Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Men inden da skal vi overleve en runde mere i Coppaen mod Fiorentina i morgen eftermiddag. Og i den forbindelse vil jeg lige høre, om der er nogle steder, man kan se den?
RaiPlay sender alle kampe fra Coppa Italia direkte. Dette gælder således også de 8 kampe i 1/8-finalerne. Kræver dog lige, at man har en VPN-forbindelse.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Pas på med at tage udgangspunkt i en argumentation, jeg ikke har bragt frem.

Du har ret. Min fejl.

Jeg skrev, at der ikke var belæg for at sige, at Conte beordrede, at Inter stod "helt dybt" og "overlod alt initiativ til Roma". Det mener jeg fortsat ikke.

Der er da belæg for det, i de tre indskiftninger Conte laver i anden halvleg. De tre indskiftninger kan kun have haft som resultat, at Roma ville få al initiativ, fordi vi ville være tvunget længere og længere tilbage.

Uanset om Conte vidste det - og gennemførte den tåbelige ændring alligevel - eller ikke vidste det, er det svært bekymrende, at vi betaler millioner til en træner, der kunne finde på at begå den slags barnagtige fejl.

Jeg har blot argumenteret for, at det er usagligt at sige, at han var hovedmand bag pointtabet (hvis man kan tale om et sådan på udebane mod Roma).

I og med vi smider to point, efter at have siddet ganske tungt på begivenhederne i omkring en time af kampen, vil jeg tillade mig at kalde det for et pointtab.

Jeg mener, det var fornuftigt at få Perisic på banen, fordi han normalt er god til at holde på bolden og samtidig kan arbejde defensivt. At han så nærmest var usynlig er ikke (udelukkende) Contes skyld.

Uanfægtet Perisic - i øvrigt efterhånden teoretiske - boldsikkerhed, så er en anden del af hans spil, at han har det med at vandre væk fra sin plads. Det efterlod Lukaku, der er pivhamrende vigtig i vores bestræbelser efter at få bolden ud af farezonen, helt alene med to af rækkens stærkeste midterforsvarere i ryggen af ham. Det tillod samtidigt, at Karsdorp og Peres kunne glemme alt om deres defensive forpligtelser.

Igen, alt dette kræver ikke en Ph.D. i astrofysik for at kunne se på forhånd. Det er det, Perisic gør - hvorfor jeg også kun kan stille mig undrende overfor beslutningen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
Der er da belæg for det, i de tre indskiftninger Conte laver i anden halvleg. De tre indskiftninger kan kun have haft som resultat, at Roma ville få al initiativ, fordi vi ville være tvunget længere og længere tilbage.


Det mener jeg ikke. Jeg mener, der var fornuft i større påpasselighed, fordi jeg tror Roma havde straffet os uanset, hvis vi var blevet ved med at angribe højt oppe med trætte folk. Men jeg er enig i, at vi kom alt for langt tilbage og stå, jeg mener bare ikke, at det (udelukkende) var Contes fejl. Og jeg tror slet ikke, at det var Contes intention, og det viser hans gestikuleren på sidelinjen og post match-interview da også.

Jeg tror dog også godt, at du kan genkende tendensen til, at Inter bliver nervøse og bange, når de er foran i store opgør hos flere forskellige trænere flere år tilbage.

I og med vi smider to point, efter at have siddet ganske tungt på begivenhederne i omkring en time af kampen, vil jeg tillade mig at kalde det for et pointtab.


Jeg er enig. Det var et pointtab, men det var trods alt også os selv (med Conte på sidelinjen), der vendte kampen på hovedet. Og med lidt held, havde Vidal også afgjort den kamp.

Uanfægtet Perisic - i øvrigt efterhånden teoretiske - boldsikkerhed, så er en anden del af hans spil, at han har det med at vandre væk fra sin plads.


Perisic har ikke været god i denne sæson, og vi bør selvfølgelig skille os af med manden til sommer. Jeg synes bare heller ikke, at alternativerne (Alexis) har været særligt overbevisende. Og Alexis har om nogen en tendens til at tabe bolde. Alexis er en fed spiller at få på banen, hvis vi skal jagte en scoring, men jeg mener, det var det rigtige valg mod Roma at få Perisic ind i stedet.
Skrevet af Interforlivet
@FD:
I øvrigt, hvad er der sket med Vidal? Min antipati mod manden til side, så har han i det mindste altid været garant for mål. I hans sidste sæson for Barcelona var han deres fjerdemest scorende spiller. Hos os brænder han chance efter chance, derinklusiv nogle ret store. Jeg har meget svært ved at se, hvad han bidrager med, andet end korte perioder med godt pres.
Jeg var inde på det for nylig. Helt overordnet set vil jeg personligt mene at manden har gjort langt mere skidt for vores hold end godt.

