Du svarer på indlægget:
Det er vel egentlig det eneste bud.

Der er ikke en lillefinger af kreativitet på banen, fra og med midtbanen og op. Så vi skal sætte vores lid til, at enten De Vrij kan lave endnu en assist eller at Lautaro og Lukaku kan strikke noget sammen på egen hånd. Måske er vi så heldige, at Lazaro også har en god kamp, mens D´Ambrosio nok skal gøre sit for at gøre livet svært for Genoa ude på sin kant. Jeg forventer rundt regnet ingenting fra vores centrale midtbane.

Vi er også så heldige, at Genoa mangler 8 af deres fjorten mål hidtil, da Kouamé, Pandev og Zapata alle er ude med karantæne eller skader, så jeg frygter egentlig ikke så meget at Genoa scorer. Scorer vi, er jeg også temmelig sikker på at vi vinder kampen.

Ergo håber jeg, at Conte går efter at lægge et højt pres på Genoa og satse på, at De Vrij, Godín og Skriniar kan klare skærene, når Genoa lykkes med et kontra angreb.

Det skrevet, så forventer jeg en rimelig frustrerende kamp, for at være helt ærligt. Det bliver en masse kød-og-kartofler angreb, hvor en masse ikke lykkes - og så er det bare vigtigt, at vi slår til når der endelig opstår chancer.
0