Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Du læser nok en gang mellem linjer, der slet og ret ikke er der. Der er ingen her i tråden - ej heller I4L - der har givet udtryk for, at I snart falder helt sammen. Debatten går ud på hvor skrøbeligt eller ej jeres fundament er og hvad taler for og imod at vi (Inter) snart går op i gear. Der er ingen som forventer, at Milan falder helt sammen nu, mens Inter, Juventus, Atalanta og hvad de ellers hedder bare spadserer forbi tabellen. I bliver for pokker endda rost flittigt i Intertråden, mens jeres præstationer bliver fuld ud anerkendt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Nu var min kommentar nu heller ikke primært rettet mod jer - det var måske lidt sort/hvidt sat op - beklager. Faktisk har jeg godt set du ofte har "forsvaret" os.

Lad mig omformulere; "en del brugere af bold.dk mener Milan har overpræsteret markant og at det kun er et spørgsmål om tid før vi ligger nummer 4-5".

Hvis du læser i Juve tråden er det så en helt anden sag - der er absolut ingen respekt eller anerkendelse for vores resultater - men masser af den sædvanlige arrogance.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Nickdkinter
Er faktisk spændt på hvordan vi stiller imorgen! Håber dem som ikk har spillet meget for spilletid. Ligaen er meget mere vigtigt
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Okay, fair nok.

Jeg ser Milan, Juventus og Inter som nogenlunde lige, som tingene står lige nu. Milan præsterer bedst, Juventus har den bedste trup og desuden rigeligt med erfaring i at vinde netop mesterskaber og Inter har muligvis de bedste teoretiske forudsætninger, set over det hele.

Imod de respektive hold taler, at Milan måske har den mindst gode trup set over det hele, at Juventus har den mest uerfaren træner i ligaen og at Inter bare ikke præsterer.

Herefter kommer Atalanta, Lazio og Roma - og de er i øvrigt heller ikke langt fra.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Jeg ser jeres defensive fundament som mere solidt - både ift. Contes taktik og formation, det at han omsider spiller med de 3 samme(og rigtige) nede bagved og hele den struktur I har på holdet. Ser man bort fra starten af sæsonen skal der meget til før I lukker 3 mål ind, som vi har gjort 2 gange nu - tror jeg dog ikke var sket mod Juventus havde vi ikke manglet 7 mand.

Jeres store fordel kan blive de færre kampe kva. jeres europæiske blamage - dog kommer det jo helt an på hvor langt vi andre hold kommer. Står Juve og bakser med en kvart-/semifinale i CL samtidig med sæsonen i ligaen snerper til, kan det bliver afgørende. Dog ser jeg dem slet ikke stærke nok til at gå så langt.

Juventus er dog bare Juventus og de får jo historisk set bare de points de skal há - derfor er de også favoritter i ligaen uanset hvem der er deres træner. En skade til Ronaldo kan dog ændre alt - han er jo 30% af det hold - men de har jo som regel ikke den slags uheld og marginaler imod sig.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Fine pointer.

Vores defensiv har været god til forrygende, de første par kampe fraregnet - men vi har for mange kampe, hvor vi simpelthen ikke skaber nok offensivt, og det vi skaber bliver brændt (jeg kigger på dig, Lautaro). Det så vi mod både Udinese og Sampdoria, hvor vi havde mulighederne for at vinde ganske komfortabelt. Det er svært bekymrende. Conte har ikke Plan B og Plan A er læst af de fleste trænere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Helt enig ift. jeres til tider forudsigelige offensiv. En længerevarende skade til Lukaku så tror jeg godt I kan parkere jeres mesterskabs ambitioner - men det samme kan iøvrigt siges om Ronaldo/Juventus.

Der har vi jo trods alt, højst overraskende, vist os langt mindre afhængige af Zlatan (højere pointsnit uden end med).

Personligt ser jeg dog løsningen være ret ligetil for jer; Sensi. Han var blandt de bedste midtbanespillere i sidste sæson og han har alle værktøjer til at være jeres plan B. At Conte så ikke har fattet det er en helt anden sag :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Well, vi - inklusiv de fleste af jer - troede jo også, at jeres ambitioner skulle parkeres i samme nu, Ibrahimovic blev skadet, og det viste sig jo at gå mere end bare okay. Så det kan jo være, vi overlever en skade til Lukaku også - selvom jeg selvsagt ikke har lyst til at finde ud af det.

Men nu er jeg jo optimistisk af natur, og det kunne måske være sundt nok hvis Conte er nødt til at tænke ud af boksen.