Jeg kan huske en enkelt kamp hvor hans arbejdsraseri og løbepensum gjorde os godt (en kamp hvor han i øvrigt endte med at koste et mål og være medskyldig i et andet). Resten af hans indsatser har varieret mellem at være acceptable, dårlige og decideret håbløse.

For mig at se er der derfor ingen tvivl om at hans tilstedeværelse har gjort holdet dårligere.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Jeg mener, der var fornuft i større påpasselighed, fordi jeg tror Roma havde straffet os uanset, hvis vi var blevet ved med at angribe højt oppe med trætte folk.

Jeg stiller som bekendt ikke spørgsmålstegn ved, at Conte reagerede - jeg stiller spørgsmålstegn ved hvordan han reagerede. Der var andre taktiske muligheder på bænken, end dem han valgte.

Det bliver altså lidt glemt, at selvom Roma presser på efter at være kommet bagud, at det i perioden mellem Hakimi´s mål og de tre indskiftninger (med fem minutters mellemrum) faktisk fungerer. Roma har mere af bolden, men vi opsuger presset fint, alt i mens de ikke entydigt kan angribe, fordi de stadigvæk skal holde øje med Lukaku, Lautaro og delvist Hakimi. At vi i den periode går fra et højt pres til en mere kontraindstillet tilgang, var helt okay med mig - ikke mindst da vi stadigvæk skaber mindst én gigachance i den periode.

Men i samme nu Conte laver de tre indskiftninger, fjerner han de redskaber der gjorde, at vi kunne køre en kontrolleret kontra stil. Lukaku var isoleret, så Karsdorp og Peres kunne nærmest entydigt køre offensivt; Gagliardini gjorde det fint i den defensive fase, men hjalp ikke just til i boldbesiddelsen; mens indskiftningen af Kolarov fjernede en reel trussel for Roma.

Det er i min verden utilgiveligt, at Conte ser på en kamp der fungerer, og derefter ikke kun vælger én, men tre helt forkerte spillere, der piller ved det gameplan. Derfra var der ingen vej tilbage og vi er reelt set heldige med, at Roma udligner sent - for hvis de var kommet foran, kan jeg ikke se, hvordan vi kunne være kommet tilbage i kampen med de spillere, der var på banen.

Og jeg tror slet ikke, at det var Contes intention, og det viser hans gestikuleren på sidelinjen og post match-interview da også.

Jeg er helt seriøs her; hvis ikke det var Contes intention med de tre entydigt defensive indskiftninger, at vi stiller os så langt tilbage, så stiller jeg alvorlige spørgsmålstegn ved mandens evner som træner.

Jeg synes bare heller ikke, at alternativerne (Alexis) har været særligt overbevisende. Og Alexis har om nogen en tendens til at tabe bolde. Alexis er en fed spiller at få på banen, hvis vi skal jagte en scoring, men jeg mener, det var det rigtige valg mod Roma at få Perisic ind i stedet.

Du misser pointen. Alexis skulle ikke på banen for at jagte et mål eller sådan noget. Alexis skulle på banen, for at give os en tilstedeværelse oppe foran, der ville gøre, at Roma altid skulle have et halvt øje bagud. Sensi skulle være kommet på banen, for at give os en midtbanespiller, der faktisk kunne holde lidt på bolden. Og Perisic skulle have været kommet ind som wingback i stedet for Kolarov, for at Karsdorp ikke bare kunne tænke fremadrettet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Svært at være uenig. Jeg synes egentlig, han spiller en god halv time i anden halvleg mod Roma - men selv der koster han uforvarende sejren (formentlig) ved at brænde den chance. Den havde stort set enhver anden spiller på banen banket bag målmanden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jeg synes egentlig, han spiller en god halv time i anden halvleg mod Roma
Men igen, selv hvis dét var det overordnede billede, ville det være svært at argumentere for behovet for at have ham.

