Du svarer på indlægget:
Forhold dig nu til hvad folk skriver. Rummenigge solgte Shaqiri til Inter, på trods af at Liverpool overbød os. Det gjorde han som vennetjeneste. Det pissede vi så på, uanfægtet at vi forklarede Rummenigge hvorfor vi solgte ham. Faktum er, at Bayern tabte penge på at sælge Shaq til os. Det tænker de så over en anden gang.


Jeg forholder mig skam til det, men jeg behøver vel ikke være enig.

Igen det eneste jeg skriver er at der kan være andre grunde jvf. Rummenigge udtalelser og at vores ledelse rent faktisk havde en samtale med ham inden salget. At du så stadig mener vi pisser på ham, må du jo så selv om. Der var formentligt også tale om en engangs tjeneste, hvilket hans daværende udtalelse også indikerede. Jeg tvivler for i øvrigt også på at nogle ville holde sin stilling særligt længe med gentagende vennetjenester i anden klubs favør, måske det forholder sig anderleds for Rumenigge, hvem ved.

Igen kunne der i øvrigt have ligget andre modydelser, men når alle parter opføre sig så professionelt og undlader at viderbringe oplysninger, der kunne forklare det, ja så syntes jeg man skal være yderst påpasselig med bombastiske udtalelser som det du bevæger dig ud i. Igen kommer det i sidste ende også an på hvordan Rumenigge selv syntes, det ved vi af gode grunde intet om.

Derfor at konkludere at vores ledelse bare er nogle dumme svin, uden respekt for nogle og som pisser på folk, er tyndt ud fra den lille viden vi rent faktisk har. Det eneste vi ved var at vi fik ham til en forholdsvis favorable pris pga. Rummenigge og at vi solgte ham ca. 6mdr. senere, men begrundelserne kender vi ikke til.

Selvfølgelig kan det være, Shaq knaldede Mancini´s kone, alt i mens han rendte rundt og svinede Zanetti og Facchetti til og ikke gad at invitere de upopulære drenge i klassen til festen. Det er meget muligt. Men nu debaterer jeg netop ud fra face value - ikke ud fra hvad der måske, måske ikke er sket. Og faktum er og bliver, at vi kylede Shaqiri ud efter et halvt år, uden han havde en reel chance til at sætte sit præg på holdet og efter han blev lovet et projekt af Mancini.


Sølle og barnlig argumentation

Men det faktum er jo ubrugeligt så længe vi ikke har nogle forklaringer på hvorfor ledelsen tog den beslutning, ergo kan man ikke udlede noget som helst.

Alt det der følelser du ligger for dagen kan jeg ikke bruge til noget som helst.
0