Du svarer på indlægget:
Med den fremgangsmåde har man jo faktisk vist ham respekt ved rent faktisk at kontakte ham og talt om selve Shaqiri. Havde man bare losset ham ud af døren uden så meget som at sige et pip, kunne der være noget om snakken.

Forhold dig nu til hvad folk skriver. Rummenigge solgte Shaqiri til Inter, på trods af at Liverpool overbød os. Det gjorde han som vennetjeneste. Det pissede vi så på, uanfægtet at vi forklarede Rummenigge hvorfor vi solgte ham. Faktum er, at Bayern tabte penge på at sælge Shaq til os. Det tænker de så over en anden gang.

Igen du er alt for hurtig på aftrækkeren, du ved jo basalt set nul om hvad grundende er når det reelt kommer til stykket. Lige så vel som vi andre ikke gør.

Det kan vi godt aftale. Men så er det fra nu af slut med al spekulation fra din side. Deal?

Selvfølgelig kan det være, Shaq knaldede Mancini´s kone, alt i mens han rendte rundt og svinede Zanetti og Facchetti til og ikke gad at invitere de upopulære drenge i klassen til festen. Det er meget muligt. Men nu debaterer jeg netop ud fra face value - ikke ud fra hvad der måske, måske ikke er sket. Og faktum er og bliver, at vi kylede Shaqiri ud efter et halvt år, uden han havde en reel chance til at sætte sit præg på holdet og efter han blev lovet et projekt af Mancini.

Det er noget forbandet pis.
0