Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Så betyder de 100m euro at vi ikke skal sælge for 40m euro til vinter/sommer?


Det tvivler jeg på. Man har vel hele tiden budgetteret med en indsprøjtning, hvilket får beslutningen om ikke at forlænge med Skriniar til at fremstå endnu mere hovedløs.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
Foregår der, Nera?
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
Rygterne er pt. at Digitalbits stopper som sponser med udgangen af oktober.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af OC
Det ved jeg. Det er dog på grænsen til det masochistiske med sådan en titeltråd.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
Tjoh, men desværre også et reelt scenarie, som jeg reelt undrer mig over. Bevares det kan godt være udtryk for uheld (bitcoin markedets deroute), men også udtryk for frustration over en manglende solid sponsor. Kombineret med Zhangs manglede salg af klubben og PIF´s omtalte interesse, kan man kun blive smådeprimeret. Og har jeg ikke engang kommenteret på spillet, kontraktudløb og skader.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Soren32
Nogle virkeligt vigtige kampe og uger er i vente. Det startet snart mod Roma. Ingen Brozo, desværre, men skal blive spændende at se Asllani.

Jeg håber, vi kan finde noget rytme og spillerne er i gear. Jeg frygter dog, at Mourinho får skovlen under os. Inzaghi har ingen plan B, og spiller har været langt fra imponerende indtil nu.
Vender det hele i dag? Fingers crossed!

God kamp!
Skrevet af OC
l
Spændende sæson, i kampen om Conference League pladserne.

Det her er så sandelig Sunings Inter. Vi er døde så længe de parasitter holder fast.
Inzaghi er død i vandet, hele klubben er død.

Vi når ikke CHL, så det er -80 millioner i budgettet.
Det vil vel sige -120 millioner, minimum, så Lautaro+Barella til sommer.

Stærkt, Zhang.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
Ses Inzaghi.
Ikke at et nederlag kom helt uventet. Vi spiller som et meget middelmådigt hold, og har tabt ale kampe med bare lidt modstand. Det her er en kamp for top 6, hvis ikke der sker noget drastisk.

EDIT: skal nok blive sjovt mod barca..
Skrevet af OC
Så længe det drastiske - et salg af klubben - udebliver, så bliver det ved. Selv ved et salg af klubben kommer vi næppe til at kæmpe med om mere end EL.

Anden gang i vores historie man taber 4 ud af de første 8 kampe.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Noget lort med igår! Men vi udspiller sgu Roma ud af banen sys jeg. Og spiller okay. Vi er bare såret pt der skal intet til at slå os. Det skulle komme. Og ja det gør det nu:/. Det bliver ikk sjovt imod barce. Tror vi kan løbe ind i en ordenligt røvfuld. Også skal vi gå efter top 4 alt andet er ikk muligt i år. Ikk med det spil i forsvaret osv. Også siger jeg igen at der noget helt helt helt galt i truppen det er så tydeligt af se, så længe det ik bliver løst så vinder vi ikk mesterskabet med sikkerhed.
Skrevet af Ols23
Jeg har længe holdt på, at en fyring ikke var det rigtige for holdet. Men de seneste præstationer in mente, ser jeg desværre ikke andre udveje mere, hvis der skal ske fornyelse og udvikling med klubben. Det virker desværre til, at dét Conte kunne udrette mht. At få spillerne til at præstere, formår Inzaghi ikke. Hans planer er uholdbare, hvis der overhoved er planer (i flertal).
Og med de trænere der går ledige, burde en fyring ikke være langt væk.
- i hvert fald ikke i mit hoved.
Den retning vi bevæger os i, er utrolig kritisabelt og uholdbar. Det virker Inzaghi desværre bare ikke dygtig nok til at få rettet. (Zhangerne tør jeg slet ikke komme ind på)
Skrevet af OC
Et oplagt fokuspunkt kunne være at tage træningskeglen i målet ud til fordel for en lovende spiller, der bare alene mod Bayern spillede bedre end Handanovic har gjort kumulativt igennem hele sæsonen.
Så ville hvert andet skud på mål ikke nødvendigvis betyde et indkasseret mål.