Angående Sensi, så har der siden forår sidste år bare ikke været 90 minutter i benene på ham. Hver eneste gang han er kommet sådan nogenlunde tilbage i omdrejninger, har han fået en skade og er sat tilbage. Ellers er jeg enig - den ideelle midtbane er Sensi, Brozovic, Barella.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Apropos plan A, og B i vores angreb, så synes jeg der bliver angrebet langt mere og ganske intentionelt i højre side, særligt efter Hakimi kom til. Han har efter min mening, givet vores angreb en ekstra dimension, hvor vi nu ikke kun er farlige igennem midten, eller på Lukaku, nu får vi vores højre side med. Så der er efter min meningen blevet arbejdet på en plan B.

Vi mangler gennemslagskraft i venstre side, og så skal Lautaro simpelthen til at sætte de bolde i mål. Hvor lang snor må han egentlig få?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, som jeg skrev for et par dage siden, så er 110 mio. € for Lautaro efterhånden umuligt at forsvare - selv til pre-Covid priser.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Du har helt ret... Tror de fleste Milan fans så top 4 forsvinde da Zlatan blevet skadet, men heldigvis har andre taget ansvar - og der må man altså også anerkende Piolis arbejde.

Det er ikke til at sige hvordan det ville se ud med en skade til Lukaku, men lad os håbe han holder sig frisk - så mesterskabet afgøres PÅ banen og ikke udenfor.

Jeg er bekendt med Sensis skadesproblemer og det er syndt for han er en fantastisk spiller - lad os håbe han kan komme tilbage, det vil gavne ligaen.

Ift. Hakimi så minder det jo meget om vores setup med Theo som hvis man kigger på et heatmap mere eller mindre dækker hele venstrekanten alene, mens Rebic/Leao lægger sig tættere på Zlatan. Omvendt så har Saelemaekers bevidst nogle helt andre arbejdsopgaver. Hakimi er fremragende, men ville ikke passe ind i vores formation - balancen på holdet ville stikke helt af. Til gengæld ville Theo passe perfekt ind hos jer, men det behøver jeg vel ikke nævne.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Urban
Theo ville være fed. Ingen tvivl om det! Og nu er dette ikke et forsøg på at ligestille Theo og Darmian. Men jeg synes vi har en god løsning i Darmian, men som ikke bliver brugt. Han har faktisk kun spillet godt for os - hvilket ikke kan siges om Young.

Darmian er selvfølgelig mere defensiv minded, men en meget klog spiller, og ville bringe den balance som Young ikke giver.
Men Conte ved nok noget vi andre ikke gør ift. at det er Young der spiller.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Det anerkendte statistikfirma Opta har lige udgivet deres bud på sæsonens hold indtil videre - selvfølgelig med meget fokus på statistik - og det er s´gu god læsning set med sortblå briller:

Silvestri (Hellas); Hernandez (Milan), De Vrij (Inter), Skriniar (Inter), Danilo (Juventus); Kessié (Milan), Brozovic (Inter), De Paul (Udinese); Ronaldo (Juventus), Lukaku (Inter), Muriel (Atalanta)

Det er fedt, at der er blevet plads til både Skriniar og Brozovic, som i ny og næ bliver lidt glemt mens hhv. Bastoni og Barella (helt fortjent) bliver rost til skyerne. De to førstnævnte har været pokkers stabile i indeværende sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er også godt at se De Paul få noget anerkendelse;)
Skrevet af OC
Når man lukker 23 mål ind efter 19 kampe som to tredjedele af en forsvarskæde i Inter, så fortjener man ikke at være på det hold. Men Optas ´opstillinger´ har jo alle dage været ligegyldige da de stirre sig blinde på det datamæssige element.

Jeg havde udskiftet Lukaku med Immobile og Brozovic med Barella.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Tja, at jeg så endnu mangler at se manden spille en god kamp, er så hvad det er! Ej, han er selvfølgelig en dygtig spiller. Jeg ser bare stadigvæk ikke noget, der kunne løfte vores hold...

Ellers et godt hold. Det giver fuld ud mening med De Vrij og Skriniar, der begge har været fremragende her på det seneste. Især De Vrij kandiderer efterhånden på at blive genvalgt som sæsonens forsvarsspiller i rækken. Lukaku er selvfølgelig også en no-brainer - måske den mest komplette angriber i Italien. Slutteligt undrer det mig ligeledes heller ikke, at Brozovic´ statistikker har fundet vej til holdet. Jeg har desværre ikke adgang til Opta, men jeg kunne forestille mig, de er overvældende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@OC: Jeg er med på at Lukaku ikke er din kop te. Men mener du virkelig at han ikke fortjener at være med på det hold?
Skrevet af OC
Immobile har scoret flere mål, og har scoret i flere kampe end nogen andre i top-5 ligaerne siden november, mens Lukaku er brændt ud på den anden side af nytår. Så kort svar; nej.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er holdet for den første halvdel af 20/21 sæsonen, ikke holdet for "siden november" eller "den anden side af nytår".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Ja, så til og med seneste spillerunde? Hvortil Lukaku har scoret 12 og Inmobile 13 mål.
La prende Vecino.
annonce
0