Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Ændret.

Orker seriøst ikke at diskutere i dag, så glem mit indlæg her.

Så la la lala.. la la.... la...
Skrevet af Mumleren
Medel er rigtigt god til lidt det samme som f.eks. en William Kvist. Det med at løbe, kæmpe, tackle og spille simple pasninger til siden og bagud, det gør han glimrende.
Men derudover er der ikke meget boldmæssigt talent i ham...
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
@Facchetti: Det er en god pointe med at de unge spillere lige pludselig udgør breddespillere, nu hvor De Boer er ved roret. Det skal man lige vænne sig til.

@mumleren: Synes du ikke Medel spillede godt fremad banen også mod Palermo?
Skrevet af Mumleren
Jo, Medel spillede hæderligt og stod pludselig fri et par gange. Gode løb osv - men han skaber jo selv intet i spillet. Så det mere som bl.a. Banegas fortjeneste at han fik plads (og brugte den fornuftigt, bevares), men tænk hvad det kunne være blevet til med en mere boldfast og farlig midtbanespiller?

Jeg er som bekendt ikke stor fan af Medel, han er udmærket brugbar når vi bliver presset af bedre modstandere, og vigtigst af alt skal dække et stort område af - men synes vi generelt bør være for gode til at have ham i starteren.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
@Mumleren: Jeg er sådan set enig med dig i at vi bør være for gode til at have ham i start-elleveren, men jeg synes altså samtidig at hans præstation mod Palermo var imponerende og dermed også opløftende med henblik på hans fremtidige rolle som breddespiller. Det viste sider i hans spil som jeg ikke har set før. Og jeg synes måske også du er lidt for hård ved ham, når du siger, at han intet skabte i spillet. Det synes jeg nu han gjorde op til flere gange.

Men ja lad os håbe at det bliver Brozo eller Mario der spiller ved siden af Banega og Kondogbia mod Pescara.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Deki

Nu bliver man jo for alvor nysgerrig ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
En lille teaser så:

Medel er elendig til at aflevere bolden længere end 5 meter frem af banen, hvorfor at jeg ikke forstår din tilbedelse af ham indenfor netop dette. Vi har dog vist nok diskuteret det et par gange, hvorfor at jeg trak spydighederne tilbage.

Sammenligningen med William Kvist er i øvrigt på det punkt spot on.
Skrevet af Stankovic
Det er i øvrigt lang tid siden at jeg har været så positiv omkring en transfer som den med Gabigol. Det er lige før at de dyre svipsere med Mario og Candreva er glemt.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, jeg har vist tidligere, i øvrigt ved bevis, påvist at det ikke passer helt - eller, i hvert fald ´passede´. Men fred nu være med det.

Jeg synes i øvrigt, det er noget tidligt at kalde både Mario og Candreva for ´svipsere´. Førstnævnte har endnu ikke spillet én eneste minut, og sidstnævnte har allerede én assist på kontoen - vel at mærke i blot 83 minutter. Han var et utroligt frisk pust da han kom ind.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Der hviler et kæmpe pres på Mario med det prisskilt.

Candreva er en klassespiller, men var den handel nødvendig, når han og Perisic begge er bedst på højre kant?

Jeg har aldrig set ham Gabigol i aktion før, men et eller andet sted er det fedt, at italiensk fodbold stadig kan lokke den slags navne til.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Foggy

Perisic har spillet klart flest kampe i karrieren på venstrekanten. I sidste sæson spillede han ligeledes 21 ud af 33 kampe på venstrekampen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Jeg har altid troet Perisic var naturlig venstre wing? Han har i hvert fald spillet sine klart bedste kampe i venstresiden.
(Edit: ahh too slow)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Facchetti
Jeg læste et sted, husker ikke hvor nu, at Joao Mario bliver hente på lån for at passe på FFP. Har I stødt på noget lignende??

EDIT: Fandt det selv, men det var så ikke lån alligevel
The Lega Serie A erroneously wrote that Joao Mario had joined Inter on loan, helping the Nerazzurri with Financial Fair Play.

The midfielder has moved to San Siro from Sporting CP, in a deal which is thought to be worth around €45m.

