring hvorvidt man skal starte på banen eller ej. Det bør du da kunne se.

To i øvrigt ubeviste teorier kan ikke lægges sammen til "et glimrende argument".

Jeg er helt med på, at der er mange teorier om, at Eriksens udtalelser uløseligt hænger sammen med, at han bliver solgt og at han ikke spiller for tiden - det er også noget, jeg ikke kan se logikken i.

Logik dikterer, at Conte ikke spiller Eriksen, delvist fordi det TYDELIGVIS fungerer bedre med en flad tremandsmidtbane, men også fordi Eriksen ikke har præsteret noget nævneværdigt i ét år. Det er ganske håndgribeligt, hvorfor det også giver noget mere mening for mig at kigge i dén retning for at begrunde Eriksens manglende spilletid, end mod udtalelser til TV2 for noget tid siden (især fordi tidslinjen stadigvæk ikke stemmer der, som tidligere belyst).

Derfor mangler jeg stadigvæk en plausibel forklaring for, hvorfor Conte gør som han gør, med det ene formål at ydmyge Eriksen. Det giver ingen logisk mening - overhovedet! - og da især ikke med et forestående salg for øjet.
Jeg kan sagtens respektere at du ikke tror på det. Og jeg kan også sagtens se at det virker latterligt at Conte skulle bruge unødvendige kræfter på ligefrem at ydmyge manden. Nu er det bare sådan at Conte har vist af flere omgange at han er en mand med et meget stort ego og udprægede narcissistiske tendenser. Derfor tror jeg på at er ude i en pikmåling.

Men som sagt jeg kan sagtens forstå hvis andre tror noget andet.
Skrevet af Lehrer
2 andre muligheder er også, at Conte er pisseligeglad med hvad det skaber af debat, og at han viser Eriksen at han ikke er langt væk fra holdet.

Hvis Eriksen nu ikke blev brugt OVERHOVEDET, så tænker jeg også det ville skabe debat á la denne.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Ja, fordi det siger normen. Det er i øvrigt en norm jeg personligt godt kan lide.

Kan du underbygge den norm på nogen måde? Jeg er med på, at klubkoryfæer oftest ikke fortjener sådan en behandling - men det er Eriksen ikke. Jeg har dog aldrig hørt eller set, at løn spiller en afgørende faktor i det.

Hvad pokker skulle Hareide og alle de andre der kritiserer beslutningen ellers basere deres kritik på?

Personlige forhold til Eriksen, eventuelt? Hareide trænede Eriksen i et par år, trods alt. Desuden kan jeg ikke se, at Hareide abonnerer på tankegangen at Eriksen fortjener bedre fordi han tjener mere...

For det er det tydeligvis ikke når der er så mange i fodboldmiljøet der tager på vej over beslutningen.

Rettelse: der er mange i fanmiljøet der tager på vej. Fans af Inter og fans af Eriksen. Eriksenfans (læs: danskerne) er oprørte over, at det sker for netop ham og jeg tror ikke, man skal undervurdere hvor mange Interfans har en usaglige horn i siden på Conte.

Det er ikke det samme spørgsmål som det omkring hvorvidt man skal starte på banen eller ej.

Okay, så vi kan forvente samme ramaskrig, næste gang Ranocchia, Sanchez, Nainggolan, Hakimi, Perisic eller Kolarov bliver skiftet ind i de døende minutter?

Derfor tror jeg på at er ude i en pikmåling.

Hvorfor skulle han være ude i det, når han for længst har vundet den kamp? Eriksen er ligesom kuet og ligner én på vej videre. Hvis det - ligesom dengang ved Sneijder - er for at skræmme manden væk fra klubben, så havde ydmygelsesteorien lidt flere ben at gå på. Men i og med kampen er vundet, Eriksen er færdig eller så godt som og formentlig er fortid til januar, giver det ikke mening at fortsætte med det, hvis formålet er at ydmyge ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"Tja, som benævnt, kan der være nogle klausuler i Eriksens kontrakt der skal tilgodeses. Personligt finder jeg det eller det unødvendige, fesne tidsudtræk noget mere plausibel, end at Conte kigger på sit ur og tænker "så er det tid til den ugentlige Eriksen ydmygelse"."

Men handler det om at trække tiden, hvorfor så ikke vælge den meget nemmere løsning der ikke fodrer alverdens eksperter og journalister med teorier.
Det kan sagtens være at Conte er ligeglad med hvad andre tænker, men at han er ligeglad, er ikke det samme som at han kan frikende sig selv.
Hvis Conte oprigtigt ikke var/er klar over hvordan udskiftningerne bliver tolket, så køber jeg at han ikke ydmyger Eriksen. Men jeg tror altså udmærket at Conte er klar over hvordan der bliver tolket på hans beslutninger.

Men det jo en interresant debat, man også ser i hele woke bevægelsen, hvor længe kan hvide mænd midt i 40´erene gemme sig bag ved at det bare var for sjov at de malede sig black face til julefrokosten. Hvem bestemmer om det er racisme, er det de hvide mænd, eller den sorte tjener der følte sig stødt?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
@ Bisp

Mit anke går ikke på, hvorvidt Conte er en idiot eller ej. Jeg synes og har vedkendt, at det at skifte enhver anden spiller, end en ungdomsspiller, ind i de døende minutter, når man er foran 3-1, er fesent. Jeg er også med på, at Conte har røven i klaskehøjde når han gør det - jeg tror dog bare, at han er ligeglad.

Mit anke går på om Conte er ud på at ydmyge Eriksen. Den køber jeg fortsat ikke. Delvist fordi han intet får ud af det, men også fordi det er kontraproduktivt.

Men det jo en interresant debat, man også ser i hele woke bevægelsen, hvor længe kan hvide mænd midt i 40´erene gemme sig bag ved at det bare var for sjov at de malede sig black face til julefrokosten. Hvem bestemmer om det er racisme, er det de hvide mænd, eller den sorte tjener der følte sig stødt?

... wot?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
@FD

Jeg kunne ikke være mere uenig med dig. Det kunne jo være, at vores midtbanespillere blev skadet og at Conte blev nødt til at bruge Eriksen, så hjælper det ikke at ydmyge manden. Og ja, så kan du argumentere for, at Eriksen er professionel og han skal gøre, som han bliver betalt for. Men så omvendt, så skal Conte også være professionel og ikke behandle spillere som ligegyldige. Som han gjorde med Costa og nu Eriksen.

Fint nok, hvis du ikke synes at behandlingen af Eriksen er ydmygende, og sådan er det, så ser vi bare tingere op vidt forskellige måder.

Skrevet af Flying Dutchman
@ kim000

Jeg kunne ikke være mere uenig med dig.

Hvilket af det? For dit indlæg giver ikke meget mening, i forhold til hvad jeg har skrevet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0