Det er ikke nogen hemmelighed at han blev hentet ind af Conte for netop at højne det generelle niveau ved at konstituere en tilføjelse af noget tiltrængt rutine. Han blev altså hentet ind for at udgøre lige det sidste vi lod til at stå og mangle i fx situationer som 2. halvleg mod Dortmund sidste år og de afgørende CL-kampe i gruppespillet. Med det in mente har han jo været en paradoksal tilføjelse, må man sige. For det er vel et eller andet sted kun blevet værre i alle de henseender som han ellers var tiltænkt at skulle styrke os i siden han kom til.
Skrevet af Soren32
@Mag

Dagens mand i skysovs! Tak for tippet med Rai.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Det var ikke et forsøg på at forsvare eller gøre rede for Vidals plads i truppen. Vi er såmænd ikke uenige.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Nej nej, det var skam heller ikke sådan jeg opfattede det.

Jeg er helt med på at vi er på bølgelængde hvad angår Vidals indsats i trøjen indtil videre.
Skrevet af Flying Dutchman
Bestemt. Det har været jammerligt. Han skulle selvfølgelig lige have en chance for at bevise sig, men den har han godt nok ikke grebet. Jeg foretrækker Vecino efterhånden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jeg foretrækker Vecino efterhånden.
Det gør jeg da helt klart også. Med ham ville man få nogenlunde den samme niveaumæssige boldomgang og den samme fight - men det ville så bare lige blive krydret med en 4-5 sæsonmål som typisk ville falde i de store kampe.

Jeg tager Vecino any day hvis alternativet hedder Vidal!
Skrevet af Flying Dutchman
Altså, jeg kommer sikkert til at fortryde det her, men lige i forhold til Vidal er jeg oprigtigt bekymret for, at Vecino er bedre på alle målbare parametre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Eriksen skal spille 6 pladsen imorgen. De har åbenbart
Arbejdet en del med ham på den position. Spændene. Men sys nu ik lige den plads ligger til ham.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis han får to knoklere omkring sig, kan det sagtens blive en succes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg synes også det lyder spændende.
Skrevet af Flying Dutchman
Det sjove er, at selvom der næppe findes én her i tråden, der har opgivet Eriksen mere end netop mig, så sidder jeg alligevel halvt med en idé (eller måske snarere en ønsketænkning) om, at Eriksen kun er én god kamp fra at bryde igennem.

I teorien kunne det være smadderspændende med en midtbane, bestående af Brozovic, Barella og altså Eriksen, hvor Eriksen er ham der skal være den primære spilfordeler, mens Brozovic og Barella fuger rundt omkring ham som boks-til-boks spillere.

I praksis bliver det sikkert en frustrerende omgang, hvor Eriksen har Amrabat på nakken en hel kamp.

Jeg forventer i øvrigt også helt klart, at vi bliver velsignet med Kolarov på banen i morgen. Yeey.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Ja, der bliver nok ikke oceaner af plads, hvis Pulgar og Amrabat jagter Eriksen.

Men har det på samme måde. Har en romantisk forestilling om, at verden havde set helt anderledes ud, hvis Eriksens drøn på overliggeren mod Milan for godt et år siden var gået i kassen. Men lad os da håbe, han får 90 hele minutter og beviser noget denne gang. Conte siger i hvert fald, han har store forventninger til ham efter at have arbejdet taktisk på rollen.

Med programmet in mente bliver der nok en del reserver at se, selvom Conte udtaler, at det er et trofæ, så man tager det seriøst. Men hvor meget reservehold bliver det? Darmian er ikke med, så mon ikke man ser Rano (som egentligt har været ok), Kolarov (gisp!), Radu, Gags, Perisic, Sanchez og måske Sensi fra start / i løbet af kampen.

Ribery er i øvrigt ude eller?
Skrevet af Interforlivet
@FD: Det er altså sjovt som vi to anskuer Brozovic og hans rolle på holdet helt forskelligt:)

For mig at se behøver Eriksen faktisk kun at ændre én ting for at få vendt den triste udvikling i Inter, og det er hans udstråling på banen.

Han er og bliver en bly type, så det er ikke fordi jeg plæderer for at manden skal anskaffe sig en ny personlighed. Men han bør altså samtidig være i stand til at udstråle bare lidt mere ærgerrighed når han endelig får chancen. Det er for mig at se den helt store stopklods som tingene er nu. Og jeg synes faktisk det er decideret enerverende at se ham rende rundt med den samme attitude gang på gang på gang.

Jeg forventer i øvrigt også helt klart, at vi bliver velsignet med Kolarov på banen i morgen. Yeey.
Og jeg tror endda vi er så heldige at det bliver på Bastonis plads i midterforsvaret.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Det er altså sjovt som vi to anskuer Brozovic og hans rolle på holdet helt forskelligt:)

Hvad mener du?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0