That raised questions about how the Beneamata would comply with their FFP obligations, but the official transfer listing on the Lega site confirmed Joao Mario is on loan.

However, a few hours later this was changed to a permanent transfer, suggesting it was simply an administrative error.
Skrevet af Stankovic
Svipser er nok det forkerte ord at bruge. Indsæt gerne et andet et som betegnelse for at jeg finder beløbet for Mario og Candreva for værende alt for højt.
Skrevet af Mumleren
Lad mig prøve;

Candreva er klasse, men hans alder og prisen hænger ikke 100% sammen. Nok derfor det tog så længe at blive enige. Vi var desperate, Lotito tålmodig.

Joao Mario virker som en fin spiller, men hans prisskilt sender ham i verdenseliten - og den tror jeg ganske enkelt ikke på. Vi får se.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, det er vel også for tidligt at bedømme - i hvert fald i forhold til de vanvittige beløb, der er i omløb i fodbold i forvejen. At vi så kan være enige i, at "x-antal dobbeltcifret millioner" for en fodboldspiller generelt er vanvittigt, er en anden ting - og også en hel anden debat.

Her over sommerferien er jeg et eller andet sted bare kommet frem til, at det ikke er mig, der står med regningen. Forstået på den måde, at jeg bare vil have spillere i klubben, der fungerer på banen. Hvis Mario har et godt niveau, kan løfte vores midtbane og generelt kan være med til at skubbe Inter i den rigtige retning, så er Interfanen i mig i meget, meget høj grad ligeglad med om han har kostet 5 eller 50 millioner Euro. Og så går jeg stadigvæk ud fra, at jakkesættene i bestyrelsen ved hvad de laver i forhold til FFP og deslige.

Men igen, at fodboldfanen i mig er lige dele bekymret og rasende om de penge der er i omløb i moderne fodbold, er en hel anden historie.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
På Deadline Day ligner det Inter går efter Lichtsteiner. Om jeg fatter noget...

Jeg forstod Candreva-købet. Jeg lærte at forstå Joao Mario (da vi fik ny træner), men Lichtsteiner!
32 år og usympatisk
Skrevet af Interforlivet
@Facchetti: Jeg er så enig omkring Lichtsteiner som man overhovedet kan være! En Juve-spiller med fascistiske tilbøjeligheder - jeg vil hade at se ham i trøjen!
Skrevet af Facchetti
Hvis man ser langt borte fra hans personlighed, alder og teatralske tendenser på banen, så kan jeg godt forstå Inter vil have en type som ham. Hurtig og arbejdsom back, som kan noget frem ad banen. Men så tag da for helvede en anden mand!

EDIT: Så tag hellere Maicon tilbage.
Bonus info. Kan se på wiki (skulle lige se hvor gammel Maicon efterhånden er blevet) Maicon har en bror, der hedder Marlon Brando, hah!
Skrevet af Flying Dutchman
Lichtsteiner skal holde sig væk. Så hellere Caceres. Jeg synes dog godt, vi kan smække transfervinduet i. Vi er fint dækket ind på samtlige pladser.

Indtil videre har det været et godkendt transfervindue. Der er kommet nogle klokkeklare forstærkninger ind i form af Candreva, Banega og formentlig Joao Mario, en god breddespiller i Ansaldi og en spændende type i Barbosa. Jeg synes desuden, at vi har handlet klogt i at hente Caprari, og leje ham ud igen med det samme.

At vi så desuden ser ud til at beholde profilerne (læs: Icardi, Brozovic, Handanovic og Murillo) er også godt gået og skaber en god kontinuitet. Det eneste jeg kunne ønske mig, er at vi kom af med noget af dødvægten (Melo og Rano) og omdistributerer lønkronerne, men det kan jo nås endnu.

Alt i alt synes jeg, at vi efter Juventus, Napoli og måske Torino (sidstnævnte ift. sidste sæsons hold) har klaret os bedst i Serie A (på papir, altså). Storsøster til gengæld...

PS: Kan vi ikke hyre Marlon Brando til ét eller andet i klubben?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0