Jeg har næsten heller ikke ord for, hvor usmageligt det er at give Carboni sin debut 2-1 nede mod Roma, i stedet for at give sådan en spiller spilletid mod de andre hold i kampe der er vundne - der er Inzaghi åbenbart ikke forskellig fra næsten alle andre italienske trænere (som ikke hedder Pioli eller Allegri, overraskende nok), og mener at den spilletid er bedre givet til D´Ambrosio eller Gagliardini cameoer.
Den eneste grund til at vi så Asllani på banen i går, en af de bedre, var slet og ret at Inzaghi ikke havde nogle alternativer.

At tænke på at Correa kostede 30 millioner euro er stadig en hån mod alt der er retfærdigt i verden. Dyrere og større nulbon skal man lede længe efter.

Satset med Lukaku som redningsmand i stedet for Dybala har desuden vist sig at være yderst malplaceret. Han misser sandsynligvis også Sassuolo.

Svært at se hvad Marotta har gjort rigtigt det her transfervindue, udover salgene af Pinamonti og Casadei.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
Spørgsmålet er også, om suning har råd til at fyre Inzaghi efter sidste forlængelse. Det er det eneste rigtige, da holdet er helt væk fra at præstere, som de har vist før. Og da de taktisk dispositioner (eller mangel på samme) er helt skæve.
Men har vi råd til f.eks. En Tuchel og er projektet spændende nok? Næppe. Alle kan jo se, klubben nedgraderes fra sæson til sæson.
Bedste bud er måske gode gamle Dejan Stankovic, som dog er et ret ubeskrevet blad. Men kærlighedshistorien er der da til det. Det kunne dog ende grimt. Men gad ærligt talt godt se os komme væk fra den 3-5-2 snart.

Oc
God pointe med Carboni. Han skabte også mere på få min end Correa. Correa prøvede én dribling, blev fuldstændig afmonteret og var uden selvtillid resten af opgøret. Han er usynlig uden bolden og elendig med den.
Er lautauro I øvrigt ude mod barca?
Skrevet af OC
GdS melder nu også, at Zhang havde givet OK til Dybala, men at Inzaghi stoppede det for at skærme og beholde Correa.

I så fald er det svært at have så ondt af ham. Det er næsten fyringsværdigt i sig selv.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
Jeps, oc.
Har selv kommenteret på det rygte tidligere. Det er helt uden for rækkevidde, hvis det har bare noget sandhed i sig
Correa kan tænde en grill og fjolle som spiderman ved et af hans 4 årlige mål mod en klub fra sidst i rækken. That´s about it.
Skrevet af OC
Cadeau til Viasport for måske den mest dybdegående Inter-relaterede optakt jeg måske nogensinde har set, med de rigtige analyser og fokuspunkter.

Det tror jeg ikke at jeg har set før.
La prende Vecino.
Skrevet af Soren32
Ja, lige bortset fra at elkjær tillægger Lukakus skade lidt for meget af skylden. Men dejligt ellers!
Puha, jeg tror, den bliver grim i aften. Og så Correa fra start.

Håber, alle er i gear fra start!

Edit: Skriniar ser ekstra flot ud med det bind om armen.
Skrevet af Martinovic
Edit: Skriniar ser ekstra flot ud med det bind om armen.


Inter skal gøre alt i deres magt for at få hans kontrakt forlænget.

Hakan er teknisk god, men han er alt for satsende i sin boldomgang til at være regista. Han har allerede haft to-tre farlige afleveringer på tværs i banen.
Mojn do!
Skrevet af Soren32
Martinovic
Enig, han har ofte nogle dumme fejl, der giver omstillinger. Senest mod Roma også. Men et godt skud!
Dejlig gejst og koncentration foreløbig - og fed stemning fra lægterne!

Spændende 2. Halvleg i vente!
Skrevet af OC
Hakan er teknisk god, men han er alt for satsende i sin boldomgang til at være regista. Han har allerede haft to-tre farlige afleveringer på tværs i banen.


Og var bagmanden til både Milan og Romas udligninger i de respektive kampe.

Det drøn var dog more like it.
La prende Vecino.
annonce
0